התייעצות איזה מחשב תעדיפו נייח או נייד-הגרלה על מחשב!

ת"תניק

משתמש חדש
נייד - אפשר לשבת כל פעם איפא שנוח
אם רוצים אפשר גדול באיזור 17 אינץ' אבל זהה רק אם זה לשימוש ביתי

livlove

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
לדעתי זוג עם ילדים קטנים נייד גומרים לעבוד מקפלים וסוגרים הכל ויש את הנוחות של הגמישות
עם ילדים גדולים נראה לי נייח יותר נח זה במקום מוגדר ואי אפשר לגלוש איפה שרוצים ומתי שרוצים
זו דעתי

BIZZARC- עשירה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
בסופו של דבר - נייד
להורים שלי יש נייח ותמיד הילדים משחקים בו כשהם מגיעים, לוחצים על כפתורים, מנתקים חיבורים. שלא לדבר על נזק פעם אחת לדיסק קשיח. והפסד של עשרות אלפי שקלים.
מצ שני הכרטיסי מסך של נייח עוצמתיים ושומרים על עצמם יותר טוב מבנייד. וכן המעבד, אבל מאז שיצאו מעבדי HX העסק התאזן קצת.
צריך גם לזכור שהרבה מאלו שקונים מחשב בעל ביצועים הם הבחורות שלומדות ולהם עדיף נייד מבחינת ניידות. אני ארגנתי מפרטים להרבה תלמידות ורק לאחת היה כבר נייח.
גם לגבי הטענה של בתים פרטיים זה לא נכון בעיקר בגלל ילדים משתי סיבות א: שהם נוגעים במחשב ויכולים להרוס אותו. (משום מה זה יותר נפוץ בנייח) ב: החדרים, גם באחיסמך ובית שמש, תפוסים לילדים. אין חדר עבודה נוח להכניס בו את המחשב.
אז למרות שמתחשק לי נייח (עדיף של מק הוא קומפקטי ונפלא) אני אמשיך עם הנייד שלי.
יש לי מחשב נייח בסלון וילדים קטנים, הם והחברים שלהם לא משחקים בזה
וזה לא ילדים רגועים ואדישים

am creative

משתמש רשום
אני עובדת בעריכת ודיאו עם חומרים כבדים. כמובן על נייח
לבעלי יש נייד בשביל החידושי תורה וזה גם טוב שיש...

עובד את ה'

משתמש רשום
נייד יותר נוח
נייח יותר מסורבל אבל במקום קבוע בלי להוזיזו, וגם המסך שלו יותר גדול
מה שהציעו לחבר מסך גדול למחשב נייד זה רק עוד כלי להחזיק בבית ופחות נוח

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  70  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה