נכתב ע"י r36330;2208464:ביכולתי לשלוח לך ולכל המעוניין, במייל, קבצים מעולים ללימוד וורד ואקסל (אין לי של פאוור פוינט, אבל יש משותף בין התוכנות), מעוניינת?
נכתב ע"י בתיה G;2208568:יש עוד?
צודקת לגמרי בדבריך, אני שולטת היטב בתוכנה, זה לא שאני מחפשת ללמוד אותה. אבל היות ועלי ללמד את התוכנה הזו, רציתי לקבל חומר לימודים מסודר, מה ללמד קודם ומה אח"כ, דפי סיכום שאני יכולה לחלק לבנות וכו'....נכתב ע"י r36330;2208602:מהניסיון האישי שלי, ואני מנוסה מאוד. לא צריך שום חומרי לימוד, למרות שתמיד יכול להיות שם משהו שיצליח להפתיע וללמד.
בתוכנות האלה אפשר פשוט לנסות, ללחוץ על הכפתורים, ליצר דברים. אם תלחצי על "כפתור לא טוב" לא יקרה כלום, מקסימום תעשי ביטול.
אפשר פשוט לשבת ולשחק עם התוכנה, ליצור דברים נחמדים, ולהרגיש פתאום שאנחנו שולטים בדבר הזה, ויודעים איפה למצוא את האפשרויות שאנחנו רוצים.
אם יש שאלה/בעיה ספציפית, ניתן לחפש עזרה באינטרנט, בעיקר כאן: https://support.office.com/
שזה אתר התמיכה הרישמי של אופיס.
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: