יש לי תומך קשר והעוצמה יותר ממעולה.ישנם הרבה צלצולים ב208 אך ברוב המכשירים של 208 העוצמה לא משהו בלי קשר להגדרות.
יש לי תומך קשר והעוצמה יותר ממעולה.ישנם הרבה צלצולים ב208 אך ברוב המכשירים של 208 העוצמה לא משהו בלי קשר להגדרות.
Nokia c2 מעולה ... גם הלא כשר תומך בסים כשר של סלקום ופרטנרהאפטק שלי שבק....
חייבת דחוףףףףףףףףף תשובה מה הכי טוב
כבר עדכנתי שאני אחרי...Nokia c2 מעולה ... גם הלא כשר תומך בסים כשר של סלקום ופרטנר
יש כרגע דיל מצוין שאני יכול לתת לך בחו"ל ... אם תרצי תגידי לי ... אני בכוונה לא שם כאן קישור כי לפני מספר ימים הגבת בהמון כעס שאני מנסה לשווק כאן ולעשות כסף ... אז אם תרצי תעדכני אותי אני אפילו אשלח לך בפרטי כדי שזה לא ייראה מסחרי
בהצלחה
לא שמעתי, מוזר...המוכר בחנות של רמי לוי (רבי עקיבא 8) אמר שבעוד שבוע +- יגיעו לשוק מכשירים חדשים וטובים
מישהו מכיר/שמע?
שווה לחכות?
נכון אבל עדיין ל א בטוח שהייתי הולך על זה ...ועוד הערה לגבי האפטק , הסביר לנו מוכר אחד שפעם באמת היה המון תקלות עליו על הבטריה שנגמרת מהר ועל המסך
כיום (בערך 8 חודשים) הוציאו גרסה משודרגת יותר עם בטריה של 1100 (לעומת ה800) הקודמת שמחזיקה המון זמן וגן חיזקו את המסך בצורה משמעותית יותר
כל מכשיר תלוי מי מחדש אותו...אגב לגבי מחודשים, אמר לנו מוכר שעל היאנג חוזרים עם הכי פחות! תקלות. כך שהוא הכי אמין מבחינת מחודשים
בלו, מקס כושר, K21 ,K34 , W8
השקע טעינה נשבר מהראין כמו 208, כבר ארבע שנים כמו חדש!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: