sl הנהלת חשבונות וחשבות שכר
משתמש סופר מקצוען
איך הגעת לזהכינורות ברמה הרבה יותר גבוהה. כינר המעלה שזה על החוף, מבחינת רמה שניהם ברמה גבוהה.
איך הגעת לזהכינורות ברמה הרבה יותר גבוהה. כינר המעלה שזה על החוף, מבחינת רמה שניהם ברמה גבוהה.
לא הבנתם אותו.איך הגעת לזה
הבנת נכוןלא הבנתם אותו.
הוא כתב שכינורות זה ברמה הרבה יותר גבוהה מציפורי. לא מכינר
התקשרת לארמונות חן?תגידו מה זה הדבר הזה,
התקשרתי לברר אם יש ג'קוזי אמרו לי "יש אבל אנחנו לא מתחייבים שיהיה, כי לא בכל החדרים יש וגם לא תמיד זה עובד, ולכן לא משלמים תוספת מחיר".
אז שאלתי אם אפשר להזמין מעכשיו לעוד חודש חדר שיש בו,
וענו לי - "אנחנו לא יכולים להתחייב".
נשמע ככה!התקשרת לארמונות חן?
הלכת רחוק! קודם שיהיה לך חדר עם אמבטיה, אחר כך תלכי על ג'קוזי.תגידו מה זה הדבר הזה,
התקשרתי לברר אם יש ג'קוזי אמרו לי "יש אבל אנחנו לא מתחייבים שיהיה, כי לא בכל החדרים יש וגם לא תמיד זה עובד, ולכן לא משלמים תוספת מחיר".
אז שאלתי אם אפשר להזמין מעכשיו לעוד חודש חדר שיש בו,
וענו לי - "אנחנו לא יכולים להתחייב".
גם באוכל אין השוואה בכלל, כינר לוקח בפי כמהאוכל כינורות עוקף בגדול
מבחינת חדרים ותנאים כינר הרבה יותר
למישהו יש נסיון עם שתהים?
מה עדיף?
אבל למה רחוק? הרי יש להם בחדרים - לא חבל על הכסף של ההתקנה?הלכת רחוק! קודם שיהיה לך חדר עם אמבטיה, אחר כך תלכי על ג'קוזי.
אני הייתי בחדר עם מקלחון
החדש??אני ממש ממליצה על גלי צאנז
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: