דיון איך אתה אוהב את האתגר שלך?

מה רמת הקושי של האתגר שהייתם רוצים שיהיה?

• סה"כ מצביעים
    29
  • הסקר נסגר .

אניגמאמין

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
1728417059093.png

רציתי לדעת, לשם התעניינות, ואלי זה יעזור לאתגרים הבאים. מה ציבור היוצרים מעדיפים​

ארמון חול

משתמש מקצוען
אתגרים שאפשר לפרש אותם לכמה כווני מחשבה ויש בהם יצירתיות מבחינת התוכן שלהם - וזה לא קשור לקושי
יש אתגרים שכמעט כל התמונות הן אותו דבר!! עם שינויים קלים...

אניגמאמין

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
קראתי פעם ראיון עם הצייר יוני גרשטיין, ושאלו אותו האם הדת לא הגבילה אותו ביצירות. אז הוא ענה שככל שמגבילי את הצייר יותר, יש לאומנות יותר איך להתבטא. הוא הביא דוגמא לצייר שיהיה לו רק עט כחול, ובכל זאת יצליח לצייר יפה זה יהיה הרבה יותר בעל ערך אומנותי.
ולעניינינו האתגרים שמבקשים ממך צייר משהו שקשור לחודש תשרי לדוגמא (בלי לפגוע באף אתגר...) לא יוצרים איזה שהוא מגבלה אומנותית שיש לפתור,
אבל האתגר שהיה צריך לעשות הכל בגווני אפור חוץ מפריט אחד בצבע, הוציא יצירות מפעימות.

אניגמאמין

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
הייתי אפילו מגביל את היצירה מאוד, מתחם אותה מכל כיוון לדוגמא.
שרטוט מעל צבע. שולי התמונה בהירים.
ולתת לכל אחד לצייר מה שהוא רוצה, אבל רק בגנון וצבעים מסוימים
1728426145489.png

bb10

משתמש פעיל
קראתי פעם ראיון עם הצייר יוני גרשטיין, ושאלו אותו האם הדת לא הגבילה אותו ביצירות. אז הוא ענה שככל שמגבילי את הצייר יותר, יש לאומנות יותר איך להתבטא. הוא הביא דוגמא לצייר שיהיה לו רק עט כחול, ובכל זאת יצליח לצייר יפה זה יהיה הרבה יותר בעל ערך אומנותי.
ולעניינינו האתגרים שמבקשים ממך צייר משהו שקשור לחודש תשרי לדוגמא (בלי לפגוע באף אתגר...) לא יוצרים איזה שהוא מגבלה אומנותית שיש לפתור,
אבל האתגר שהיה צריך לעשות הכל בגווני אפור חוץ מפריט אחד בצבע, הוציא יצירות מפעימות.

אבל צריך להשאיר מקום ליצירתיות, כי אם אומרים לצייר "צייר בעט כחול עץ עם שלושה ענפים ותפוח תלוי על אחד מהם" לא השארת לו שום פתח להתבטא.
כן להגביל לנושא ו\או סגנון, אבל להשאיר מקום ליצירתיות של כל אחד.

באופן אישי אני מעדיף את האתגרים שיש בהם מקום להומור, הרבה זמן לא השתתפתי, אבל זכורים לי לטובה האתגר עם שמות הערים בארץ, האתגר של פתרון לחידות והאתגר למבנה שמבטא את תכליתו, שנתנו גם מקום ליצירתיות וגם מגבלות מסוימות שאילצו מחשבה.

אניגמאמין

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
אבל צריך להשאיר מקום ליצירתיות, כי אם אומרים לצייר "צייר בעט כחול עץ עם שלושה ענפים ותפוח תלוי על אחד מהם" לא השארת לו שום פתח להתבטא.
כן להגביל לנושא ו\או סגנון, אבל להשאיר מקום ליצירתיות של כל אחד.

באופן אישי אני מעדיף את האתגרים שיש בהם מקום להומור, הרבה זמן לא השתתפתי, אבל זכורים לי לטובה האתגר עם שמות הערים בארץ, האתגר של פתרון לחידות והאתגר למבנה שמבטא את תכליתו, שנתנו גם מקום ליצירתיות וגם מגבלות מסוימות שאילצו מחשבה.
בדיוק, להגביל, אבל לתת מקום לכל אחד לקחת את זה למקום אחר.
לומר תשתמשו בעט כחול, אבל לא אכפת לי באיזה סגנון או מה תציירו...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה