מה אתה מציע?כמתה אתם9 רוצים על זה
מה אתה מציע?כמתה אתם9 רוצים על זה
איפה זה נמצא בארץ?בהעדר הודעות פרטיות, שאלה:
האם ידוע לך על מישהו שיש לו צורך בראוטר כזה?
קניתי מאמזון, ואין לי בו שימוש (היה בשימוש שבוע), מדי חזק ומשוכלל.
Amazon.com: TP-Link AC3150 Wireless Wi-Fi Gigabit Router (Archer C3150 V1): Computers & Accessories
Buy TP-Link AC3150 Wireless Wi-Fi Gigabit Router (Archer C3150 V1): Routers - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
ברמות, נגיש (כמעט) לכל ירושלים.איפה זה נמצא בארץ?
מה החברה והדגם?היום קניתי נסטיק, לא השתמשתי בו כי אין לי סים עדין, משהו מכיר אם זה טוב, אני לא מבינה בזה בכללל עלה 250 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 650768
קניתי כזה מאלי אקספרס בערך במחיר 55 ש"ח הזמנתי בתחילת אדר הגיע בערך אחרי חודש וחצי (למרות הקרונה) עובד פצצה, כולל וואי פיי, (רק שאני לא הצלחתי לשנות את הקוד של הווי פיי, אם מישהו יודע אשמח שיסביר כאן)היום קניתי נסטיק, לא השתמשתי בו כי אין לי סים עדין, משהו מכיר אם זה טוב, אני לא מבינה בזה בכללל עלה 250 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 650768
יש המלצה ?מעניין לענין באותו עניין.
מחפש ראוטר איכותי שניתן להזמין מעלי אקספרס.
תעבור על האשכול, @אברךליטאי גילה סודות, והמליץ על דגם מעולה!יש המלצה ?
היום קניתי נסטיק, לא השתמשתי בו כי אין לי סים עדין, משהו מכיר אם זה טוב, אני לא מבינה בזה בכללל עלה 250 ש"ח
צפה בקובץ המצורף 650768
סטיק מוכר, בינוני הוא בדיוק כמו רוב הסטיקים הנמכרים בשוק תחת אלף מותגים
איזה בעסהה, ממש איכזבתם אותי, המוכר אמר לי שזה הכי מתקדם..ואני לא מבינה בזה, מה לעשות? להחזיר? ירד לי כל החשק לקנות סים.צר לי לאכזב, אבל היה לי היה כזה סטיק, ועד שלא החלפתי לסטיק איכותי של וואוי הייתי בטוח שכל הניתוקים זה בגלל הרשת...
לא מסכים!איזה בעסהה, ממש איכזבתם אותי, המוכר אמר לי שזה הכי מתקדם..ואני לא מבינה בזה, מה לעשות? להחזיר? ירד לי כל החשק לקנות סים.
יותר זול בארץ.אני מחפש ראוטר שמתחבר לתשתית בזק בבית.
לא לסלולר.
מישהו מכיר, משהו מתאים מעלי אקספרס ?
מחפשת למי יש ראוטר שאינו בשימוש, אשמח מאוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: