איזה ספר יש ללימוד תוכנת וורד ופאוור פוינט?

בתיה G

איור פרסומי . איורים לילדים . קומיקס
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
אשמח אם יש לכם פרטים על ספרים ללימודי התוכנות הנ"ל.
וכן היכן אפשר להשיג ומה העלות.
תודה.

r36330

משתמש מקצוען
ביכולתי לשלוח לך ולכל המעוניין, במייל, קבצים מעולים ללימוד וורד ואקסל (אין לי של פאוור פוינט, אבל יש משותף בין התוכנות), מעוניינת?

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
האם הקבצים עשויים כך שאפשר לגשת בהם לנושא מסויים בלי לדפדף בכל הקובץ? (לדוג', אם רצוני לבדוק משהו בנושא טבלאות וכד') אם כן, אשמח לקבלם לכתובת 4256835 בג'ימייל.

בתיה G

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י r36330;2208464:
ביכולתי לשלוח לך ולכל המעוניין, במייל, קבצים מעולים ללימוד וורד ואקסל (אין לי של פאוור פוינט, אבל יש משותף בין התוכנות), מעוניינת?

קיבלתי. המון המון תודה!

בתיה G

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
יש עוד?

r36330

משתמש מקצוען
נכתב ע"י בתיה G;2208568:

מהניסיון האישי שלי, ואני מנוסה מאוד. לא צריך שום חומרי לימוד, למרות שתמיד יכול להיות שם משהו שיצליח להפתיע וללמד.
בתוכנות האלה אפשר פשוט לנסות, ללחוץ על הכפתורים, ליצר דברים. אם תלחצי על "כפתור לא טוב" לא יקרה כלום, מקסימום תעשי ביטול.
אפשר פשוט לשבת ולשחק עם התוכנה, ליצור דברים נחמדים, ולהרגיש פתאום שאנחנו שולטים בדבר הזה, ויודעים איפה למצוא את האפשרויות שאנחנו רוצים.

אם יש שאלה/בעיה ספציפית, ניתן לחפש עזרה באינטרנט, בעיקר כאן: https://support.office.com/
שזה אתר התמיכה הרישמי של אופיס.

בהצלחה!

בתיה G

מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
נכתב ע"י r36330;2208602:
מהניסיון האישי שלי, ואני מנוסה מאוד. לא צריך שום חומרי לימוד, למרות שתמיד יכול להיות שם משהו שיצליח להפתיע וללמד.
בתוכנות האלה אפשר פשוט לנסות, ללחוץ על הכפתורים, ליצר דברים. אם תלחצי על "כפתור לא טוב" לא יקרה כלום, מקסימום תעשי ביטול.
אפשר פשוט לשבת ולשחק עם התוכנה, ליצור דברים נחמדים, ולהרגיש פתאום שאנחנו שולטים בדבר הזה, ויודעים איפה למצוא את האפשרויות שאנחנו רוצים.

אם יש שאלה/בעיה ספציפית, ניתן לחפש עזרה באינטרנט, בעיקר כאן: https://support.office.com/
שזה אתר התמיכה הרישמי של אופיס.

בהצלחה!
צודקת לגמרי בדבריך, אני שולטת היטב בתוכנה, זה לא שאני מחפשת ללמוד אותה. אבל היות ועלי ללמד את התוכנה הזו, רציתי לקבל חומר לימודים מסודר, מה ללמד קודם ומה אח"כ, דפי סיכום שאני יכולה לחלק לבנות וכו'....

אפכא מסתברא

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
רב תודות. (ואין לי פנאי וסבלנות ללמוד את התוכנה באמצעות משחק או ניסוי וטעיה:))

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה