המקרה של החברה שלך, הוא המוזר.חהה אחד גדול.
חברה שלי כמעט קיפדה את חייה, כתוצאה מרשלנות רפואית, ובהתייעצות עם עו"ד היא הבינה שאין עילה לתביעה.
לתשומת לב אלו ששולחים אותה לבית משפט לעשות סקנדל על כוויות מלייזר.
הם מחתימים על טופס בדיוק בשביל שלא תוכלי לאיים בתביעות וכאלואני מטופלת במכון לייזר מוכר מאד,
ובטיפול האחרון יצאתי עם הרבה כוויות (קטנות) בידיים, וברגליים, וכן בטיפול עצמו כאב לי מאד!! ועד עכשיו יש לי צלקות (עבר כבר חודש)
(מדובר במכשיר דיודה..)
וכשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי שיחזרו אלי וכו...
ורק אחרי שבוע! אחת המנהלות התקשרה אלי ודיברה איתי ממש באטימות "נו, ומה את דורשת מאיתנו?!"
הסברתי לה ששילמתי למשחות של גרין וקודם כל אני רוצה החזר על זה... והיא עונה לי בקרירות- "אני לא מתכוונת לשלם לך שקל"
וממש התחילה להתווכח איתי, ואמרה לי שחתמתי בהתחלה ולא יודעת מה..
איך הייתם מגיבות על זה?!
מחתימים על כוויות?הם מחתימים על טופס בדיוק בשביל שלא תוכלי לאיים בתביעות וכאלו
לא על כוויות, אבל על תופעות לוואי שעלולות להיגרם... וכוויות זה נחשב בעיניהם תופעת לוואי...מחתימים על כוויות?
אני לא חתמתי על דבר כזה!(וקראתי את כל האותיות הקטנות...)
מציאות!! בטיפול עצמו כאב לי מאד! ממש משהו שלא הכרתי, ושאלתי את הטכנאית מס' פעמים אם זה עושה כוויות- כי ממש הרגשתי איך שזה שורף לי את העור!מוזרות מאד התגובות על כוויות...
אולי כויה קטנה יכול לקרות,
אבל בכמות גדולה???
נראה שאנחנו חיים ביקומים נפרדים...
הסרתי שיער לילה קודם.@567890 יכול להיות שלא הסרת את השיער לילה קודם?
אצלי בטופס היה כתוב במפורש על כוויותמחתימים על כוויות?
אני לא חתמתי על דבר כזה!(וקראתי את כל האותיות הקטנות...)
מעניין, כי אני שמעתי מחברה שהסירה באותו בוקר של הטיפול והטיפול היה הרבה יותר כואב, והמטפלת שאלה אותה מתי היא הסירה...הסרתי שיער לילה קודם.
נכון אם מסירים ממש לפני הטיפול זה יכול לגרום לאדמומיות ורגישות בעור אבל זה עובר מהרמעניין, כי אני שמעתי מחברה שהסירה באותו בוקר של הטיפול והטיפול היה הרבה יותר כואב, והמטפלת שאלה אותה מתי היא הסירה...
לסיכום מומלץ לדבר עם עורך\ת דין ולשמוע חוות דעת.לא על כוויות, אבל על תופעות לוואי שעלולות להיגרם... וכוויות זה נחשב בעיניהם תופעת לוואי...
לא כתבתי שלך אין כוויות,מציאות!! בטיפול עצמו כאב לי מאד! ממש משהו שלא הכרתי, ושאלתי את הטכנאית מס' פעמים אם זה עושה כוויות- כי ממש הרגשתי איך שזה שורף לי את העור!
מקווה שאת שומעת את עצמך.חברה שלי כמעט קיפדה את חייה, כתוצאה מרשלנות רפואית, ובהתייעצות עם עו"ד היא הבינה שאין עילה לתביעה.
כל מילה!מקווה שאת שומעת את עצמך.
על רשלנות רפואית שעלולה להוביל למוות משלמים והרבה.
אלא אם חלה התיישנות או סיבה מוצדקת אחרת.
ובמקרה זה אם היו כוויות משמעותיות יש עילה לתביעה.
אז לומר שמגזימים וכו' נראה לי קצת יהיר מידי או שאת מנהלת מכון לייזר מסוג כזה.
נראה שאת עובדת במכון לייזר ההוא או במכון אחררפרפתי על האשכול מלמעלה.
הגזימו כאן החברה.
לא חושבת שיש לך זכות לדרוש מהם משהו, חוץ מלעורר אותם על זה.
כוויות מלייזר זו תופעה נפוצה.
פגשתי לא מעט בנות עם כוויות קשות לאחר טיפול, ואחת היתה אפילו כלה ערב חתונה.
זה בא בעסקת חבילה בד"כ.
אם לא נכווית תגידי תודה.
לא באה לומר שזה בסדר מלכתחילה, אלא שמאד הגיוני שטיפול ליזר ייצר כויה.
מרגיש לי מידת הדין כל הרעיונות ששמו כאן.
איך פנית אליהם?את לא צריכה עורך דין
תפני לשי"ל מהמדינה בחינם
זה דרך הרווחה
הם ממש עזרו לי בתביעה קטנה!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: