כמדומני שכדאי לכם להוריד את עוצמת הקירור של המקרר. אם קופאים דברים, אז או שהתרמוסטט לא עובד, או שיש עוצמת קור מוגבר.תלוי במקרר...
אצלי הירקות קופאים אם הם לא במגרה
לגבי אחסון לטווח ארוך-
מצאתי שמלפפונים נשמרים היטב באחסון בתוך שקית במגרה
אבל פלפלים ועגבניות במגרה ללא שקית
לימונים- בשקית
גזר- עוד אין לי פתרון. קמל תוך יומיים
אצלנו מגירה לירקות ומגירה לפירותאיך?
במגירה הייעודית? בשקיות של הסופר? בסלסלאות?
אשמח למידע ואיך הכי טוב לשמור לטווח ארוך
גזר- עוד אין לי פתרון. קמל תוך יומיים
מצטרףמלפפונים- בשקית , גם הגזר,
משתדלת גם לרפד את תחתית המגרה בנייר סופג, מקטע פרקטי.
מגבת מטבח מכובסת, ופעם בשבוע להחליף.לא מגעיל לשמים מגבת מתחת לירקות?? לא מצטבר מתחת עובש או נוזלים?
פטריות אם הן סגורות היטב בצורה אטומה נשמרות יותרמה עם פטרוזיליה, סלרי , חסה נבטים, אבטיח, פטריות וכו'?
כל אלו מתרקבים תוך יומיים
יש פתרון?
וואו על הכפית ברזל לא שמעתי בחיים! אנסהבמגירה במקרר, הירקות של הסלט לדוגמא פלפל עגבניה גזר ועלים במגירה אחת,
וקישואים חצילים דלעת דלורית ועוד במגירה השניה.
רק את המלפפונים שומרים בתוך השקית של הסופר, ומכניסים לשם כפית ברזל, בלי שום פלסטיק,
וזה ממש עוזר להם להשמר טוב!
מנסיון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: