israel0493
משתמש חדש
מה כוונתךהתכוונתי ביום חול לא בשבת
מה כוונתךהתכוונתי ביום חול לא בשבת
ולשטוף אח"כ את הבקבוק עם סבון ומים רותחים שכבר זמינים
רק להיזהר מבישול
התכוונתי ביום חול לא בשבת
כוונתי לרצף הציטוטים הנ"למה כוונתך
זה בדיוק מה שאמרנו כשהגיע אלינו התמי4.א. אפשר להגדיר שזה לא ידלק לבד
ב. אפשר להעביר את המכשיר ל"מצב שינה"
בהצלחה!
אתם כל כך תהנו מהמכשיר שלא תבינו איך הסתדרתם עד היום.... (במיוחד אם היה לכם מכשיר "כשר")
האלה פה עם האדג', נתקלתם בבעיה?קיבלתי אתמול את התמי 4 אדג' פלוס, וכבר ניתקלתי בתופעה שכבר קראתי כאן נדמה לי - טיפטוף מידי פעם מהפיה, בשירות טוענים שזה תקין במכשיר חדש שעכשיו הותקן וכו', מישהו פה נתקל בבעיה הזאת? ואיך היא נפתרה?
לא שמתי לב, אבל נראה לי שבהוראות כתוב שזה יכול לקרותהאלה פה עם האדג', נתקלתם בבעיה?
אני יודע שהוא מכשיר מעולה ולא יודע כמה הוא עולה...אם כבר תמי 4, חשבנו על הבבל - מוגז. השאלה אם זה סיפור יקר כאשר יש צורך להחליף לעיתים קרובות בלוני גז? למי יש ניסיון?
באתר שלהם מפורט הכל יפה מאודמישהו יודע לומר מחירים של תמי 4 ?
תודה רבה
?יש למישהו מידע על ספיריט?
הכוונה לזה?למישהו יש מידע על בר מים נסתר-נמצא מתחת לשיש ורק מלמעלה יש ברז קטן עם חם וקר, אשמח לשמוע מאוד יעזור לי,תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: