עזרה איזה מלון מומלץ - כינר או כינורות?

נוד ניקית

משתמש מקצוען
מחפשת המלצה לנופש זוגי.
חשוב לי מרחבים ונקיון על אוכל אני לא סגורה כי מקסימום נלך למסעדה.
על מה תמליצו?

Harmonyapro

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אישית מניסיון
כינורות- מקום מקסים אומנם יחסית לא גדול אבל אוכל מעולה חדרים מקסימים ושירות מעולה אנחנו נהננו עד הגג!!
בעיקר יש לו יתרון בכך שהוא במרכז העיר גם אם ירדנו כמה דק' לכינרות ולא נגענו בה מהחלון עדיין זה היה כיף בהחלט!!

ציפורי בכנרת- אישית לא הייתי אבל אחותי הייתה שם וגם מס' חברות שלי והם סיכמו את המקום כנחמד בעיקר בגלל שהבטיחו מקום נקי וקיבלו מקום מאובק באמצע שיפוצים (זה היה לפני חצי שנה בערך אין לי מושג מה עכשיו..)ישלו יתרון גם כמו כינורות שהוא נמצא בלב העיר ולא באי בודד..

כינר- מקום מפואר בהרבה מכינורות אבל אישית לי הפריע /שני דברים 1. במקום מבודד ז''א מה שיש במלון עם זה אתה נופש אם באתם לבד ולא בקבוצה לרוב נחמד בהתחלה השקט הזה אבל אחרי זה מחפשים מה לעשות והיציאה לעיר קצת לא נחמדה כי שוב המיקום רחוק... 2.עניין הכשרות באוכל הוא בהרבה פחות מכינורות אבל האוכל מעולה.

מלון באלי-מקום שלא הזכירו כאן אבל די שווה ביקור הוא נמצא באזור העליון של טבריה מקום מקסים!!! די שווה ברמתו לכינר אבל שוב גם בו יש את הבעיה של הכשרות.. מבחינת מרחוק הוא אומנם קצת רחוק מהכנרת אבל הוא לא מבודד הוא נמצא מרחק נגיעה מהקריה החרדית של צאנז,
אישית הייתי שם עם קבוצה ולכן סגרו את המטבח עם משגיח מבחוץ והיו תוכניות מסודרות כך שנהננו שם עד הגג!

העיקר שיהיה חופשה מהנה!!

לא משנה איפה תיהיו בכחל מקום אפשר להנות אם רק מחליטים!

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
למישהו יש נסיון עם שניהם?
מה עדיף?
לא קראתי תגובות
ההבדל הגדול הוא ברמת החדרים והרחבות
וכן באוכלוסיה שנופשת.

כינר- מרחבים וחדרים ברמה יותר מכינורות
מבחינת סגנון אנשים בכינורות יותר היימיש...
מבחינת אוכל בשבתות בכינורות נהניתי הרבה יותר, מגוון גדול ואוכל שבתי יהודי יותר..

תילי5565

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
יש מי שזה מעלה בשבילו
הייתי שבת בכינר ולא מצאתי את עצמי מבחינת סוג הנופשים..

אני פה

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
ההיתי הכינר וממש נהנהתי זהו מלון על רמה והשרות מצוין
בהצלחה!

חן פלוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
אין פה ויכוח בכלל ברור שכינר!!!!

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
כינורות- מקום מקסים אומנם יחסית לא גדול אבל אוכל מעולה חדרים מקסימים ושירות מעולה אנחנו נהננו עד הגג!!
בעיקר יש לו יתרון בכך שהוא במרכז העיר גם אם ירדנו כמה דק' לכינרות ולא נגענו בה מהחלון עדיין זה היה כיף בהחלט!!

ציפורי בכנרת- אישית לא הייתי אבל אחותי הייתה שם וגם מס' חברות שלי והם סיכמו את המקום כנחמד בעיקר בגלל שהבטיחו מקום נקי וקיבלו מקום מאובק באמצע שיפוצים (זה היה לפני חצי שנה בערך אין לי מושג מה עכשיו..)ישלו יתרון גם כמו כינורות שהוא נמצא בלב העיר ולא באי בודד..

הייתי בשתיהם בהפרש של חודש. וכל פעם שהיינו גם הלכנו לבקר חברים שנפשו במלון השני, ואיך שאני מסכמת את זה ששתיהם אותה רמה.
פה X קצת יותר טוב, ובשני Y קצת יותר טוב.

האם ציפורי זה על הים?
קרוב לחוף הנפרד או כמו כינורות בתוך העיר?
תודה לעונים

שניהם קרובים אחד לשני וקרובים יחסית לחוף, הלכנו בליל שבת ובבוקר שבת ברגל.

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
ממה שהבנתי בציפורי אין נוף לכינרת. בכינורות היה לנו נוף מהמם. בכינר לא בכל החדרים.
הציבור בכינורות ממש היימיש ישבו שם רבנים עם פראקים ונשים עם חלוקים!! בכינר אני בד"כ בקבוצה מאורגנת אבל הציבור יותר פתוח. מה שלא הומלץ- גולדן קראון מקום מדהים כמו כינר שוב הגעתי בקבוצה מאורגנתכך שלא ודעת לגבי כשרות ואופי הנופשים

מרים שוורץ

יוצרת באהבה חווית תמונה
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בד"כ כלל כשהולכים למלון בחופש או לנופש רוצים מלון עם אוכל טוב, מרחב וגם יש עדיפות לים
בכינר לא הייתי אבל ברור שזה יותר טוב הן בבחינת מרחבים והן בגלל שזה ליד הים
כינורות לא ליד הים! הוא בטבריה אבל לא ליד הים, אולי רואים ים מהחלונות אבל לא יותר מזה והייתי שם ולא ממש נהניתי מהמלון כיוון שאין בו מרחבים, זה בנין וזהו, אין מדשאות ומרחב מסביב, יש לובי שהוא לפעמים גם המקום של הכנסים, כלומר יש לובי וחדר אוכל, אין אולם כך שהאולם הוא על חשבון החדר אוכל/לובי, מה שכן האוכל שם היה מעולה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה