תוכנות איזה מחשב נייד מומלץ ללימוד מדעי המחשב?

אני גם בדיוק מבררת על מחשבים ללימודי תכנות.
משהו גם המליץ לי על לנובו לא יודעת איזה דגם.
רק אצלי בראש לנובו חברה פשוט?
לא עדיף דל?
מאוד תלוי בדגם. Thinkpad זה אחת הסדרות הכי טובות בעולם.
ואיפה הכי מומלץ לקנות?
את הסדרות האלה אין ברוב המקומות
יש אתר שנקרא נייד נייד אני חושב שהם הכי זולים אבל אם אני זוכר נכון הם לא משווקים מורשים
אני חושב שהמשווק המורשה הכי זול זה שניידר אבל כל מה שאני חושב/ זוכר/יודע/חושב שאני זוכר/חושב שאני יודע לגבי אנשים אחרים הכל בערבון מוגבל...
מה שאני כן יודע זה שבThinkpad הסדרה E מיועדת יותר לסטודנטים מבחינת התמורה למחיר אז אני חושב שזה הכיוון שכדאי לכם לבדוק
למרות שגם הThinkbook אמור להיות טוב וזול יותר אבל אישית אני חושב שכן הייתי משקיע קצת יותר והולך על Thinkpad
אם המחירים לא מתאימים יש הרבה דגמים רגילים שאפשר להמליץ עליהם אבל כמו שכתבתי לכל חברה יש דגמים טובים יותר ופחות ואי אפשר להכליל אז צריך לבדוק כל דגם לגופו לפי הצרכים

מה המחיר בערך?
Lenovo Thiknpad E14 i5-1335U עם 16GB ram אמור להיות בסביבות 3300-3400 נראה לי (הייתי עושה את ההשוואה אבל אין לי זמן כרגע להתחיל לחפש את הדגם המדויק בכל אתר בנפרד)
תבדקי על הדגם הזה באתר נייד נייד ובשניידר. זה דגם שאמור להתאים לתכנות ולהחזיק מעמד להרבה שנים עם ירידת ערך נמוכה.

מיכל וינשטוק

משתמש פעיל
צילום מקצועי
Lenovo Thiknpad E14 i5-1335U עם 16GB ram אמור להיות בסביבות 3300-3400 נראה לי (הייתי עושה את ההשוואה אבל אין לי זמן כרגע להתחיל לחפש את הדגם המדויק בכל אתר בנפרד)
תבדקי על הדגם הזה באתר נייד נייד ובשניידר. זה דגם שאמור להתאים לתכנות ולהחזיק מעמד להרבה שנים עם ירידת ערך נמוכה.
היי אפשר להתייעץ איתך בפרטי?

White Tiger

משתמש רשום
אני לומדת מדעי המחשב ורוצה לקנות מחשב בתקציב גבוהה מה מומלץ?
אני רוצה מחשב שאני יוכל להשתמש בו גם לעבודה
אשמח גם להמלצה איפה לקנות
אם יש לך תקציב אני ממליץ על dell latitude.
סדרה ברמה גבוהה מאוד לשוק העסקי, ועם 3 שנות אחריות באתר הלקוח.
אם מעניין אותך אשלח הצעה

White Tiger

משתמש רשום
גרוע ממש.
לא ממליץ!
מחשב זול תקני אסוס. טכנאי מחשבים מבוגרים זוכרים עוד את ימי התהילה של לנובו ודל, אבל הימים האלו עברו.
בתקציב של עד 3000 שקל אסוס בדרך כלל נותנים את החומרה הטובה ביותר.
בסדרות יקרות יותר שמיועדות למגזר העסקי, דל ולנובו חזקות עדיין, אני חושב שדל יותר מלנובו.

White Tiger

משתמש רשום
במחשבים בטווח מחיר נורמלי יש אצלנו עכשיו מבצע על הדגם הזה:

ביקרים יש לנו דגם חדש של dell latitude:
מעבד I7 דור 13
16 ג'יגה ראם
חצי טרה אחסון
ווינדוס 11 פרו
אופיס 2021
3 שנות אחריות באתר הלקוח
ב4890 שח כולל מעמ ומשלוח

ד"א, @צביקה - היימישTech אתם מתעסקים בקבוצות רכישה גדולות?
א"כ, איך אפשר ליצור קשר? (מייל)
במייל heimishtech?gmail.com
למרות ש hp זה לא המחשבים הכי טובים?
עדיף דל או לנובו?
כל חברה יש לה סדרות מוצלחות יותר ופחות, כל סדרה יש דגמים מוצלחים יותר ופחות.
לנובו ודל זה הכללה לא בהכרח נכונה.
בתור אחד שמתמקד בתיקונים אני רואה בעיקר את איכות הבניה ואני יכול לומר חד משמעית שאף מותג הוא לא ארובה לאיכות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה