איך אדע אם אני יודעת לצייר?

Ahuvi Art

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
גימ"ל, עוד לא פגשתי כישור הדרוש לצייר אשר אי אפשר לרכוש על ידי למידה.
יש עוד קריטריונים להצלחה במקצועות הומניים, ואל תסקלו אותי בבקשה.
כשמדובר במקצוע ריאלי, כמו מתמטיקה, אם אתה לא טוב בדבר ספציפי או לא מוכשר וכולי, אתה באמת יכול ללמוד את זה. ואחרי הרבה הרבה השקעה- תגיע להישגים יפים. אף אחד לא יוכל לנחש שזה לא התחום שלך.
אבל במקצועות הומניים, כמו ספרות, כתיבה, וגם ציור- זה לא איזו רשימת נוסחאות שלומדים אותה ומשתמשים בה. יש כללים, אני לא אומרת, אבל מי שטוב בזה- יאהבו את היצירות שלו גם לפני שילמד, והכללים הם רק כדי להשתדרג ולהקפיץ את הרמה. אבל מי שלא- הוא יכול ללמוד, ויכול להתאמן, ויכול להוציא תוצרים מאלפים! אבל בגלל שזאת לא מתמטיקה, ואיור דורש ללכת עם הרגש ועם האינטואיציה גם (וזה לא סותר שצריך וחשוב ללמוד), בציורים שלו יהיו חסרים החן הטבעי שיש ליוצרים והאווירה.
זאת דעתי, ואתם לא חייבים להסכים איתה.:)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה