איזה מחשב תעדיפו נייח או נייד-הגרלה על מחשב!

יוא"ב ארז

משתמש פעיל
על הרוב חרדים יעדיפו נייד ולא נייח...
אא"כ הם עובדים עבודה רשמית השייכת למחשבים (וצריכים מעבד וזיכרון חזקים מאד)
גם כי חרדים שעובדים, אז המחשב הנייח בעבודה, הנייד הוא בעיקר לעבודות מייל, כתיבה, גרפיקה, גיימינג, מסמכים, (אוצר החכמה) וכד'...
נייחים שייכים לעבודות של הנדסה, תכנון ובניה, משרדי עו"ד, קמפיינרים, מנהלי אתרים, וכד'...
(יש עוד הבדלים אבל העיקרון מובן...)
נכון ששייך את כל מה שכתבתי בשניהם אבל כל אחד ייחודי יותר מהשני...

לכן החרדים יעדיפו את הנייד כי העבודה בדר"כ מחוץ לבית, ובבית יצטרכו אותו לעבודות קלות,
ואם הבעל אברך או בן תורה, והאשה עובדת או עקרת בית, ממילא ע"פ קודים חרדיים לא יקנו לבית נייח אלא נייד (אינו תופס את העין וכ"ו...)

malki a

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
נייח במשרד
נייד בבית

11311

משתמש צעיר
נייח
אני עורכת וידאו וחייבת מחשב נייח חזק מאוד
אם לא זה הייתי מעדיפה נייד

s.y

משתמש מקצוען
נייד הרבה יותר נוח אפשר להשתמש בכל מקום בבית, יש יותר פרטיות, אפשר לקחת אותו ממקום למקום (כשיוצאים לכמה ימים וכו')
בעבודה נייח יותר נוח

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
D I G I T A L
נייד כמובן. (לפעמים עם עכבר ומסך ולפעמים בלי (יש לי עט- טאצ')
אבל איכותי עם מעבד חזק לגרפיקה. בפרויקטים מורכבים משתמשת בנייח שהוא הרבה יותר טוב לגרפיקה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  83  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה