זה באידיש
המשפט בנוי לא נכון, כמו שעורי בית בהבנת הנקרא שהמורה מבקשת
לסדר מחדש את המשפט.
רק בזכות זה שאני דוברת גרמנית הצלחתי להבין מה כתוב בבלגן הזה
בעיה נוספת: למה לכתוב כייע במקום חיה??
פאאדס- המקור זה באנגלית- אוכל. למה לא לכתוב עסנווארג?
נכתב ע"י אסתיג;n4982113:הצחקת אותי בהעלאת האשכול, כי ראשית עניתי לך על השאלה ששאלת בכותרת: "צמצום באידיש", רק אחרי ששלחתי את התגובה נזכרתי שמשהו מוכר לי ואז ראיתי את כל האשכול הקדום שהקפצת, שם כבר הגבתי את שהגבתי.
נכתב ע"י במבה נוגט;n3197631:כמות לא בדקתי באחוזים. זה רק מרגיש לי ככה.
איכות - מעל לכל ספק, הטעויות שסופרים מרשים לעצמם לכתוב באידיש הן בסיסיות הרבה יותר מאשר בשפות אחרות. הם פשוט לא טורחים ללכת לשאול מישהו שדווקא יודע היטב אידיש, שלא כמו בשפות אחרות. סופר שיכתוב משפט באנגלית - נדיר שהכתיב יהיה שגוי. באידיש? כמעט נדיר שהכתיב יהיה מדויק (טוב, הגזמתי עכשיו). מה, לאידיש אין כללי כתיב? מה זה הצמצום הזה?
וכנ"ל לגבי שגיאות בגופים, שגיאות בהטיות, שגיאות במשמעות בסיסית.
נכתב ע"י Ushaya;n4986327:לוורד אין מתקן שגיאות אוטומטי באידיש, באנגלית- כן...
נכתב ע"י leaha;n4988184:יו, המשפט הזה כל כך הקפיץ אותי שהפסקתי לקרוא את הספר
, בדיוק כמו שאת אומרת יש כאן זלזול באינטלגנציה של הקוראים.
נכתב ע"י במבה נוגט;n274161:קראתם את האשכול הזה http://www.prog.co.il/showthread.php?t=266737?
הרי האנשים שדוברים אידיש - ממילא רמת המשכל שלהם נמוכה עד בלתי קיימת, והאינטלגנציה הירודה שלהם לא כוללת התפלצות ממילים שגויות עד בלתי קיימות, זה רק בשפות אחרות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: