דרוש מידע איזה מוזיאונים לניו יורק מתאימים גם לילדים בוגרים מעט?

אם אין אני לי

משתמש פעיל
במוזיאון צבאות ה של חבד הייתי לפני כ15 שנה. אני חושבת שהקטנים נהנים מהפעילות והגדולים בהחלט יכולים ליהנות מהמייצגים הכל ענק ומוחשי ומרשים וצבעוני.

אני גם חושבת כך
היינו לפני שנתיים עם ילדים בגילאי 0-7, יש פעילויות בהרבה רמות לדעתי גם לגדולים יותר
וגם אנחנו המבוגרים נהנו מאוד
מומלץ

זריחות ושקיעות

משתמש פעיל
אגב אפשר גם ללכת על גשר ברוקלין, חווה נחמדה עם נוף יפה, אנחנו הלכנו עליו מברוקלין לכיוון מנהטן.

תילתן

משתמש סופר מקצוען
דברים נוראים ממש. יתכן שלא שמתם לב ב"ה..
כך זה נראה בלילה לא מזמן..
לא כזה נורא..
מסכים ענקיים מרצדים מכל כיוון
אתה אפילו לא מספיק להתרכז מה מוצג במסך..

כיכר (1) (Phone).jpg
כיכר (3) (Phone).jpg
כיכר (5) (Phone).jpg
כיכר (7) (Phone).jpg
כיכר (8) (Phone).jpg

ואם יש לך כמה דולרים פנויים בכיס..
אתה מוזמן להתאכסן בקומה 50 במלון שיושב ממש על הכיכר..
מהחלון תראה הרבה גמדים קטנים למטה.
כיכר (6) (Phone).jpg

אם אין אני לי

משתמש פעיל
הייתי בחורף האחרון
היו המון תמונות ענק של נשים
בחלקם ממש תמונות שחץ
בגלל הגודל העצום שלהם, גם למי שינסה לשמור עיניים , יהיה קשה

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
אתה אפילו לא מספיק להתרכז מה מוצג במסך..
כבר כתבתי שאשריכם שלא ראיתם, ואפילו בתמונות שמצאתם משם.
אבל 'לא ראינו - אינו ראיה (אינו הוכחה שהדבר לא קיים באמת)".
יש שם בעיות חוץ מהמסכים ואכמ"ל.
וכנ"ל, תלוי מתי, ואיפה ומי..
ובאיזשהו מקום לילדים ונערים ונערות צעירים יש הרבה דברים באמת מרתקים ומעוררי עניין ואופקים בארה"ב.
אבל לראות להם את הכיכר הזאת בשיא עוצמתה, המקום שמבטא הכי חזק את "המונה של רומי" (ומסכי הפרסומות הכי גדולים בעולם וכו') לא חושב שמוסיף ידע או עניין ששווה הימור שכזה

נערך לאחרונה ב:

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
@ספרינגית אין לי פרימיום (בנוגע לפרטי)

במוגע למוזיאון - בסמוך נמצא אחד מהמבנים הכי מפורסמים בעולם
מרחק שלושים שניות הליכה.
תראו בסוף - נראה שיש שם 'חדר שידורים' לשיעורי תורה משנות הל'.. נשמע מעניין
מצאתי כתבה בכלל על הרחובות הסמוכים https://www.lametayel.co.il/tips/jpxx19

נערך לאחרונה ב:

ספרינגית

משתמש מקצוען
@ספרינגית אין לי פרימיום (בנוגע לפרטי)

במוגע למוזיאון - בסמוך נמצא אחד מהמבנים הכי מפורסמים בעולם
מרחק שלושים שניות הליכה.
תראו בסוף - נראה שיש שם 'חדר שידורים' לשיעורי תורה משנות הל'.. נשמע מעניין
מצאתי כתבה בכלל על הרחובות הסמוכים https://www.lametayel.co.il/tips/jpxx19
צריך לבדוק אם זה מתאים גם למי ש"לא" חב"ד...
אבל בכללי נשמע לי ממש לא מעניין ילדים...

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
צריך לבדוק אם זה מתאים גם למי ש"לא" חב"ד...
אבל בכללי נשמע לי ממש לא מעניין ילדים...
אבל לראות את הבניין (מבחוץ לפחות) מוסיף עניין ו'ראיתי את זה כשהייתי ילד' לכו"ע..
כך דעתי לפחות
אם מגדל אייפל היה כמה מטרים משם גם החוג הכי רחוק מזה היה מציץ 'לסמן וי' שראה אותו..
ואגב בקשר למוזיאון - למרות שנוסד ע"י אישה חב"דית כמדומני לע"נ הבן שלה שנהרג בפיגוע
(השם שלו מונצח על התמונה המפורסמת של ילד בחזית המוזיאון שמורכבת מאלפי אלפי תמונות של ילדים) - במוזיאון עצמו ממש לא שמים לב לזה. גם לאלו ש"לא"
ובהמשך ל"תוכניה" -1. יש בבורו פארק שדרה מרכזית מפורסמת מאד מלאה בחנויות ענק של צעצועים ובגדים וכו' (13 AV כמדומי), וכמובן חנויות גלידה ענקיות באזור שאין דברים כאלו בארץ.. שווה ערך לחצי יום של טיול (בלי נסיעות כמעט).
2. יש חוף ים ב'קוני איילנד' (מגיעים בנסיעה לא ארוכה בסבאווי) - שיש שם לונה פארק שווה, בטח שווה בדיקה.. קרוב לשם יש אקווריום ענק
3. במרחק לא רחוק מהמוזיאון הנ"ל - יש את פארק הבוטני, עצים מהממים ונדירים. ואם יש מצלמה טובה - שווה ממש.
יש ימים שבחינם (צריך לבדק באתר שלהם).
4. גן החיות בברונקס - יום רביעי חינם (לוודא לפני) ויש שם עוד אטרקציות. דנו בזה באחד הפורומים כאן באזור

נערך לאחרונה ב:

ספרינגית

משתמש מקצוען
אבל לראות את הבניין (מבחוץ לפחות) מוסיף עניין ו'ראיתי את זה כשהייתי ילד' לכו"ע..
כך דעתי לפחות
אם מגדל אייפל היה כמה מטרים משם גם החוג הכי רחוק מזה היה מציץ 'לסמן וי' שראה אותו..
ואגב בקשר למוזיאון - למרות שנוסד ע"י אישה חב"דית כמדומני לע"נ הבן שלה שנהרג בפיגוע
(השם שלו מונצח על התמונה המפורסמת של ילד בחזית המוזיאון שמורכבת מאלפי אלפי תמונות של ילדים) - במוזיאון עצמו ממש לא שמים לב לזה. גם לאלו ש"לא"
ובהמשך ל"תוכניה" -1. יש בבורו פארק שדרה מרכזית מפורסמת מאד מלאה בחנויות ענק של צעצועים ובגדים וכו' (13 AV כמדומי), וכמובן חנויות גלידה ענקיות באזור שאין דברים כאלו בארץ.. שווה ערך לחצי יום של טיול (בלי נסיעות כמעט).
2. יש חוף ים ב'קוני איילנד' (מגיעים בנסיעה לא ארוכה בסבאווי) - שיש שם לונה פארק שווה, בטח שווה בדיקה.. קרוב לשם יש אקווריום ענק
3. במרחק לא רחוק מהמוזיאון הנ"ל - יש את פארק הבוטני, עצים מהממים ונדירים. ואם יש מצלמה טובה - שווה ממש.
יש ימים שבחינם (צריך לבדק באתר שלהם).
4. גן החיות בברונקס - יום רביעי חינם (לוודא לפני) ויש שם עוד אטרקציות. דנו בזה באחד הפורומים כאן באזור
תודה גדולה. מעריכה!!
החנויות בבורו פארק לאנשים תפרנים כמונו זה דבר להתרחק ממנו... חשבתי ללכת לכמה חנויות מפורסמות במנהטן רק בשביל החוויה. אבל ילדים , שלי לפחות לא כאלה מוצלחים בקניות ובחנויות, ובטח לא בחנויות שלא קונים להם כלום. .. חנויות גלידה זה כיף. הזדמנות לפרגן להם מה שבארץ לא ממש קורה... (כמה טעמים אגב יש בחנות "ענקית"? 100?? כמה מתוכם אפשר לדגום?...) מקווה שנסתדר עם הבנת ההכשרים... אבל יש לנו את מי לשאול..
2. חוף טיילת זה מקסים. לונה פארק לפי בדיקה מהירה שעשיתי עכשיו זה 200 ש"ח כרטיס. ואחרי 600 ש"ח ששילמנו לתצפית אני בקטע של חינם . מקסימום תשלום נמוךךך
3. כנ"ל האקווריום שחבל לי (במיוחד שהילדים שמעו על הופעות דולפינים ונדלקו) אבל גם זה עלות אדירה...
4. פארק הבוטני- זה? https://www.showclix.com/event/brooklyn-botanic-garden-admission-2022vUMlbsG
ייתכן שלא משלמים על ילד מתחת גיל 12?

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
תודה גדולה. מעריכה!!
החנויות בבורו פארק לאנשים תפרנים כמונו זה דבר להתרחק ממנו... חשבתי ללכת לכמה חנויות מפורסמות במנהטן רק בשביל החוויה. אבל ילדים , שלי לפחות לא כאלה מוצלחים בקניות ובחנויות, ובטח לא בחנויות שלא קונים להם כלום. .. חנויות גלידה זה כיף. הזדמנות לפרגן להם מה שבארץ לא ממש קורה... (כמה טעמים אגב יש בחנות "ענקית"? 100?? כמה מתוכם אפשר לדגום?...) מקווה שנסתדר עם הבנת ההכשרים... אבל יש לנו את מי לשאול..
2. חוף טיילת זה מקסים. לונה פארק לפי בדיקה מהירה שעשיתי עכשיו זה 200 ש"ח כרטיס. ואחרי 600 ש"ח ששילמנו לתצפית אני בקטע של חינם . מקסימום תשלום נמוךךך
3. כנ"ל האקווריום שחבל לי (במיוחד שהילדים שמעו על הופעות דולפינים ונדלקו) אבל גם זה עלות אדירה...
4. פארק הבוטני- זה? https://www.showclix.com/event/brooklyn-botanic-garden-admission-2022vUMlbsG
ייתכן שלא משלמים על ילד מתחת גיל 12?
כן. בחינם מתחת 12, ולפי מה שהבנתי עכשיו באתר רק בחורף יש ימים בחינם (פעם זה לא היה כך). עכ"פ שווה לשלם על שני מבוגרים וליכנס עם כל החבורה... רק לנצל ולהגיע ביום נאה ובשעה מוקדמת הרבה לפני שסוגרים. יש שם ביתנים שמדמים צמחים במדבר (עם אקלים של מדבר), של גן טרופי (איזה ריחות!!) של צמחים מיניאוטריים, ועוד. עצים צבעוניים ומהממים. גן יפני ענק. ועוד.
בנוגע לגלידות - גילוי נאות אישית לא הייתי, אבל אחיות שלי כן וממש נהנו, בתמונות נראה הרבה יותר מ100 טעמים. זה ממש חנות בגודל של מכולת גדולה בבני ברק שכולה רק גלידה..
וכנ"ל - ה'פרי' ממנהטן לסטטן איילנד בחינם וממש שווה. (רואים את כל מנהטן מרחוק מהים. פסל החירות. נסיעה מעניינת במעבורת (שווה לנסות ללכת ממש החוצה להנות מהבריזה, בזהירות).
ואם ממש רוצים יש בסטטן איילנד פארק נחמד.

ספרינגית

משתמש מקצוען
כן. בחינם מתחת 12, ולפי מה שהבנתי עכשיו באתר רק בחורף יש ימים בחינם (פעם זה לא היה כך). עכ"פ שווה לשלם על שני מבוגרים וליכנס עם כל החבורה... רק לנצל ולהגיע ביום נאה ובשעה מוקדמת הרבה לפני שסוגרים. יש שם ביתנים שמדמים צמחים במדבר (עם אקלים של מדבר), של גן טרופי (איזה ריחות!!) של צמחים מיניאוטריים, ועוד. עצים צבעוניים ומהממים. גן יפני ענק. ועוד.
בנוגע לגלידות - גילוי נאות אישית לא הייתי, אבל אחיות שלי כן וממש נהנו, בתמונות נראה הרבה יותר מ100 טעמים. זה ממש חנות בגודל של מכולת גדולה בבני ברק שכולה רק גלידה..
וכנ"ל - ה'פרי' ממנהטן לסטטן איילנד בחינם וממש שווה. (רואים את כל מנהטן מרחוק מהים. פסל החירות. נסיעה מעניינת במעבורת (שווה לנסות ללכת ממש החוצה להנות מהבריזה, בזהירות).
ואם ממש רוצים יש בסטטן איילנד פארק נחמד.
אכן הפרי הוא המלצה גורפת למוזרים שאין להם לשים כמה מאות על כל אטרקציה...
אני רק חושבת גן בוטני מעניין ילדים? לא סגורה בכלללל... אני רוצה לעניין אותם!! לא אותנו ...

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
זה מעניין, ולו כי זה פארק שנמצא באמריקה.. עם משטחים גדולים וכו'
וגם כמה תמונות מהממות בשביל ההורים, ועצים מעניינים ותחושה של מדבר/טרופי
וביתן שלם של עצים מכל מיני סוגים מוכרים שהצליחו לגדל בגודל מזערי.
לא שזה ה-ט-י-ו-ל האמריקאי, אבל שווה לצרף שעתיים שם (ואפשר גם לשבת לאכל שם בקטנה) אחרי המוזיאון היהודי לילדים שנמצא על אותו רחוב - מרחק של 4-5 תחנות ברכבת התחתית(!) ומשם לוקחים את הרכבת (קו 4 כמדומני) למנהטן ל'פרי'.
אגב, סתם מעניין, משפחות היום נוסעות לארה"ב עבור טיול? אני יודע שלפני כמה עשורים זה היה, אבל היום יש יעדים זולים יותר..

3524

משתמש סופר מקצוען
כיף לקרוא. היינו בכל המקומות האלו, אבל לפני עשור פלוס. דברים בוודאי השתנו. האח, הזכרונות.

הגן הבוטני מאוד מומלץ. גם לילדים שמבינים ענין. אפשר לראות שם איך גדלים פולי קפה, פולי קקאו, עלי תה, עצים טרופיים זרים ומוזרים. יש שם עץ פאפאיה ענק שלא רואים את קצהו מרוב גובה, פרחים טורפים (עם זמני האכלה), המון בונסאים, ועוד. שווווה.

תיזהרו בפארק הסמוך (פרוספקט פארק), יש שם לפעמים טיפוסים לא סימפטיים.

נערך לאחרונה ב:

זריחות ושקיעות

משתמש פעיל
@דיאלוג
מעניין מאד שאתה ממליץ על המקום, בתור אחד שהטיימס סקוויר היה מבחינתך 'הסמל לזוהמה ופריצות'
בלונה פארק שנמצא על חוף (ובכלל בכל לונה פארק) , באמצע הקיץ הרותח בניו יורק, מסתובבים בעיקר בחורים ובחורות שלבושים יותר גרוע מהפרסומות בטיימס סקוויר.
(כותבת בתור אחת שמשפחתה גרה בניו יורק ונמצאת בניו יורק כמעט כל שנה, אבל עקב (אי) המלצת משפחה לא הלכה ללונה פארק המדובר)

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
@דיאלוג

מעניין מאד שאתה ממליץ על המקום, בתור אחד שהטיימס סקוויר היה מבחינתך 'הסמל לזוהמה ופריצות'
בלונה פארק שנמצא על חוף (ובכלל בכל לונה פארק) , באמצע הקיץ הרותח בניו יורק, מסתובבים בעיקר בחורים ובחורות שלבושים יותר גרוע מהפרסומות בטיימס סקוויר.
(כותבת בתור אחת שמשפחתה גרה בניו יורק ונמצאת בניו יורק כמעט כל שנה, אבל עקב (אי) המלצת משפחה לא הלכה ללונה פארק המדובר)
שגגה יצאה תחת ידי.. המלצתי על המקום לא מהיכרות אישית רק משמועות, טוב שהבהרתם.
לונה פארק גם כל אחד מבין מה יתכן שם.. לא אמור להיות הבדל בין לונה פארק ישראלי לשם. אל שוב - אני פשוט לא מכיר. משא"כ טיימס סקוויר שמגיעים מסקרנות ומשמועות ואין מושג מה הולך שם, היה חשוב להבהיר. וכבר כתבתי שיש שם בעיות בנוסף לפרסומות
מה שכן - יש ימים שקבוצות חרדיות סוגרות את המקום עבורם ושווה בדיקה.
בקשר לבוטני - הוא נשאר אותו דבר (משהו כמו 80 שנה בערך..).
פרוספרט פארק - בשעות היום הוא נחמד ולא כ"כ מפחיד, יש שם אגם יפיפה (קרוב לכניסה מצד פלטבוש).
לא רחוק מהכניסה לבוטניק יש חיקוי לא רע בכלל של 'שער הנצחון' האמריקאי.. וכן אפשר לראות מבחוץ את מבנה הספריה הענקית של ברוקלין.

ספרינגית

משתמש מקצוען
זה מעניין, ולו כי זה פארק שנמצא באמריקה.. עם משטחים גדולים וכו'
וגם כמה תמונות מהממות בשביל ההורים, ועצים מעניינים ותחושה של מדבר/טרופי
וביתן שלם של עצים מכל מיני סוגים מוכרים שהצליחו לגדל בגודל מזערי.
לא שזה ה-ט-י-ו-ל האמריקאי, אבל שווה לצרף שעתיים שם (ואפשר גם לשבת לאכל שם בקטנה) אחרי המוזיאון היהודי לילדים שנמצא על אותו רחוב - מרחק של 4-5 תחנות ברכבת התחתית(!) ומשם לוקחים את הרכבת (קו 4 כמדומני) למנהטן ל'פרי'.
אגב, סתם מעניין, משפחות היום נוסעות לארה"ב עבור טיול? אני יודע שלפני כמה עשורים זה היה, אבל היום יש יעדים זולים יותר..
אנחנו בארץ לא נוסעים לנופש. כך שנופש בחו"ל מכל סוג שהוא זה ממש לא אנחנו. לפני שנזדקק לרעיון שבענין, אם מתאים לנו או לא, אבל כלכלית זה ממש רחוק מאיתנו... חשבתי שברור שזה נסיעה לאזרחות :)

ספרינגית

משתמש מקצוען
כיף לקרוא. היינו בכל המקומות האלו, אבל לפני עשור פלוס. דברים בוודאי השתנו. האח, הזכרונות.

הגן הבוטני מאוד מומלץ. גם לילדים שמבינים ענין. אפשר לראות שם איך גדלים פולי קפה, פולי קקאו, עלי תה, עצים טרופיים זרים ומוזרים. יש שם עץ פאפאיה ענק שלא רואים את קצהו מרוב גובה, פרחים טורפים (עם זמני האכלה), המון בונסאים, ועוד. שווווה.

תיזהרו בפארק הסמוך (פרוספקט פארק), יש שם לפעמים טיפוסים לא סימפטיים.
דומני שבמנהטן וניו יורק בכלל יש להיזהר בכל מקום מטיפוסים לא סימפטיים/מוזרים וכו'

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה