מיץ בריאות
משתמש רשום
כן.פירות קפואים נחשב?
אבל תיקחו בחשבון שאם הפירות עצמם יקרים אז המיץ שמכינים יעלה בהתאם
תותים קפואים יכולים לעלות משהו כמו 50 שח לק"ג במקרה הטוב...
ולכן אני מעדיפה שהירקות/הפירות יהיו בכל העונות ובעיקר במחירים סבירים.
כן.פירות קפואים נחשב?
@אסתררר, הדברים שכתבת כל כך נכוניםרק תדעי שבעיקרון מיץ פירות הוא מנצח בטעם אבל מיץ ירקות מנצח בבריאות!!!
תודההמון הצלחה!!!
זוהי המשימה שלך כנראהאבל בכל אופן יש ירקות שהם נסבלים יותר ויש פחות..ויש גם שילובים מענינים
לזה השאיפה הגדולה!!!רק אם כמובן זזה יהיה שווה בטעם
הגדרת את זה מדויקוגם אני רוצה שילדים,(ובעיקר הילדים שלי) ירצו את זה כמו לשתות שקית שוקו..
זה לא בעיה, המטרה שלי זה כמו שכתבתי ש-לגבי שילובים מעניינים אולי תלכי לטעימות ברי-בר?
הרעיון שלי זה לא סתם לחפש באינטרנט מתכונים למיצים( יש המון!)
אלא הרעיון המרכזי פה זה להבין איזה טעמים האנשים אוהבים
וככה לבנות על זה...
יש אותם כל ימות השנה?אננס ומנגו.
ברי-בר יש שילובים שאנשים אוהבים. (אחרת הם לא היו מוכרים את זה)זה לא בעיה, המטרה שלי זה כמו שכתבתי ש-
צודקת בכל מילה, אבל בכל זאת אשמח להבין מכאן מה באמת בכנות אנשים אוהביםברי-בר יש שילובים שאנשים אוהבים. (אחרת הם לא היו מוכרים את זה)
אשמח לשמוע איך זה בדיוק עוזר לחולי סכרתמתכון 3. אגסים, תפוחים, מלפפון- שזה עוזר לחולי סכרת בצורה מדהימה!
אפשר את המתכון של הרבנית קנייבסקי? למה הוא מועיל?נסו את תפוח תפוז בננה.
מניסיון ביתי יצא טעים!!!
ויש גם את המיץ של הרבנית קניבסקי לא הכי טעים לכולם
אבל מחולל פלאות!!(ג''כ מניסיון אישי ממש)
כמובן שאין במיידע זה תחליף להתיעצות רפואיתמתכון 2. תפוח גזר, וג'נג'ר-שמאוד מקל על בחילות באופן כללי ובפרט בהריון.
מתכון 3. אגסים, תפוחים, מלפפון- שזה עוזר לחולי סכרת בצורה מדהימה!
אפשר לקבל השראה מהתפריט שלהםאני יודעת שהרבה אוהבים מיץגזר, נמכר אפילו בדוכני מיצים.
לגבי שילובים מעניינים אולי תלכי לטעימות ברי-בר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: