אשמח גם לדעת איזה דגם.לי יש מחשב של dell (אם רלוונטי למשהו אני אבדוק את הדגם המדויק)
ואני מרוצה ממנו (כבר 3 שנים...),
ואיזה מעבד.
אשמח גם לדעת איזה דגם.לי יש מחשב של dell (אם רלוונטי למשהו אני אבדוק את הדגם המדויק)
ואני מרוצה ממנו (כבר 3 שנים...),
אני ממליץ על לנובו Thinkpad או Thinkbookאני לא אקנה דווקא את ההכי יקר
אבל אני רוצה לקנות משהו ממש טוב
אני גם בדיוק מבררת על מחשבים ללימודי תכנות.אני ממליץ על לנובו Thinkpad או Thinkbook
מומלץ מאודאני ממליץ על לנובו Thinkpad או Thinkbook
אני גם בדיוק מבררת על מחשבים ללימודי תכנות.
משהו גם המליץ לי על לנובו לא יודעת איזה דגם.
רק אצלי בראש לנובו חברה פשוט?
מאוד תלוי בדגם. Thinkpad זה אחת הסדרות הכי טובות בעולם.לא עדיף דל?
את הסדרות האלה אין ברוב המקומותואיפה הכי מומלץ לקנות?
מה המחיר בערך?מה שאני כן יודע זה שבThinkpad הסדרה E מיועדת יותר לסטודנטים מבחינת התמורה למחיר אז אני חושב שזה הכיוון שכדאי לכם לבדוק
Lenovo Thiknpad E14 i5-1335U עם 16GB ram אמור להיות בסביבות 3300-3400 נראה לי (הייתי עושה את ההשוואה אבל אין לי זמן כרגע להתחיל לחפש את הדגם המדויק בכל אתר בנפרד)מה המחיר בערך?
היי אפשר להתייעץ איתך בפרטי?Lenovo Thiknpad E14 i5-1335U עם 16GB ram אמור להיות בסביבות 3300-3400 נראה לי (הייתי עושה את ההשוואה אבל אין לי זמן כרגע להתחיל לחפש את הדגם המדויק בכל אתר בנפרד)
תבדקי על הדגם הזה באתר נייד נייד ובשניידר. זה דגם שאמור להתאים לתכנות ולהחזיק מעמד להרבה שנים עם ירידת ערך נמוכה.
מסכים איתך לגבי thinkpad, אבל thinkbook לא טובים.אני ממליץ על לנובו Thinkpad או Thinkbook
אם יש לך תקציב אני ממליץ על dell latitude.אני לומדת מדעי המחשב ורוצה לקנות מחשב בתקציב גבוהה מה מומלץ?
אני רוצה מחשב שאני יוכל להשתמש בו גם לעבודה
אשמח גם להמלצה איפה לקנות
גרוע ממש.איך ה IDEAPAD?
לי יש אותו עכשיואם יש לך תקציב אני ממליץ על dell latitude.
ה Elite סדרה טובהאיך ה HP PROBOOK ?
מומלץ?
למרות ש hp זה לא המחשבים הכי טובים?סדרה טובה
ד"א, @צביקה - היימישTech אתם מתעסקים בקבוצות רכישה גדולות?סדרה טובה
במייל heimishtech?gmail.comד"א, @צביקה - היימישTech אתם מתעסקים בקבוצות רכישה גדולות?
א"כ, איך אפשר ליצור קשר? (מייל)
כל חברה יש לה סדרות מוצלחות יותר ופחות, כל סדרה יש דגמים מוצלחים יותר ופחות.למרות ש hp זה לא המחשבים הכי טובים?
עדיף דל או לנובו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: