דרוש מידע איזה מוזיאונים לניו יורק מתאימים גם לילדים בוגרים מעט?

זריחות ושקיעות

משתמש פעיל
בקיצור צריך לשנות את כותרת השרשור לאטרקציות חינמיות בניו יורק...
האוניה הענקית שנוסעת מבאטרי פארק לסטטנ - איילנדס. חינמית, ורק הגודל של האוניה הוא חוייה בפני עצמה
עוברת מרחוק גם דרך פסל החירות (אוניה פשוטה כמו סגנון של הסאבווי, אבל כמה קומות ובאמת ענקית)

זריחות ושקיעות

משתמש פעיל
עוד אטרציה חביבה במחיר של כמה תיקופי נסיעות בסאבווי (נכון ל2019..):

יש אי במנהטן שאפשר ליסוע אליו בסאבווי בשם roosvelt island , האי משמש כמגורים אבל יש לו טיילת יפה לאורך הנהר שמשקיפה על הבנינים של מנהטן (פונים שמאלה בטיילת מיד ביציאה מהרכבת וממשיכים ישר ישר עד הסוף, כמה דקות הליכה), בקצה האי יש ממש חלק גדול לצפיה על הנוף עם אנדרטה של רוזבלט.
מאותו אי, יחסית קרוב לתחנת הרכבת ממנה ירדתם, יש רכבל נחמד שלוקח אתכם מהאי, ממשיך מעל נהר ההדסון, ואחר כך ממשיך מעל כמה רחובות של מנהטן עד שיורד באחד מרחובות מנהטן (כבר לא זוכרת אילו מהם, אבל תצטרכו לקחת רכבת חזרה לנקודת המוצא)
הרכבל אז עלה לנו אותו מחיר של הסאבווי, כי הוא משמש בעצם כתחבורה ציבורית.
יוצא לכל בן אדם מחיר של 3 ניסעות בסאבווי.

ספרינגית

משתמש מקצוען
האוניה הענקית שנוסעת מבאטרי פארק לסטטנ - איילנדס. חינמית, ורק הגודל של האוניה הוא חוייה בפני עצמה
עוברת מרחוק גם דרך פסל החירות (אוניה פשוטה כמו סגנון של הסאבווי, אבל כמה קומות ובאמת ענקית)
כן ברור. זה התוכנית הראשונה...
(יש לך הנחיות איך בדיוק להגיע ואיפה לחנות וכו' ואיך להגיע מהמעבורת ל TOP OF THE ROCK
גם יעזור לי אם את יודעת בקשר לסנטרל פארק אם זה באמת אטרקטיבי בתור טיול לכמה שעות טובות? גילאים 13-5)
גם על מוזיאון הילדים אני מנסה להבין איזה גילאים זה מעניין. גם שם עולה אבל פחות..
תודה!

ספרינגית

משתמש מקצוען
עוד אטרציה חביבה במחיר של כמה תיקופי נסיעות בסאבווי (נכון ל2019..):

יש אי במנהטן שאפשר ליסוע אליו בסאבווי בשם roosvelt island , האי משמש כמגורים אבל יש לו טיילת יפה לאורך הנהר שמשקיפה על הבנינים של מנהטן (פונים שמאלה בטיילת מיד ביציאה מהרכבת וממשיכים ישר ישר עד הסוף, כמה דקות הליכה), בקצה האי יש ממש חלק גדול לצפיה על הנוף עם אנדרטה של רוזבלט.
מאותו אי, יחסית קרוב לתחנת הרכבת ממנה ירדתם, יש רכבל נחמד שלוקח אתכם מהאי, ממשיך מעל נהר ההדסון, ואחר כך ממשיך מעל כמה רחובות של מנהטן עד שיורד באחד מרחובות מנהטן (כבר לא זוכרת אילו מהם, אבל תצטרכו לקחת רכבת חזרה לנקודת המוצא)
הרכבל אז עלה לנו אותו מחיר של הסאבווי, כי הוא משמש בעצם כתחבורה ציבורית.
יוצא לכל בן אדם מחיר של 3 ניסעות בסאבווי.
מעולה!!
רושמת לי

זריחות ושקיעות

משתמש פעיל
(יש לך הנחיות איך בדיוק להגיע ואיפה לחנות וכו' ואיך להגיע מהמעבורת ל TOP OF THE ROCK
גם יעזור לי אם את יודעת בקשר לסנטרל פארק אם זה באמת אטרקטיבי בתור טיול לכמה שעות טובות? גילאים 13-5)
גם על מוזיאון הילדים אני מנסה להבין איזה גילאים זה מעניין. גם שם עולה אבל פחות..
תודה!
אין לי הנחיות הגעה ברורות משום שמה שעשינו כל פעם זה פשוט להיכנס לסאב ווי ולפי המפות שם לראות איפה אנחנו ואיזה קו אנחנו צריכים כעת (לא טיילנו עם טלפון חכם..), צריך לדעת לקרוא מפות אבל זה יחסית פשוט. (צריך לדעת אבל דברים בסיסיים לפני כן כמו באיזה רחוב נמצא כל אתר, כדי להבין איזה קו יקח אותך לשם. למשל ידענו מראש שהטיימס סקוור נמצא ברחוב ה42, ולפי זה לקחנו את קו F)

סתם כך לגבי ה-Top of the rock , ממש קרוב לשם יש את החנות של American Girl (חנות הבובות) , חנות הצעצועים של שוורץ וחנות ה- Lego, חנויות מתוקות שאנחנו שילבנו אותן יחד עם הטופ אוף זה רוק. אם אתם בעניין של חנויות יפות אז זה כיף לשלב. (לא חייבים לקנות כלום...)

לגבי הסנטרל פארק, הוא כל כך ענק וקשה לי לכוון אותך לאיפה בדיוק ללכת...אנחנו נכנסנו מכניסה מסויימת שלא זוכרת את שמה אבל היתה צמודה לפינת חי קטנה, משם המשכנו לשני אגמים יפים, אחר כך לקחנו נסיעה בעגלה עם סוסים...אחר כך סתם שוטטנו. יפה שם מאד אבל תלוי כמה אתם אוהבים שיטוט סתם כך בטבע..

במוזאון הילדים לא היינו.

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
זה 6 קומות או משהו כזה?
אגב מבחינת הכשרות של המסעדה שם. מה מו מי?
מוזיאון מומלץ מאד. מרתק גם ילדים עד גיל 13-4 בשקט.. כמובן לא כל היצירות עבורם.
אם מבינים אנגלית ממש מתאים להם ג"כ (יש מיצגים אם שמע בכל מיני דברים ממש מרתקים וצבעוניים). יש מיני גולף 'יהודי' במרפסת בקומה 6, מיצג ממש יפה של מתן תורה, מיצג ענק ומוחשי (בצורה עדינה ונכונה) על השואה.
על בתי המדרש של הגמ' והמשנה וכו' וכו'. כל זה מעניין בכללי, אבל אם מבינים קצת אנגלית - ממש ממש מומלץ לא לפספס, גם העלות שם חביבה ביותר (10$ הייתי שם לפני 12 שנה... לא חושב שעלה).

המסעדה שם בכשרות CHK שבהמשך לכל מיני אשכולות כאן לאחרונה על כשרויות בחו"ל... זה נחשב הכשר מאד טוב (ולדוגמא מאפיה ענקית שמשווקת לכל ברוקלין החרדית מתהדרת בכשרות שלהם) רק שבכללי הוא לא מפורסם מחוץ לשכונה שם ובעיקר נותן למסעדות בתוך השכונה. יש גם פיצות ופלאפל (ישראלי!) בסמוך.

סבאווי זו חוויה - אבל ממש ממש מלחיצה ומסוכנת. כידוע מסילות הרכבת שם מוליכות חשמל בעוצמה הזויה ואין כאן המקום לתיאור מפורט מה קורה חלילה וחס.. זה מעניין אבל צריך ממש ליזהר.

ספרינגית

משתמש מקצוען
אין לי הנחיות הגעה ברורות משום שמה שעשינו כל פעם זה פשוט להיכנס לסאב ווי ולפי המפות שם לראות איפה אנחנו ואיזה קו אנחנו צריכים כעת (לא טיילנו עם טלפון חכם..), צריך לדעת לקרוא מפות אבל זה יחסית פשוט. (צריך לדעת אבל דברים בסיסיים לפני כן כמו באיזה רחוב נמצא כל אתר, כדי להבין איזה קו יקח אותך לשם. למשל ידענו מראש שהטיימס סקוור נמצא ברחוב ה42, ולפי זה לקחנו את קו F)

סתם כך לגבי ה-Top of the rock , ממש קרוב לשם יש את החנות של American Girl (חנות הבובות) , חנות הצעצועים של שוורץ וחנות ה- Lego, חנויות מתוקות שאנחנו שילבנו אותן יחד עם הטופ אוף זה רוק. אם אתם בעניין של חנויות יפות אז זה כיף לשלב. (לא חייבים לקנות כלום...)

לגבי הסנטרל פארק, הוא כל כך ענק וקשה לי לכוון אותך לאיפה בדיוק ללכת...אנחנו נכנסנו מכניסה מסויימת שלא זוכרת את שמה אבל היתה צמודה לפינת חי קטנה, משם המשכנו לשני אגמים יפים, אחר כך לקחנו נסיעה בעגלה עם סוסים...אחר כך סתם שוטטנו. יפה שם מאד אבל תלוי כמה אתם אוהבים שיטוט סתם כך בטבע..

במוזאון הילדים לא היינו.
תודה!!!
טיימס סקוור מחילה על הבורות זה מה בדיוק?

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
תודה!!!
טיימס סקוור מחילה על הבורות זה מה בדיוק?
זה מקום שאם הוא היה בארץ הוא היה ה-ס-מ-ל של הזוהמה והפריצות.
משום מה משום שזה בארה"ב יש כאלו שמרגישים בנח להסתובב שם.
מפני קדושת המקום אני לא מפרט מה יש שם, אבל זה כמו שתרכזו את המקומות הכי בעיתיים בתל אביב לכיכר אחת ענקית... זה שטח ענק בין בנייני מנהטן מלא במסכים מטורפים (הכי גדולים בעולם לכאורה), הופעות וכו' וכו'
לא מדמיין איך אפשר לקחת לשם ילדים..
סליחה על נחרצות, כשכואב זועקים;)

זריחות ושקיעות

משתמש פעיל
מפני קדושת המקום אני לא מפרט מה יש שם, אבל זה כמו שתרכזו את המקומות הכי בעיתיים בתל אביב לכיכר אחת ענקית... זה שטח ענק בין בנייני מנהטן מלא במסכים מטורפים (הכי גדולים בעולם לכאורה), הופעות וכו' וכו'
@דיאלוג - היינו מספר פעמים בניו יורק אך בכל פעם זה היה בחורף או בפסח, אולי לכן לא ראינו את המקום בצורה הקיצונית אותה אתה מתאר (כנראה שהפרסומות על המסכים בהתאם לבגדי החורף...), גם הופעות בקושי ראינו וגם זה של כמה אפריקנים (גברים) שמבצעים קפיצות וסלטות...
אבל, כשאני מנסה לדמיין מה הולך שם בקיץ עם החום של ניו יורק אני יכולה להבין שמה שאתה מתאר הוא כנראה נכון.

אז @ספרינגית - אנא המנעי מללכת לשם, שלא תצא מכשלה תחת ידי (ואגב שימי לב שמלכתחילה לא המלצתי ללכת לשם, אלא כתבתי זאת בתור דוגמא איך להשתמש במפות)

תילתן

משתמש סופר מקצוען
קצת מוגזם
במסכים יש פרסומות..רק לחברות גדולות מאוד יש תקציב לפרסם שם...
וחברות גדולות לא עוברות את הגבול בפרסומות שלהם,
מקום נחמד עם תיירים מכל העולם
וממש לא סמל של זוהמה ופריצות,
מנהטן זה מנהטן ר' עקיבא זה ר' עקיבא..

ספרינגית

משתמש מקצוען
@תילתן @זריחות ושקיעות @דיאלוג
כולם צודקים...
בכל מקרה אנחנו מחפשים מקומות ממש ספציפיים שהילדים ייהנו ולא סתם לשוטט
לכן ממש הייתי שמחה אם הייתי יודעת במדויק וממוקד איך להגיע לכל מקום רכב/רכב/ חניה
ואיך להגיע מהמקום הראשון לשני...
כי רוצים למצות כמה שיותר בקצת ימים האלה. מצד שני כמה ילדים יכולים ללכת ולשוטט.
אגב חיפשתי בתשלום מישהו שיעשה איתי תוכנית פיקס ליומיים בניו יורק. ולא מצאתי.. אם אתם מכירים לא מאוחר מידי...

תילתן

משתמש סופר מקצוען
@תילתן @זריחות ושקיעות @דיאלוג
כולם צודקים...
בכל מקרה אנחנו מחפשים מקומות ממש ספציפיים שהילדים ייהנו ולא סתם לשוטט
לכן ממש הייתי שמחה אם הייתי יודעת במדויק וממוקד איך להגיע לכל מקום רכב/רכב/ חניה
ואיך להגיע מהמקום הראשון לשני...
כי רוצים למצות כמה שיותר בקצת ימים האלה. מצד שני כמה ילדים יכולים ללכת ולשוטט.
אגב חיפשתי בתשלום מישהו שיעשה איתי תוכנית פיקס ליומיים בניו יורק. ולא מצאתי.. אם אתם מכירים לא מאוחר מידי...
מנהטן ורכב זה שידוך ממש לא מוצלח למי שלא מקומי,
תח"צ לסוגיו הכי טוב
והידיד הכי טוב של המטייל שם זה "גוגל מפות"

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
וממש לא סמל של זוהמה ופריצות,
אשריכם שנתפסתם על דברי תורה. אבל... לא רוצה לפרט דברים נוספים שיש שם גם לא ברמז.. (דברים שע"פ חוק בארץ אסור ושם מותר)
דברים נוראים ממש. יתכן שלא שמתם לב ב"ה..
אם לא נאלצתי ללכת לאזור בשביל משהו ספציפי שהייתי צריך בסמוך, לא הייתי לוקח את הסיכון
אבל יתכן ביותר שיסתובבו שם משפחות שלמות עם ילדים ויהנו מכל הדברים היפים ומחנויות המשחקים והלגו הענקיות שם, ולא יראו כלום

באופן כללי מנהטן אכן לא פרוצה, הרבה יותר טוב מערי החוף בארץ.
כנ"ל, ברכב זה סיוט שם. אם כי יותר מדאי נסיעות ברכבת תחתית ובפרט עם ילדים זה כאב ראש.

יש את המצפה הידוע של המגדל שמחליף את מגדלי התאומים. בקומה ממש גבוהה (לא זוכר כרגע)
לא רחוק משם אנדרטות של מגדלי התאומים, ענקיות.
לא רחוק משם - המעבורת הידועה לסטטן איילנד (נסיעה במעבורת ענקית שיוצאת כל 20 ד' כמדומני, בחינם... המנהג לקחת הלוך ומיד חזור. אם לא מספיקים מיד מסתובבים עד המעבורת הבאה). רואים בהפלגה את כל מנהטן, פסל החירות וכו'.
בברוקלין יש פארקים מאד יפים (טיילת + מתקנים וכו') על גבול ברוקלין המשקיף למנהטן, בסמוך לגשר ברוקלין ועוד. ממש קרוב לוויליאמסבורג (לא מכיר שם אטרקציה מסויימת).
יש סבאווי מסויימים שעוברים על הגשר העליון בדרך למנהטן (רובם מתחת האדמה גם בחלק המעניין הזה..), לא יודע איפה בודקים איזה קווים, אולי בגוגל.

איפה ישנים? באזור ברוקלין? (בשביל תוכניה)

נערך לאחרונה ב:

ספרינגית

משתמש מקצוען
מנהטן ורכב זה שידוך ממש לא מוצלח למי שלא מקומי,
תח"צ לסוגיו הכי טוב
והידיד הכי טוב של המטייל שם זה "גוגל מפות"
כן. ברור שלא נסתובב במנהטן עם רכב אבל אנחנו לא מתאכסנים במנהטן כך שיש לנו להגיע עד לנקודה כל שהיא כן עם הרכב

ספרינגית

משתמש מקצוען
אשריכם שנתפסתם על דברי תורה. אבל... לא רוצה לפרט דברים נוספים שיש שם גם לא ברמז.. (דברים שע"פ חוק בארץ אסור ושם מותר)
דברים נוראים ממש. יתכן שלא שמתם לב ב"ה..
אם לא נאלצתי ללכת לאזור בשביל משהו ספציפי שהייתי צריך בסמוך, לא הייתי לוקח את הסיכון
אבל יתכן ביותר שיסתובבו שם משפחות שלמות עם ילדים ויהנו מכל הדברים היפים ומחנויות המשחקים והלגו הענקיות שם, ולא יראו כלום

באופן כללי מנהטן אכן לא פרוצה, הרבה יותר טוב מערי החוף בארץ.
כנ"ל, ברכב זה סיוט שם. אם כי יותר מדאי נסיעות ברכבת תחתית ובפרט עם ילדים זה כאב ראש.

יש את המצפה הידוע של המגדל שמחליף את מגדלי התאומים. בקומה ממש גבוהה (לא זוכר כרגע)
לא רחוק משם אנדרטות של מגדלי התאומים, ענקיות.
לא רחוק משם - המעבורת הידועה לסטטן איילנד (נסיעה במעבורת ענקית שיוצאת כל 20 ד' כמדומני, בחינם... המנהג לקחת הלוך ומיד חזור. אם לא מספיקים מיד מסתובבים עד המעבורת הבאה). רואים בהפלגה את כל מנהטן, פסל החירות וכו'.
בברוקלין יש פארקים מאד יפים (טיילת + מתקנים וכו') על גבול ברוקלין המשקיף למנהטן, בסמוך לגשר ברוקלין ועוד. ממש קרוב לוויליאמסבורג (לא מכיר שם אטרקציה מסויימת).
יש סבאווי מסויימים שעוברים על הגשר העליון בדרך למנהטן (רובם מתחת האדמה גם בחלק המעניין הזה..), לא יודע איפה בודקים איזה קווים, אולי בגוגל.

איפה ישנים? באזור ברוקלין? (בשביל תוכניה)
כן. ישנים בבורו פארק., אפשר לעבור לפרטי?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה