לימודים לימודים ואז בסוף לא יוצא מיזה כלום אז בשביל מה ?אני לא מאמין בלימודים אחותי למדה חמש שנים לרואה חשבון והיא כיום מחפשת עבודה בשכר מינימום ועושים לה פרצופים עדיף שתלך לעבוד בסופר יותר טוב
לא יודעת איך, אין הסברים!!!רבותי
תתנו חומש תהיו עשירים !!!!!
חד משמעי !!!!
ואל תשאלו שום שאלות. פשוט תנסו ותכתבו את זה גם.
כמובן "עשיר" זה קצת אינדבדואלי אבל ברור שלא תדעו מחסור !!!!!
יש אנשים שלא יכולים לתת מה לא מובןלא יודעת איך, אין הסברים!!!
אבל זה פשוט נכון מנסיון אישי
זה הבעיה שאנשים מחשבים כסף קטן ושוכחים שפרוטה לפרוטה מצטרפת.עלות הפעלת מזגן לשעה
מזגן עילי 1 כ"ס 9,000 BTU 0.31 ש"ח מזגן עילי 2 כ"ס 18,000 BTU 0.78 ש"ח מזגן עילי 3 כ"ס 30,000 BTU 1.30 ש"ח
אני יכולה רק לומר שהחלטנו את זה שהיינו במצב שלא יכלנו לתת שקל, אמרנו ננסה חודש אחד וכך כל חודש מחדש..יש אנשים שלא יכולים לתת מה לא מובן
מסכים איתך לגמריזה
זה הבעיה שאנשים מחשבים כסף קטן ושוכחים שפרוטה לפרוטה מצטרפת.
מזגן זה שקל לשעה אז שיעבוד עוד שעה, כנ"ל בוילר ומייבש - הכל בקטנה.
ואח"כ לא מבינים איך החשבון חשמל נהיה כ"כ ענק.
אגב זה לא רק בחשבון חשמל זה צורת חיים,
שקל על ממתק לילד... עוד 2 שקל הפרש למוצר יותר טוב.
אני לא אומרת בשום אופן לחיות בדקדוקי עניות של שקלים, אבל כדאי לשבת פעם ולראות בהצטברות חודשית לכמה כל הכסף הקטן הזה מגיע!!
אני לא יכול לעשות את זה אני מחושב על השקלים זה יבוא על חשבון השכירותאני יכולה רק לומר שהחלטנו את זה שהיינו במצב שלא יכלנו לתת שקל, אמרנו ננסה חודש אחד וכך כל חודש מחדש..
רואים ישועות
הגישה הזאת שגויה בעיני.לימודים לימודים ואז בסוף לא יוצא מיזה כלום אז בשביל מה ?
אני מאמין בברכת המזון בכוונה . בפרט במילים ונא אל תצריכנו לא לידי מתנת בשר ודם ןלא לידי הלוואתם כי אם לידך המלאה הפתוחה והרחבהויש אנשים שעוזר להם דברים אחרים (ברכהמ"ז בכוונה אצלי מחולל פלאים)
ויש שעוזר להם והם לא רואים כי זה הנסיון שלהם
רבותי
תתנו חומש תהיו עשירים !!!!!
חד משמעי !!!!
ואל תשאלו שום שאלות. פשוט תנסו ותכתבו את זה גם.
כמובן "עשיר" זה קצת אינדבדואלי אבל ברור שלא תדעו מחסור !!!!!
כל הכבוד לכם הלוואי עליבעלי הצדיק מקפיד על חומש כל חודש ולא היה חודש שגמרתי במינוס!
ואנחנו מכניסים עד 7000 ל4 נפשות עם משכנתא וכו...
כמה עולה 5 כ''ס לשעה?עלות הפעלת מזגן לשעה
מזגן עילי 1 כ"ס 9,000 BTU 0.31 ש"ח מזגן עילי 2 כ"ס 18,000 BTU 0.78 ש"ח מזגן עילי 3 כ"ס 30,000 BTU 1.30 ש"ח
אני למדתי ראיית חשבון ועבדתי ברוב שנות הלימודים כולל חונכות פר"ח.
גם עבדת וגם פר"ח?אני למדתי ראיית חשבון ועבדתי ברוב שנות הלימודים כולל חונכות פר"ח.
קל זה לא היה.
1,000 ש"ח זה לא משהו שדורש שעות רבות בחודש.
אני חושבת שזה עניין של מקובלות,אני למדתי ראיית חשבון ועבדתי ברוב שנות הלימודים כולל חונכות פר"ח.
אכן. עבדתי פעמיים בשבוע בימי הלימודיםגם עבדת וגם פר"ח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: