דרוש מידע איך אתם מאכסנים את הפליימוביל שלכם?

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
אני מאחסנת את הפליימוביל
אצל השכנים
:)

יש לי בית בובות ענק עם כמה קומות, מלא אנשים, וריהוט, ואוטובוס (של פליימוביל)
תחליף מעולה!
פתוח כל הזמן...

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
הדברים אצלינו עשו הסבות מקצוע לשלל נושאים אחרים ורק ככה זה מעסיק.

ונכון הרבה אנשים אצלינו פצועי גפיים בכל מיני אופנים, או מדי פעם נאבד חלק קטן ואחר- אבל אלו החיים וככה זה.
אצלנו ההסבה היא המשחק. כמה אפשר גן חיות משטרה בית חולים?

לאחרונה בנו משהו מדהים התלמידי חכמים שלי - את בית המקדש עם כל הלשכות והמזבח (בשילוב מגנטים)
הכי אהבתי את הכהן הגדול היה לו כתר זהב, רגלים יחפות, זקן, ובגדים הכי דומים למקור (עבדו קשה להלביש אותו)
במקווה היה ראש בודד על מגנט תכלת.. בלשכת העצים כמובן עצים מהמשאית עם המנוף.. חלק מהאנשים השתחוו בעזרה.. לשכת השמנים.. סנהדין היו כל אלה עם הזקנים.. חבל שלא צילמנו זה היה בשבת משהו מטורף. (כמובן בית המקדש היה בפרופורציה הנכונה , ארון הברית היה שידה שהפכו על הגב ותקעו 2 מקלות.. בקיצור התעמקתי שעות בהסברים שלהם. הם ידעו הכל ממסכתות שלמדו וזה היה מרגש ומושלם.

בד"כ הכל בדמיון מחודש, כל איש והיעוד שלו. הקטנה אוהבת לעשות גן ילדים עם בלונים דובים ומה שיש (אין לנו את המשחקיה) לפעמים הילדים יוצאים לטיול בשורה (רבע שעה להעמיד את כל הנופלים) לפעמים האמא עם עגלת תאומים שומרת על שאר הילדים.. ב"ה כגודל הדמיון האילתורים שלהם מדהימים!

כל היופי זה שמחליטים על משהו וכל אחד מוצא חלק שיכול להתאים וכולם מתרגשים.. (כמו שכתבתי הכל שפוך בגיגית והאנשים בקופסה נפרדת- רק על זה אני מקפידה)
כל המכוניות הגדולות מכבי האש המטוס המנופים המשאיות (יש כמה) בתים יש 3 (מהסוג שהרפה מתקפלת לכיוון הגג) ביתן קטן. וכל מה שאם שמים בקופסא תופס את רובה... אני שמה בנפרד ועדיין חסר מקום... ואוי ואבוי אם אני מחבייאה הם יודעים בדיוק מה יש להם ושואלים אותי איפה המשאית הכתומה (אגב שימשה להכנסת ספר תורה)
כל אלה דורשים ארון מיוחד רק להם... וכל אלה לא תמיד בשלמותם... כי הגלגלים הופכים הרבה פעמים לשטריימל...

בקיצור הפלימוביל הביבי סיטר הכי טוב שקיים לילדים עם דמיון עשיר

א.י.ל עיצובים

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
שמה בקופסאות של עוגה
כי ראיתי שבקופסאות גדולות לא מוצאים מה שרוצים
כך זה מחולק לכמה קופסאות והם נמוכות וקל לחפש את החלק שרוצים
ופעםםםםםם זה היה מחולק לנושאים:)
הצלחות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה