כנ"ל. הייתה לי תלמידה שגם הייתה עולה הרבה על השולחן, קמה, מסתובבת, ואפילו נכנסה לפח פעם...מאד תלוי בסיטואציה.
לפעמים הפתרון המיידי הוא להגיב, ולפעמים הפתרון המיידי הוא להתעלם.
לטווח ארוך, תמיד צריך לנסות להבין (לבד או בעזרת אנשי מקצוע) על מה זה יושב ולפתור את שורש הבעיה.
הבעיה שהיא סוחפת ילדות אחרות ואני אומרת לה בצורה ברורה תרדי מהשולחן והיא לא יורדת רק אחרי 4/5 פעמים שאני מתעקשת היא יורדתכנ"ל. הייתה לי תלמידה שגם הייתה עולה הרבה על השולחן, קמה, מסתובבת, ואפילו נכנסה לפח פעם...
אם היא "סתם" מחפשת תשומת לב כשהיא עושה את זה- עדיף להתעלם ולפתור את שורש הבעיה בנפרד
אבל אם היא מנסה את הגבולות שלך- את צריכה להראות לה אותם.
ואף פעם לא לצעוק או לשדר חוסר אונים בשום צורה.
בהצלחה ומבטיחה חל שמהילדות האלה יש הכי הרבה סיפוק בסוף!
יואו מכירה את זה...הבעיה שהיא סוחפת ילדות אחרות ואני אומרת לה בצורה ברורה תרדי מהשולחן והיא לא יורדת רק אחרי 4/5 פעמים שאני מתעקשת היא יורדת
הרעיון הוא שצריך ליצור מצב שאת מעירה לכל האחרות, ולה לא.הבעיה שהיא סוחפת ילדות אחרות ואני אומרת לה בצורה ברורה תרדי מהשולחן והיא לא יורדת רק אחרי 4/5 פעמים שאני מתעקשת היא יורדת
יש לה קשיים לימודיים או חברתיים חוץ מזה?גיל 7
לדעתי אין לה מספיק יחס ותשומת לב בבית
לאיש לה קשיים לימודיים או חברתיים חוץ מזה?
אז כנראה זה פשוט חיפוש תשומת לב כמו שאמרת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: