עזרה איזה נטסטיק יש לכם? האם אתם מרוצים ממנו?

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
בהעדר הודעות פרטיות, שאלה:
האם ידוע לך על מישהו שיש לו צורך בראוטר כזה?
קניתי מאמזון, ואין לי בו שימוש (היה בשימוש שבוע), מדי חזק ומשוכלל.
איפה זה נמצא בארץ?

*ארטישוק*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
רגע לפני שאני מזמינה,
אשמח לדעת הם הדגם להלן מומלץ:
@אברךליטאי
אני מתלבטת בינו לבין דגם e8372h-608 שהמלצת עליו. המחיר כמעט זהה, ובגדול אני מעדיפה מכשיר שמיועד לכתחילה להיות מודם אלחוטי.
תודה רבה!

הודיה 482

משתמש מקצוען
היום קניתי נסטיק, לא השתמשתי בו כי אין לי סים עדין, משהו מכיר אם זה טוב, אני לא מבינה בזה בכללל עלה 250 ש"ח
WIN_20200510_21_57_20_Pro.jpg

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה

אברךליטאי

משתמש מקצוען
סטיק מוכר, בינוני הוא בדיוק כמו רוב הסטיקים הנמכרים בשוק תחת אלף מותגים

הינשוף הגדול

משתמש רשום
היום קניתי נסטיק, לא השתמשתי בו כי אין לי סים עדין, משהו מכיר אם זה טוב, אני לא מבינה בזה בכללל עלה 250 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 650768
קניתי כזה מאלי אקספרס בערך במחיר 55 ש"ח הזמנתי בתחילת אדר הגיע בערך אחרי חודש וחצי (למרות הקרונה) עובד פצצה, כולל וואי פיי, (רק שאני לא הצלחתי לשנות את הקוד של הווי פיי, אם מישהו יודע אשמח שיסביר כאן)

איבאיבא

משתמש פעיל
צר לי לאכזב, אבל היה לי היה כזה סטיק, ועד שלא החלפתי לסטיק איכותי של וואוי הייתי בטוח שכל הניתוקים זה בגלל הרשת...

נחמדה אחת

משתמש רשום
דבר ראשון לבדוק שבsettings מוגדר הtongle ולא הwifi ודבר שני, ללחוץ על connect כמה פעמים עד שבdata sent וreceived יתחילו לעלות המספרים

יוסייוסייוס

משתמש מקצוען
אני מחפש ראוטר שמתחבר לתשתית בזק בבית.
לא לסלולר.
מישהו מכיר, משהו מתאים מעלי אקספרס ?

הודיה 482

משתמש מקצוען
צפה בקובץ המצורף 650768
סטיק מוכר, בינוני הוא בדיוק כמו רוב הסטיקים הנמכרים בשוק תחת אלף מותגים
צר לי לאכזב, אבל היה לי היה כזה סטיק, ועד שלא החלפתי לסטיק איכותי של וואוי הייתי בטוח שכל הניתוקים זה בגלל הרשת...
איזה בעסהה, ממש איכזבתם אותי, המוכר אמר לי שזה הכי מתקדם..ואני לא מבינה בזה, מה לעשות? להחזיר? ירד לי כל החשק לקנות סים.:(:(:(

אברךליטאי

משתמש מקצוען
איזה בעסהה, ממש איכזבתם אותי, המוכר אמר לי שזה הכי מתקדם..ואני לא מבינה בזה, מה לעשות? להחזיר? ירד לי כל החשק לקנות סים.:(:(:(
לא מסכים!
יש לי לקוחות מרוצים מסטיק זה
אם את רוצה טלפונים של מרוצים אני יכול לתת לך
אני עצמי מיבא מחו"ל כמות כזו עכשיו
יכול להיות קליטה חלשה אם חלק מתדרי דור 4 לא עובדים שם
אך ככלל הוא מצוין

שלמה וייס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה

תלמידים

מהמשתמשים המובילים!
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
מחפשת למי יש ראוטר שאינו בשימוש, אשמח מאוד

:rolleyes:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה