כל מי שקנה פעם עדיין בישן (אבל הם כל הזמן שולחים שאוטוטוהם מעבירים את כולם לחדש)לא ראיתי, אצלי עדיין cPanel
כל מי שקנה פעם עדיין בישן (אבל הם כל הזמן שולחים שאוטוטוהם מעבירים את כולם לחדש)לא ראיתי, אצלי עדיין cPanel
היכן האתר יהיה שבוע, הורדת אותו?אז אתם ממליצים להשאר בסייטגראונד ולחכות עוד שבוע בלי אתר למבצעים?
אם אני נשארת בסיטגראונד ורק מזמינה חבילה חדשה, זה דורש העברה של האתר או שהם ישר מתחברים לאתר שכבר יושב אצלם?
רגע , העסק מתחיל להפחיד אותי!היכן האתר יהיה שבוע, הורדת אותו?
אם את מזמינה חבילה חדשה ולא המשך זה ידרוש העברה של האתר, אבל זה לא עסק מפחיד כי הם יכולים לעזור לך, ובנוסף אם האתר בוורדפרדס יש להם תוסף שעושה את העבודה הזאת,
(אם עדיין מסתבכת תפרסמי הודעה כאן שיעשו לך לך את זה תמורת זה שאפילייט של הקניה ילך אליו)
לא הבנתיהוספתי את זה אח"כ בהודעה הקודמת מכניסה לך את זה כאן שוב,
רגע , העסק מתחיל להפחיד אותי!
אם אני לא מחדשת את המנוי, והוא נגמר לי היום או מחר, ומחכה שבוע למבצעים, אז מה קורה בינתיים לאתר שלי? מה אני אמורה לעשות כדי שהוא לא יאבד לי????
תיקון: נגמר לי ב23. יש עוד יומיים להבין מה קורה, אשמח לעזרה!
אז אין לי ברירה אלא לשלם להם המון כסף או לעבור חברה?@משפט א"א בסייטגראונד לקנות חבילה חדשה על אותו דומיין, אפשר כנראה להתחכם לקנות חבילה חדשה על דומיין אחר ואח"כ להעביר ולשנות את הדומיין, בכל מקרה זה די מסובך.
(וגם האפילייט-אני חושב שלא מקבלים עמלה על לקוח קיים)
מהחבילה האמצעית שלהם ניתן לארח כמה אתרים שרוצים,@משפט א"א בסייטגראונד לקנות חבילה חדשה על אותו דומיין, אפשר כנראה להתחכם לקנות חבילה חדשה על דומיין אחר ואח"כ להעביר ולשנות את הדומיין, בכל מקרה זה די מסובך.
(וגם האפילייט-אני חושב שלא מקבלים עמלה על לקוח קיים)
נכון, לא צריך בכלל לקנות דומיין אפשר לרשום גם את הדומיין של אמזוןמהחבילה האמצעית שלהם ניתן לארח כמה אתרים שרוצים,
אז אפשר לפתוח חבילה חדשה על דומיין חדש (אפשר לקחת דומיין בגרושים godaddy ) אבל אם רוצים את החבילה הכי נמוכה שלהם זה בעיה,
בדיוקלמי שמתמצא....
אני לא יודע-מישהו יכול לבדוק בשביליוביחס לאפילייט, אם הלקוח סגר את החבילה הקודמת ופתח מחדש הוא לא מוגדר כלקוח חדש?
אתה מתכוין שאפשר לקנות חבילה חדשה ולהעביר את האתר מהחבילה הישנה לחדשה?אני חושב שכל האופציות דלעיל יהיו יקרות יותר מבסייטגראונד,
מה שאת עושה זה לקנות חבילה חדשה במחיר מבצע(והפעם אם את רוצה אפשר מראש לשלוש שנים במחיר המבצע), ואז מעבירה את האתר לחבילה החדשה, ומבטלת את הישנה (כלומר לא מחדשת אותה),
אם את רוצה אני יעזור לך בזה.
יש לך השוואה של סייטגראונד מול לווקהוסט?
למישהו יש נסיון אישי עם FastComet ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: