דרוש מידע איזה תוסף תזונה כדאי לצרוך לחיזוק כללי

ronron

משתמש רשום
הלכתי לאחת בבית שמש (מעולה!!)
מה שינתי? המון!! זה כוסמין, אין שמרים , סוכרים, פירות, שמן, שימורים, פירות יבשים, ועוד. ארוחות מסודרות- בבוקר קוואקר\לחם צהרים בעיקר ירקות וחלבון+ פחמימה וערב אותו דבר ובין לבין תפוח או אגס לתקופה של 3 חודשים וכל זאת כדי לנקות את הגוף מקנדידה- פיטריה.

אפשר פרטים שלה (אולי באישי?)

מרחבית

משתמש מקצוען
לא שמעתי על המוצר "ג'וס פלאס" ומעניין לקרוא כאן מי באמת נטלה אותו ואיך זה השפיע עליה ותוך כמה זמן.
מה שכתבו למעלה זה כנראה העתק של פרסומת שלהם. זה מעניין, אך לגמרי לא מספיק.
בעיקר מעניין אותי אם התהליך של ייבוש בהקפאה, הוצאת המים מירקות והפיכתם לאבקה - לא פוגע ביתרונות של הירקות.

(הערת אגב - לימוד לפירסומאים שבינינו: קראתי בעניין את ההסברים על המוצר. כשהגיעו משפטי הפרסומת הבאים, הרגשתי מייד דחייה וצורך לבדיקה חזקה יותר של המוצר:
*כל הטבע בכף ידינו* – כל כך *פשוט* , כל כך *מדהים* .
על המוצר נערכו 60 מחקרים קליניים, *ומעל 30 אלף רופאים* ברחבי העולם ממליצים עליו בתור בסיס תזונתי יומיומי.
40 מליון לקוחות בעולם, לא טועים !
*שינוי אחד פשוט -*
*JUICE PLUS*
)

כמובן, זה לא אומר שהמוצר לא טוב. ייתכן שהוא מצוין.
אשמח לכל מידע מקרוב שיש כאן לאנשים.

@יסכה - יש לך ניסיון אישי עם זה?
@ציפי כהן - זה המוצר שלקחת - "ג'וס פלאס" - ועוד רבות בסביבתך? והאם זה היה במקביל לשינוי התזונה שסיפרת, או לא באותה תקופה?
אשמח לכל מידע מניסיון אישי על המוצר הזה.

ועוד שאלות שקשורות לכשרות:
יש על זה הכשר טוב?
אם לא:
תמצית זרעי ענבים ומיץ ענבים - לכאורה בעייה של 'סתם יינם'.
מה אומר הדבר הבא: "והחומצה הפולית מתהליך תסיסה ביולוגי הדומה להיווצרותה בגוף האדם"?
ממה מופק קו אנזים Q10?

עריכה:
במידה שקיימת בעיה בכשרות - הרי שבג'לי שהוא ודאי טעים, ולא נבלע כמו כדור - הבעיה גדולה הרבה יותר.

נערך לאחרונה ב:

מלפפון

משתמש סופר מקצוען
(אני עצמי לקחתי B12 כי 'לכולם חסר' ו'מה כבר יכול לקרות'
בפועל, בבדיקת דם היה לי פי שתיים מכמות המקסימום המומלצת...
וזה מאוד מאוד לא בריא)
מוזר מה שאת אומרת,
כי ויטמין B12 יוצא מהגוף ברגע שיש מספיק ממנו.

אני בררתי על זה, ויום אחר כך גיליתי את הקטנה שלי עם פה מלא,
וקופסת הB12 ביד שלה.
כלומר היא ממש אכלה את כל הסוכריות משם..
ולא נלחצתי כי ממש קודם לכן קראתי שהעודפים יוצאים לבד מהגוף.
כך שלא ברור לי איך היה לך מלא.

מרחבית

משתמש מקצוען
מוזר מה שאת אומרת,
כי ויטמין B12 יוצא מהגוף ברגע שיש מספיק ממנו.

זה הזכיר לי נקודה חשובה: בדרך כלל צריך להפסיק לקחת ויטמינים יומיים לפני בדיקת דם. אם לא הפסיקו, ובעיקר אם לקחו סמוך לבדיקה, הרי שהויטמין ייראה בדם (והויטמין בתוספים הוא מרוכז, לא כמו באוכל), אבל זה לא המצב הכללי האמיתי של האדם. וזה לא אומר כמה ויטמין B12 יש לו בתאים - שזה מה שחשוב.

נערך לאחרונה ב:

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
לא שמעתי על המוצר "ג'וס פלאס" ומעניין לקרוא כאן מי באמת נטלה אותו ואיך זה השפיע עליה ותוך כמה זמן.
מה שכתבו למעלה זה כנראה העתק של פרסומת שלהם. זה מעניין, אך לגמרי לא מספיק.
בעיקר מעניין אותי אם התהליך של ייבוש בהקפאה, הוצאת המים מירקות והפיכתם לאבקה - לא פוגע ביתרונות של הירקות.

(הערת אגב - לימוד לפירסומאים שבינינו: קראתי בעניין את ההסברים על המוצר. כשהגיעו משפטי הפרסומת הבאים, הרגשתי מייד דחייה וצורך לבדיקה חזקה יותר של המוצר:
*כל הטבע בכף ידינו* – כל כך *פשוט* , כל כך *מדהים* .
על המוצר נערכו 60 מחקרים קליניים, *ומעל 30 אלף רופאים* ברחבי העולם ממליצים עליו בתור בסיס תזונתי יומיומי.
40 מליון לקוחות בעולם, לא טועים !
*שינוי אחד פשוט -*
*JUICE PLUS*
)

כמובן, זה לא אומר שהמוצר לא טוב. ייתכן שהוא מצוין.
אשמח לכל מידע מקרוב שיש כאן לאנשים.

@יסכה - יש לך ניסיון אישי עם זה?
@ציפי כהן - זה המוצר שלקחת - "ג'וס פלאס" - ועוד רבות בסביבתך? והאם זה היה במקביל לשינוי התזונה שסיפרת, או לא באותה תקופה?
אשמח לכל מידע מניסיון אישי על המוצר הזה.

ועוד שאלות שקשורות לכשרות:
יש על זה הכשר טוב?
אם לא:
תמצית זרעי ענבים ומיץ ענבים - לכאורה בעייה של 'סתם יינם'?
מה אומר הדבר הבא: "והחומצה הפולית מתהליך תסיסה ביולוגי הדומה להיווצרותה בגוף האדם"?
ממה מופק קו אנזים Q10?
כן זה המוצר.
אני לא יודעת בדיוק לענות לך על השאלות אני יענה לך מה שאני יודעת את המוצר לקחתי בתקופה שלאחר הלידה בלי שינוי תזונה וזה פשוט אושש בצורה נפלאה בהמשך נגמר לי הכדורים ואז היה פסח בקיצור עד שהזמנתי חודש שלם לא היה לי ואז התחלתי שינוי תזונה וכרגע אני משלבת ביחד
כשרות: אני לא בדיוק יודעת אבל זה הכשר של סאטמר בחו"ל וגם רבנים בבד"ץ מאשרים זאת רק שעדיין לא סידרו את ההכשר אצלם.
פירמידה זה ממש לא!!!!!
את מזמינה לעצמך את המוצר נהנית ממליצה למישהי ההיא קונה ואת מרוויחה( לא הרבה בכלל כך שאין לי מזה רווח בזה שאני מציעה לך- תלוי באיזה קצב את. אם את רוצה לעשות מזה כסף את כן יכולה להרוויח הרבה)את לא צריכה להשקיע על זה או לקנות מראש רוצה קונה לא רוצה אז לא הפסדת כלום
מומלץ ביותר!!!!
ואגב, בקשר למחקרים וכל זה, במשפחה אצלי לא מאמינים במחקרים אלא אם ניסית ונהנית אז תציעי לאחרים כך שלא יעזור לי מחקרית שזה עוזר לאנשים.

מהודר!

סופר מקצוען באינדיזיין!!!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
כן זה המוצר.
אני לא יודעת בדיוק לענות לך על השאלות אני יענה לך מה שאני יודעת את המוצר לקחתי בתקופה שלאחר הלידה בלי שינוי תזונה וזה פשוט אושש בצורה נפלאה בהמשך נגמר לי הכדורים ואז היה פסח בקיצור עד שהזמנתי חודש שלם לא היה לי ואז התחלתי שינוי תזונה וכרגע אני משלבת ביחד
כשרות: אני לא בדיוק יודעת אבל זה הכשר של סאטמר בחו"ל וגם רבנים בבד"ץ מאשרים זאת רק שעדיין לא סידרו את ההכשר אצלם.
פירמידה זה ממש לא!!!!!
את מזמינה לעצמך את המוצר נהנית ממליצה למישהי ההיא קונה ואת מרוויחה( לא הרבה בכלל כך שאין לי מזה רווח בזה שאני מציעה לך- תלוי באיזה קצב את. אם את רוצה לעשות מזה כסף את כן יכולה להרוויח הרבה)את לא צריכה להשקיע על זה או לקנות מראש רוצה קונה לא רוצה אז לא הפסדת כלום
מומלץ ביותר!!!!
ואגב, בקשר למחקרים וכל זה, במשפחה אצלי לא מאמינים במחקרים אלא אם ניסית ונהנית אז תציעי לאחרים כך שלא יעזור לי מחקרית שזה עוזר לאנשים.
עדיין לא נכתב איך מזמינים את זה בחברה...

מרחבית

משתמש מקצוען
אני לא בדיוק יודעת אבל זה הכשר של סאטמר בחו"ל וגם רבנים בבד"ץ מאשרים זאת רק שעדיין לא סידרו את ההכשר אצלם.

אני אשמח לקבל עוד פרטים, במידה שידועים לך: ההכשר של סאטמר כן מופיע על המוצר? רבני בד''ץ שמאשרים - באיזו צורה? בעל פה? מי שמע מהם? או בכתב - הוציאו איזו תעודה?

כן, אני גם עושה כך. אם ניסיתי ונהניתי, ומה טוב אם שמעתי גם על עוד בסביבתי - אני אספר זאת לאחרים.
במחקר זה בעצם גם כך, רק בגדול יותר ובצורה אמינה יותר. במחקר רואים שיש אנשים רבים שנהנו מזה (או שלא), ולא רק בודדים. רואים איך הם ביחס לרבים אחרים, שלא קבלו את המוצר. וגם מנטרלים השפעות לא ענייניות.

תודה לך על המידע שנתת!

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
כלומר? אפשר תשובה עניינית?
שאלנו פעם רב על מוצר אחר עם תמצית זרעי ענבים, וזה לגמרי לא פשוט הלכתית!
האם בררתם את העניין??
אם זה בהכשר של "סאטמער" אפשר לישון רגוע...

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כלומר? אפשר תשובה עניינית?
שאלנו פעם רב על מוצר אחר עם תמצית זרעי ענבים, וזה לגמרי לא פשוט הלכתית!
האם בררתם את העניין??
תסבירי!! מה בדיוק הבעיה?

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית

החנוכיה שלי!

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זה יחסית זול שם.
יש את זה גם בג'לים וזה יוצא יותר זול. וגם אחרי 4 חודשים את מקבלת בתוספת ערכה חינם

גם כאן בארץ מהזמנה שניה ומעלה מקבלים את הערכה לילדים חינם!

איפה קונים את זה?

יש לי אפשרות להזמין לך עם את רוצה.
(לא משנה מאיפה מזמינים בעולם זה מגיע לבית ב17 מדינות)

לגבי כשרות המוצר הוא בהכשר:
חתם סופר פתח תקווה.
הרבנות הראשית לישראל.
בהשגחת הרב יצחק דיין-רב הראשי ג'נבה.

לגבי יעילות המוצר יש הרבה עדויות בכל מיני תחומים כמה שזה עוזר.

אני אישית יכולה להעיד על ההריון האחרון שלי שצרכתי את הג'וס פאלס לא גמרתי אפילו חפיסה אחת של תוספת ברזל והברזל שלי עמד על 13!!!
וכן תמיד יש לי ירידה בטרומבוציטים ובאותו זמן לא רק שלא ירד לי-
הערכים עלו!!!

נערך לאחרונה ב:

ראויה לשבח

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מה אני מקשקשת מידיי מצורפות תמונות של הג'וס פלאס, בבקשה.

קבצים מצורפים

• IMG_2187.JPG
    IMG_2187.JPG
    1.7 MB · צפיות: 52
  • IMG_2186.JPG
    IMG_2186.JPG
    1.8 MB · צפיות: 59
  • IMG_2184.JPG
    IMG_2184.JPG
    1.8 MB · צפיות: 56
  • IMG_2181.JPG
    IMG_2181.JPG
    3.1 MB · צפיות: 59
  • IMG_2180.JPG
    IMG_2180.JPG
    3.2 MB · צפיות: 75
  • IMG_2179.JPG
    IMG_2179.JPG
    3.1 MB · צפיות: 51

מהודר!

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה