בדר"כ לא מגיבה את הדעות שלי על מה שאנשים כותבים, אבל זה עשה לי חשק...אולי מספיק לתת עצות זהב ולהעיר
ביקשו לכתוב משפטים ולא לפרש
כל הצדקנים והמעירים מוזמנים לעשות צעדה לכותל
יש מורות שלא רק שהולך להיות להן עולם הבא (והזה) מושלם! גם הן גרמו לתלמידות שלהן שיהיה להן עולם הבא והזה מושלם!! ואני פגשתי בכאלה! (אומרת בתור תלמידה, וממש לא לומדת הוראה- ככה שאין אינטרסים).להיות מורה זה הכי נורא כי למורה אין עולם הזה ולא עולם הבא
קרדיט: שלמה המלךכסף זה לא הכל זה בהחלט הרוב..
לפעמים גם מחסל וגם מחשל, מי שמבין מבין...מה שלא מחסל- מחשל.
אמיתי ונכון.
דיוק קטן,אנשים קטנים - מדברים על אנשים
אנשים בינוניים - מדברים על אירועים
אנשים גדולים - מדברים על רעיון
ואני אומר-כשתקטן תבין...כשתגדל תבין
אל תזלזל בחומוס של הישיבה, הוא יותר מבוגר ממך!שמעתי שבישיבות אומרים מתי יהיה לחם מהשבוע??
שבוע הבא!!!!
ואצלנו אומרים-אמור זה שם של תוס'כשקורה משהו הפוך מהמתוכנן ואומרים " זה (לא) היה אמור להיות.."
אצלנו אומרים - "אמור זה שם של דג".
אני מכירה את הגרסה של
אין ילד רע, יש ילד שרע לו
או-אין יצר רע, יש יצר שרע לו...וההמשך זה
אין ביצה קשה,
יש ביצה שקשה לה
אם אתה רואה את האור בקצה המנהרה-אתה כנראה מסתכל לכיוון הלא נכון...לפעמים האור בקצה המנהרה הוא פנס של רכבת ...
כן, אפשר.האם אפשר לומר "אני שונאת" על אמרות שמקורם במסורה ?
את שונאת שאומרים לך את זה במנגינה מתנשאת ובניתוק רגשי!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: