אני למדתי ראיית חשבון ועבדתי ברוב שנות הלימודים כולל חונכות פר"ח.
קל זה לא היה.
1,000 ש"ח זה לא משהו שדורש שעות רבות בחודש.
כל הכבוד. אין לי משהו אחר לומר.
מכירה את המסלול מקרוב, ואם מישהי גם עבדה תוך כדי... מצדיעה!!!
אבל לא לכולן זה אפשרי
אני למדתי ראיית חשבון ועבדתי ברוב שנות הלימודים כולל חונכות פר"ח.
קל זה לא היה.
העומס הלימודי שלי היה הזוי. בלוסטיג למדו גם שיעורי קודש שלש שעות ביום וגם לימודי תואר לפעמים עד שש בערב.אני חושבת שזה עניין של מקובלות,
חוץ מפרח- לא היה מקובל בכלל לעבוד בה',ו' אצלינו (סמינר חסידי) וממש כאב לי ע"כ, אבל לא העזתי להיות היחידה.
מה גם שבאמת היה עומס לימודי
לא מגבילים, אבל פשוט לא מקובל.וממילא- השעות של הלימוודים משתנות מפעם לפעם- לפני/אחה"צ, ימים משתנים בתדירות- ואין שום אפשרות לקביעות מסוימת לעבודה מלבד הלימודים.לגבי סמינרים חסידיים- קשה לי להאמין שהם מגבילים מתן שיעורים פרטיים או עבודה דומה.
מעניין על מה את מדברת.לא מגבילים, אבל פשוט לא מקובל.וממילא- השעות של הלימוודים משתנות מפעם לפעם- לפני/אחה"צ, ימים משתנים בתדירות- ואין שום אפשרות לקביעות מסוימת לעבודה מלבד הלימודים.
אין לי מה לענות לזה חוץ מחבל.לא מגבילים, אבל פשוט לא מקובל
וכפי שאמרתי,אין לי מה לענות לזה חוץ מחבל.
לא רואה שום דבר פסול בלתת שיעורים פרטיים לתלמידת תיכון או יסודי.
היא לאהיא צודקת מאה אחוז .
מה לא ניסיתי תסביר את עצמךהיא לא
כל עוד שלא ניסית אין לך הזכות להביע עמדה בעניין (פרקטית. תיאורטית דבר כמה שאתה רוצה הכל טוב)
כנ"ל, תו"כ לימודי הנדסאות תוכנה.אני למדתי ראיית חשבון ועבדתי ברוב שנות הלימודים כולל חונכות פר"ח.
קל זה לא היה.
התפיסה הזו שנערות שלומדות למסלול או תואר בשנות הבחרות כה ענוגות שאינן יכולות להקדיש כמה שעות בשבוע להשתכרות היא מגוחכת והפינוק הזה פשוט הזוי.
מסתייגת
רק שהרבה פעמים גם המשכורת קטנה.ומי שיכול לעבור לפריפריה מרוויח לא רק הקטנה בהוצאות הדיור, אלא גם סביבה ברמת חיים נמוכה יותר, מה שמקטין אוטומטית את שאר ההוצאות.
תתן חומש כמה חודשים (עם חיוך על הפנים) ותראה איך תדבר אזמה לא ניסיתי תסביר את עצמך
א. לא אמרתי שחור לבן.את מסתכלת על צד אחד בלבד,
ואני רוצה להביא צד שני כדי לפתוח את העיניים - בלי להכריע בסוגיה.
ההורים שלי "שמרו" עלינו מאד,
לאורך כל הילדות והבחרות הם אסרו עלינו לעשות בייביסיטר, כי הם לא היו מוכנים שהבנות שלהם יסתובבו בבתים של אחרים (והעולם אז היה אחר לגמרי!!!)
כנ"ל לגבי עבודות במכירות, משרדים וכו'
כשרציתי למסור שיעורים פרטיים- במקום זה, הם שידלו אותי (לא הכריחו) ללכת לעזור לאחיותיי וגיסותיי עם הבית והילדים
וצ'יפרו בקצת דמי כיס, מתוך כוונה לחנך לחסד ועזרה למשפחה.
(ואגב... זה באמת הכין אותי לחיים- לטיפול בבית ובילדים!)
במקום שנרוויח בעצמנו- ככה הם אמרו במפורש- הם דואגים לנו להכל ברווח, שלא נצטרך לממן כלום.
אין לי מושג מה אני אעשה עם בנותיי כשיגדלו... רק רציתי להביא את הצד הזה.
זה לא שחור לבן.
תלוי באיזה תחום. בתחומים שבהם מרוויחים הרבה זה נכון. אבל האשכול לא דיבר על משפחות עם הכנסה גבוהה. (וגם להם- יש אזורים עם הטבת מס משמעותית)רק שהרבה פעמים גם המשכורת קטנה.
ב. אני לא אוהבת את הרמיזות על לשמור אני רק אציין שבייביסיטרס וגם שיעורים פרטיים ביצעתי רק אצל חברים קרובים מאד של או קרובי משפחה ככה שגם זה לא שחור לבן. לא כל מי שמאפשר לילדיו עבודה מפקיר אותם.
אין היצע קטן יותר בפריפריה ואני בפירוש מכירה מוסדות שפוגעים בתנאי השכר.כשיש פחות היצע של מורות, ההנהלות פחות מרשות לעצמן לפגוע בזכויות שלהן
ואם למשלם יש עקרון לשלם? אני הכרתי כאלו.גם אנחנו עשינו אצל שכנים קרובים מאד \ או בני משפחה,
בחינם...
(גם עיקרון של ההורים שלי)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: