קוראים לו 4GUFI אם זה עוזרהזמנתי אחד כזה בעלי בערך ב80-100 ש"ח
מתפקד מצוין
מחברת אותו לUSB של מטען פלאפון בקיר ויש לי קליטה בכל הבית לכל מכשיר
בתיאור של הפריט היה מפורט כל חברות הסלולר הישראליות שיש להם קליטה
קוראים לו 4GUFI אם זה עוזרהזמנתי אחד כזה בעלי בערך ב80-100 ש"ח
מתפקד מצוין
מחברת אותו לUSB של מטען פלאפון בקיר ויש לי קליטה בכל הבית לכל מכשיר
הרבה מהראוטרים המתקדים (והטובים) כוללים תדר AC, שעדיין אסור לשיווק בארץ, כך שאמזון נזהרים ורוב הראוטרים לא נשלחים לארץ, ואלו שכן הם בד"כ דגמים ישנים יותר, ופחות משתלמים.יש למומחים כאן המלצה לנט סטיק איכותי מאמזון שעובד בתדרים של הארץ (עקב העיכובים הצפויים מסין)
בתודה מראש
אם יש לכם אפשרות לקלוט WI-FI אז אין צורך בחיבור למחשב.עברתי על כל האשכול, ואני מבינה שאולי יהיו כאן אנשי בשורה בשבילי.
אני משתמשת כמה שנים טובות עם נטסיק וסים של 019 [נט פרי].
האחרון היה 3G של DYNAMODE [עם וי פי].
הבעיה שלי, שכיון שהשימוש לי הוא מסיבי, תוך כמה חודשים מתחילות בעיות עם המגעים.
אם אני מזיזה את את המחשב או נוגעת בסטיק, מתנתק החיבור, וצריכה להתחבר שוב.
יש דבר כזה נטסטיק אלחוטי [ללא חיבור למחשב]?
האם עם הנטסטיק שיש לי, אפשר להשתמש ללא חיבור פיזי למחשב? [במת התיאוריה, כי הוא ז"ל]
@קו ירוק
אודה מאד גם להמלצות.
המון תודה!
איך אני יודעת אם אני קולטת ויפי?אם יש לכם אפשרות לקלוט WI-FI אז אין צורך בחיבור למחשב.
רוכשים ראוטר, כמו זה לדוגמא:
שמים במקום עם קליטה, מבחוץ - ויש לכם אינטרנט בכל האיזור.38.25US $ 15% OFF|משמש סמארטפון Netgear Aircard 782S AC782S 4G LTE Mobile Hotspot CAT4 Wifi נתב 4G LTE להקת 1/3/7/8 (900/ 1800/2100/2600 MHz)|נתבים 3G/4G| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אני כבר כתבתי הרבה פעמים שיש בזה 2 דגמים של חברת Huawei דגם 8372 (יש הרבה יותר אני מדבר על שניים מהם) יש דגם 608 ויש 153עברתי על כל האשכול, ואני מבינה שאולי יהיו כאן אנשי בשורה בשבילי.
האם עם הנטסטיק שיש לי, אפשר להשתמש ללא חיבור פיזי למחשב? [במת התיאוריה, כי הוא ז"ל]
@קו ירוק
אודה מאד גם להמלצות.
המון תודה!
יישר כח גדול על השיתוף.אני כבר כתבתי הרבה פעמים שיש בזה 2 דגמים של חברת Huawei דגם 8372 (יש הרבה יותר אני מדבר על שניים מהם) יש דגם 608 ויש 153
דגם 608 קולט 4 מתוך 5 אנטנות של דור 4 בארץ
דגם 153 קולט 2 מתוך 5 אנטנות של דור 4 בארץ בלבד
כדאי לקנות בחו"ל משום שהמחיר בארץ נע בין 350-400 ובחו"ל הוא 37-39$ שזה בערך 130-145 ש"ח
לסטיק זה יש אפשרות גם לשדר wi-fi וגם להיות מחובר לשקע usb
יש לו יתרון על אלו שנמכרים עם בטריה כי היא הולכת באיזשהו שלב מה שאין בסטיק שהבאתי
למה לא לעשות אינטרנט קווי?עברתי על כל האשכול, ואני מבינה שאולי יהיו כאן אנשי בשורה בשבילי.
@קו ירוק
אודה מאד גם להמלצות.
המון תודה!
בסוג מוצר שאתה יודע מה הוא, אני קונה גם בחנויות פחות אמינות (ואני קונה המוןןןןן)יישר כח גדול על השיתוף.
כוונתך כנראה לדגם E8372h-608 כמו זה:
אולי יש זולים יותר בקצת, אבל נראה לי בחנויות פחות אמינות, ידוע לך על חנות אחרת?48.19US $ 5% OFF|מקורי סמארטפון Huawei E8372h 608 E8372h 153 150Mbps 4G LTE Wifi מודם Dongle Surfstick נתונים כרטיס PK E8278|3G מודמים| - AliExpress
ראשית, תודה!אני כבר כתבתי הרבה פעמים שיש בזה 2 דגמים של חברת Huawei דגם 8372 (יש הרבה יותר אני מדבר על שניים מהם) יש דגם 608 ויש 153
דגם 608 קולט 4 מתוך 5 אנטנות של דור 4 בארץ
דגם 153 קולט 2 מתוך 5 אנטנות של דור 4 בארץ בלבד
כדאי לקנות בחו"ל משום שהמחיר בארץ נע בין 350-400 ובחו"ל הוא 37-39$ שזה בערך 130-145 ש"ח
לסטיק זה יש אפשרות גם לשדר wi-fi וגם להיות מחובר לשקע usb
יש לו יתרון על אלו שנמכרים עם בטריה כי היא הולכת באיזשהו שלב מה שאין בסטיק שהבאתי
תודה על התגובה!אפשר להשיג אצלי
מודם סלולרי Huawei LTE 4G (וואווי) - דגם איכותי !
אם המחשב נייח צריך לבדוק אם יש אפשרות ל WIFI (אלחוטי) - באם לא, אפשר לקנות אצלי התקן אלחוטי למחשב - הוא נותן אפשרות של WIFI באופן חיצוני (כמו USB של עכבר אלחוטי).
כמובן שאם את עובדת הרבה, דור 4 ייתן לך הפרש משמעותי במהירות הגלישה, הראוטר האלחוטי הנ"ל נותן אפשרות לשחק עם המיקום - כלומר להניח את הראוטר במקום שיש קליטה הכי משופרת בסביבה, ולשבת עם המחשב במקום שנח לך, כמובן שיש את הרווח - שהראוטר לא נשבר/מתעקם כמו בנט-סטיקים שמחוברים ב USB.
0533179006
כן בשני השאלות הראשונות, בכל שקע usb רגילראשית, תודה!
אם אני מבינה נכון בדגם 608 תהיה גלישה טובה יותר?
האם אפשר להשתמש איתם באופן קבוע דרך הWIFI?
ואז לאן מחברים את הסטיק [בשביל חשמל]?
זה
לדוגמא חנות 100%54.0US $ |סמארטפון Huawei E8372h 608 Wingle LTE אוניברסלי 4G USB מודם WIFI נייד תמיכה 10 משתמשי Wifi|3G מודמים| - AliExpress
בהעדר הודעות פרטיות, שאלה:(ואני קונה המוןןןןן)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: