כמה עולה?בדיוטי פרי g7
כמה עולה?בדיוטי פרי g7
מתי ראית שם?בדיוטי פרי g7
קניתי פעם המצלמה מקורית הבעיה זה הסוללה והמטען שהם לא מקוריים שלא שרדואם יש לך אומץ להפקיד 660 ש"ח בעליאקספרס...
738.71₪ |משמש Canon PowerShot SX620 HS F3.2 6.6 דיגיטלי מצלמה 25x האופטי זום cmos עם WIFI/NFC 1080p מלא HD וידאו|צלמיות ומיניאטורות| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comhe.aliexpress.com
אכן, עלה לי 2500, מארק 2כמה עלה לך??
אני בדיוק חושבת לקנות אותה
יש מצב למצוא מצלמה גי 7 בפחות מ2500?
כי הבנתי שהיום כבר המחיר עלה..
דווקא אני הזמנתי וכן הגיע לי מקורי.קניתי פעם המצלמה מקורית הבעיה זה הסוללה והמטען שהם לא מקוריים שלא שרדו
עד שהשגתי בארץ ביד שניה מקורי.
החנות נקראת B&H וזו אולי החנות הכי גדולה בעולםמשהו מכיר את החנות הזו?
Canon G7 X Mark II 1066C001 Replacement for Canon G5 X 0510C001 | B&H Photo Video
Shop B&H's in stock, large inventory for fast shipping, great service and everyday low prices on Canon G7 X Mark II 1066C001 Replacement for Canon G5 X 0510C001. For more info, please call 800-947-4415www.bhphotovideo.com
חנות בארה"ב לפי מה שאני מבינה היא עושה משלוחים לארץ,
מצלימת G5 עולה שם 2100 ש"ח,
יש משהו שמכיר מנסיון?
גם בG7 יש מסך נפתחמתלבטת בין ה740 לG7
1. האם זה של740 יש סלפי והמסך נפתח זה סיכון של שברים ובעיות?
??מישהו פה קנה השבוע את ה-740 בחנות בארץ? האם יש במלאי?? וכמה עלה?
אני ראיתי שיש ברפאלי ב 1850.מישהו פה קנה השבוע את ה-740 בחנות בארץ? האם יש במלאי?? וכמה עלה?
חודש וחצי זה לא רלוונטי לצערי...אני ראיתי שיש ברפאלי ב 1850.
לפני בערך חודש וחצי.
הלוואי!!!אין היום מצלמה איכותית באיזור 800-900 ש"ח?
הכי בזול????????????למה לא ממליצים פה לקנות דרך זאפ יש סיבה?
חשבתי שככה אוכל לצאת הכי בזול....
אני מעוניינת לקנות בשוויץ. יש לך שם ומיקום של החנות?נראה לי יצא לי משהו כמו 1600 כולל נרתיק אבל לא נראה לי שאפשר להזמין את זה לארץ נראה לי אפשר לקנות רק בחנות בשוייץ
קראתי את כול האשכול והתפלאתי איך ייתכן שבפרוג פספסו כזה מידעאני מעוניינת לקנות בשוויץ. יש לך שם ומיקום של החנות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: