מה זה?Intrepid
איך קוראים לו? מחיר כניסה?מוזיאון המדע בניו ג’רסי אהוב מאוד על הילדים. (למרות ’אקווריום’ המקקים הענק...)
מוזיאון ממש יפה
תודה, אז פחות. מחפשת משהו שהגדולים גם ייהנומוזיאון ממש יפה
חושבת עד גיל 10 יכולים ליהנות
אולי גדולים גם אבל בהדגשה על הקטנים - עושים יצירות כמו בגן וכל מיני אטרקציות לקטנים
אנחנו בברוקלין אז לא להתרחק מידי. קצת אפשרניו יורק המדינה או העיר? כי בכל המדינה אפשר למצוא הרבה דברים אבל זה קצת מקום גדול
זה מוזאון נושאת המטוסים האמריקאיתמה זה?
במוזיאון צבאות ה של חבד הייתי לפני כ15 שנה. אני חושבת שהקטנים נהנים מהפעילות והגדולים בהחלט יכולים ליהנות מהמייצגים הכל ענק ומוחשי ומרשים וצבעוני.תודה, אז פחות. מחפשת משהו שהגדולים גם ייהנו
ממליצה בכל פה מקום מדהים נראה אמיתי עם דברים שזזים רעשים ממש מקום כייף.MINI WORLD במנהטן
מדהים!!!!
זה 6 קומות או משהו כזה?במוזיאון צבאות ה של חבד הייתי לפני כ15 שנה. אני חושבת שהקטנים נהנים מהפעילות והגדולים בהחלט יכולים ליהנות מהמייצגים הכל ענק ומוחשי ומרשים וצבעוני.
תודה. נלך אם המחיר לא מטורף. שילמנו יותר מ-600 שקל5 על כרטיסים לתצפית. פרוע!!ממליצה בכל פה מקום מדהים נראה אמיתי עם דברים שזזים רעשים ממש מקום כייף.
אכן, 6 קומות, כל קומה נושא אחר ביהדות.זה 6 קומות או משהו כזה?
אגב מבחינת הכשרות של המסעדה שם. מה מו מי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: