נשואה צעירה
משתמש צעיר
אסוף גבוה לא הולך היום בכלל.
נכון מאודאסוף גבוה לא הולך היום בכלל.
עזבי אותך מהולך..מה הולך היום לכלה?
אני בעיקרון רציתי פתוח והמתסרקת אמרה לי אין לך מה להסתיר הפנים שלך יפות, תעשי אסוף הרבה יותר מחמיא.
זה הולך בכלל?
אסוף נמוך ממש ממש לא אהבתי, אסוף למעלה הולך לכלה?
בת דודה שלי, אלופהמי עשה את זה? את?
בואנוס איירס, עוזר לך?מי עשתה להן? מאיזה איזור?
בלת"ק
למישהו יש מושג מהעושים לחתונה של אחות קרובה???
כל מתסרקת אומרת משהו אחר...
לבחורה
תודה!!!
אמןןושיהיה הרבה במזל טוב ובניין עדי עד!!
מה זה חצי פתוח??זבי אותך מהולך..
אני הייתי עושה חצי חצי.
שיישאר יחסית הרבה שיער למטה פתוח אבל חלק שיהיה גם אסוף, אחרי הכל אנחנו בקיץ וזה עלול מהר מאד להתפרק.
אבל דווקא בתור כלה לא כדאי לך בכלל לאסוף הכל!
גם אם זה ידרוש ממך לקצר את השיער.
בערך,מה זה חצי פתוח??
לא ראיתי אף פעם כזה דבר..
תוכלי אולי לתאר איך בדיוק זה נראה?
(אולי את מתכוונת לקוקו שקר כזה ?)
כל מה שכתבתי כאן היה אכן אצלה-בערך,
אני לא יודעת איזה שיער יש לך ובאיזה עובי,
אבל יש לי חברה שהתחתנה לפני פחות משנה ועשו לה את כל השיער פתוח מוברש עם כתר למעלה.
השיער שלה אומנם היה גלי בבסיסו אז זה היה נראה יפה בהתחלה אבל אח''כ הוא התפזר והתנפח וזה בכלל לא היה נחמד.
אם יש לך שיער דק ורך אין בעיה אבל אם לא אז חלק מהשיער כן לאסוף.
איך?
יש הרבה צורות, אני לא ממש מעודכנת במה הולך היום ומה לא. מאמינה שאם תשאלי את הספרית מהיא תתן לך המון רעיונות.
אבל כן תעמדי על זה שיהיה חלק מהשיער פתוח, זה מוסיף המון!
אני אישית לפני כמה שנים בקשתי מהספרית אותו דבר, והיא עשתה לי אז הגבהה מהממת מקדימה עם שתי צמות מאחורה ומהצד ופוני מהמם מקדימה וכל השאר מוברש.
ולא, לא הייתי הכלה.
אבל זה היה נראה לגמרי מטורף!
ובזמנו היה הולך שהכל אסוף, והיא נסתה לשכנע אותי בכיוון אבל אני התעקשתי ובסוף היא הודתה שזה הרבה יותר יפה ואצילי.
בחלק שמחבר בין שתי הצמות וההגבהה הייתה סיכה גדולה מכסף,
אבל בתור כלה אולי יותר מתאים כבר כתר מכסף.
יש עוד הרבה רעיונות איך לאסוף רק חלק מהשיער, לא עולה לי עכשיו משהו נוסף, אבל זה הכיוון פחות או יותר.
עוד משהו שחשוב שתשימי לב...
שהספרית שאת בוחרת לסרק אותך, מכירה ויודעת איך לעבוד עם סוג השיער שלך.
לא כל ספרית/מתסרקת יודעת לעבוד עם כל סוגי השיער.
היא באמת אלופה!אגב רחלי לוי דאהן מוציאה יום יום כלות מושלמות עם מוברש להתעלףף שלא זז עד סוף החתונה
יש לה ידי זהב, היא לא מתקשקשת, עושה מוברש עם שזירה עדינה של פרחים
אני עוקבת אחרי כמה שעושות כלות אבל היא מעלה תמונות מאחרי החתונה ונראה כאילו עכשיו היא הוציאה את הכלה
ותזהרי לא להתפתות לכל מיני דברים מעניינים מוברש פתוח ונקסט סתםם מה שאת אוהבת חח
העיקר שיהיה במזל טוב!!
איפה היא מעלה תמונות?אגב רחלי לוי דאהן מוציאה יום יום כלות מושלמות עם מוברש להתעלףף שלא זז עד סוף החתונה
יש לה ידי זהב, היא לא מתקשקשת, עושה מוברש עם שזירה עדינה של פרחים
אני עוקבת אחרי כמה שעושות כלות אבל היא מעלה תמונות מאחרי החתונה ונראה כאילו עכשיו היא הוציאה את הכלה
ותזהרי לא להתפתות לכל מיני דברים מעניינים מוברש פתוח ונקסט סתםם מה שאת אוהבת חח
העיקר שיהיה במזל טוב!!
שלחתיהי צריכה להראות לגברת שלי בת התשע תמונה של תסרוקת פתוח מוברש בשילוב פרחים חיים על מנת שתקבל את ההחלטה האם אסוף/פתוח
אשמח אם יש למישהי תמונה זמינה לעכשיו לשלוח לי במייל - shiragrinboim גמייל ...
בסטטוסאיפה היא מעלה תמונות?
אפשר קישור?
יש לך אפשרות לעלות בפידיאף תמונות של תסרוקות. בדגש על מעניינים במיוחד חוץ ממוברשבסטטוס
מה שמעלים לסטטוס זה ל24 שעות כך שיש כרגע אולי 2 תסרוקות שלהיש לך אפשרות לעלות בפידיאף תמונות של תסרוקות. בדגש על מעניינים במיוחד חוץ ממוברש
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: