ואווו אהבתי!!אל תתנהג לאנשים רע כי הם רעים, תתנהג אליהם טוב כי אתה טוב.
ויש עוד משהו שאומרים על המשפט הזה..כשאומרים מי שאוכל לבד מת לבד,
התשובה הכי טובה לזה:
ומי שאוכל עם כולם מת מרעב...
אני בעז"האולי מישהו מתנדב לרכז את כל המשפטים בקובץ וורד?....
ועוד תשובה צינית:כשאומרים מי שאוכל לבד מת לבד,
התשובה הכי טובה לזה:
ומי שאוכל עם כולם מת מרעב...
גובה עצום שכל בצימצום....כמה קטן ככה שטן
גובה עצום שכל בצימצום....
הייתי חייב לאזן!
ווואו מטורף!! תודה רבה!אוקיי, עשיתי וורד עם המשפטים, השתמשתי עם GPT בשביל היעילות... אז יש מצב שיש קצת טעויות, אבל נסלח לו. (נניח דברים שהם לא משפטים, אלא רק תגובות, או שלא המשתמש הזה כתב את התגובה...)
הלכתי מתחילת האשכול, וכל עמוד פשוט העתקתי את כל הטקסט, עם כל הדברים הלא חשובים ופשוט כתבתי לו- תסנן לי רק את המשפים, ותכתוב בסוגריים את שם המשתמש שכתב את המשפט... וזה התוצאהווואו מטורף!! תודה רבה!
איך עשית את זה עם GPT? כאילו, מה כתבת לו שיעשה? איך עושים כזה דבר עם GPT?
יש גם-ועוד תשובה צינית:
מעולה,
מה הייתם רוצים שתהיה חלילה מגיפה?
וואו מטורף לגמרי!!הלכתי מתחילת האשכול, וכל עמוד פשוט העתקתי את כל הטקסט, עם כל הדברים הלא חשובים ופשוט כתבתי לו- תסנן לי רק את המשפים, ותכתוב בסוגריים את שם המשתמש שכתב את המשפט... וזה התוצאה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: