דרוש מידע איזה תסרוקת לחתונה?

~מיכלי~

משתמש פעיל
אגב רחלי לוי דאהן מוציאה יום יום כלות מושלמות עם מוברש להתעלףף שלא זז עד סוף החתונה
יש לה ידי זהב, היא לא מתקשקשת, עושה מוברש עם שזירה עדינה של פרחים
אני עוקבת אחרי כמה שעושות כלות אבל היא מעלה תמונות מאחרי החתונה ונראה כאילו עכשיו היא הוציאה את הכלה
ותזהרי לא להתפתות לכל מיני דברים מעניינים:p מוברש פתוח ונקסט סתםם מה שאת אוהבת חח
העיקר שיהיה במזל טוב!!

יש מצב לשלוח לי גם?? למייל ייעודי : sk0533105331 , גימייל וכו
נ"ב לרחלי לוי יש אתר?
@הי אני אפרת אשמח אפילו רק לתמונה אחת , אני רוצה לראות תמונה של מוברש שנשאר (אשמח אם יש לך תמונה של סוף האירוע) עד היום לא ראיתי מוברש שנשאר....
וכמה היא לוקחת?

גיסתי מתחתנת עוד מעט ומחפשת מסרקת בנרותתת - חסד עצום...אוטוטו החתונה ועדיין לא מצאה מסרקת...:cry:

החיים מצחיקים :)

משתמש מקצוען
חיייבת רק להגיד שזה מאד תלוי שיער לי יש מתולתל והשיער לא מחזיק באמת עד סוף החתונה (והייתי אצל כולם בערך חחח) ולכן הרבה יותר כדאי לעשות קוקו מוברש או משהו אסוף אחר אם השיער שלך נוטה להתנפח וכד
יכולה לשלוח לך קוקו מהמם שעשו לי ולא הפסקתי לקבל עליו מחמאות

~מיכלי~

משתמש פעיל
חיייבת רק להגיד שזה מאד תלוי שיער לי יש מתולתל והשיער לא מחזיק באמת עד סוף החתונה (והייתי אצל כולם בערך חחח) ולכן הרבה יותר כדאי לעשות קוקו מוברש או משהו אסוף אחר אם השיער שלך נוטה להתנפח וכד
יכולה לשלוח לך קוקו מהמם שעשו לי ולא הפסקתי לקבל עליו מחמאות
לכלה? או לאחות כלה/חתן?

Bestimedia

לשעבר- צבעי פסטל :)
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אני גם עשיתי קוקו מוברש גבוה
יצא מ-ה-מ-ם!
והחזיק עד סוף האירוע
(לא בתור כלה, בתור אחות)

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
נ"ב לרחלי לוי יש אתר?
@הי אני אפרת אשמח אפילו רק לתמונה אחת , אני רוצה לראות תמונה של מוברש שנשאר (אשמח אם יש לך תמונה של סוף האירוע) עד היום לא ראיתי מוברש שנשאר....
וכמה היא לוקחת?

גיסתי מתחתנת עוד מעט ומחפשת מסרקת בנרותתת - חסד עצום...אוטוטו החתונה ועדיין לא מצאה מסרקת.
\באיזה אזור החתונה?

~מיכלי~

משתמש פעיל
אני צריכה לבדוק איפה שמרתי את כל התמונות...
אבל בתור התחלה, איזה סוג שיער יש להן, חלק, מתולתל, אורך, גיל...??
סורי ש בלת"ק...
;)
שיער דיי חלק( טיפה גלי),יחסית מלא, אורך: לא ארוך ממש (האמצע שבין הכתף למרפק- היא רוצה תוספות לתוספת גוונים ואורך), היא בת 20

~מיכלי~

משתמש פעיל
שיער דיי חלק( טיפה גלי),יחסית מלא, אורך: לא ארוך ממש (האמצע שבין הכתף למרפק- היא רוצה תוספות לתוספת גוונים ואורך), היא בת 20
היא חשבה על מוברש+תוספות עם כתר
אבל חשוב לה שזה לא יזוזזזז כל הריקודים (יש דבר כזה..?:unsure:)

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
אז פזור מוברש יהיה לה מושלם, גם בגלל האורך...
וזה ממש הולך היום.
אני ממליצה לה על זה, אם היא אוהבת ורוצה. אני יכולה לבדוק לך על מתסרקות בירושלים בפורום תסרוקות. רוצה?!

הי אני אפרת

משתמש סופר מקצוען
נ"ב לרחלי לוי יש אתר?
וכמה היא לוקחת?

גיסתי מתחתנת עוד מעט ומחפשת מסרקת בנרותתת - חסד עצום...אוטוטו החתונה ועדיין לא מצאה מסרקת...:cry:
לטובת כולן זה המספר של רחלי 0546864120
בקשו ממנה תמונות, מחירים וכו..
מזל טוב!!

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
נערך לאחרונה ב:

~מיכלי~

משתמש פעיל
אז פזור מוברש יהיה לה מושלם, גם בגלל האורך...
וזה ממש הולך היום.
אני ממליצה לה על זה, אם היא אוהבת ורוצה. אני יכולה לבדוק לך על מתסרקות בירושלים בפורום תסרוקות. רוצה?!
יש לה מידע על המון מתסרקות , הבעיה שהיא רוצה חוות דעת אישית...וסתם בשביל תמונות להשראה לא אטריח אותן...אבל תודה!

כתר נראה לי יהיה יותר מידי, זה יותר כלתי, אולי איזו קשת פנינים או משהו כזה...
מה הכוונה יותר כלתי?!
היא הכלה...!!

לוטם

מהמשתמשים המובילים!
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים

ARTIKA#

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
אגב-
א. מוברש מתפרק יותר מהר וכבר לא יפה כמו בהתחלה.
ב. לרב הכלות חםםם בריקודים עם פתוח. תחשבו גם על זה....
הייתי בחתונה ובין הריקודים הראשונים לשניים אספו לכלה לסגור, היא נמסה...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה