דווקא רציתי לכתוב נייח- לדעתי הרבה יותר נח- מסודר, יש לו את המקום שלו, סגור בחדר עבודה וממילא לא מתעסקים איתו תוכ"ד עם הילדים וכו'.
אחרי התגובות פה- אני מתחילה להסתפק......
אחרי התגובות פה- אני מתחילה להסתפק......
אם תקרא טוב את כל ההודעות, תראה שההגרלה תהיה במוצש, וזה לא רק גריםת לייקים.חד משמעית, נייד
אני מתחיל לחשוד שההודעה הראשונה זה רק כדי לגרוף לייקים...
לא אכפת לי, השורה הזו נכתבה בתור בדיחה, למי שלא הביןאם תקרא טוב את כל ההודעות, תראה שההגרלה תהיה במוצש, וזה לא רק גריםת לייקים.
וחוץ מזה, מה אכפת לך שיש לו הרבה לייקים??
נייד בתור אחת שלומדת UX\UI ואדובי אפשר להתנייד איתו ולסגור אותו כשגומרים לעבוד ולא לראות אותו כל היום מול העיניים שהוא מאוד קורץ...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: