שמחה בשבילך, אבל אני מרגישה אחרתאני לא מבינה מה אתן מדברות על הסיפורים
50-50 מרתק ומעניין אותי מאוד
מה שנכון נכון - מדהיםםם
ועוד..
שמחה בשבילך, אבל אני מרגישה אחרתאני לא מבינה מה אתן מדברות על הסיפורים
מה שנכון נכון - מדהיםםם
ועוד..
מה שנכון נכון די משעמם - כרגעאני לא מבינה מה אתן מדברות על הסיפורים
מה שנכון נכון - מדהיםםם
ועוד..
נכווון לא באלי להכפיש אבל במגזין חג שעבר היה 96 עמודי פרסומות אם אני לא טועהיש הרבה מאוד פרסומות!!!
מרתק, אבל בעיקר לצעירות אמא שלי כמעט השתגעה כשהיא ראתה ש3 טורים מדברים ברצף רק על ליפגלוס...אני לא מבינה מה אתן מדברות על הסיפורים
מה שנכון נכון - מדהיםםם
ועוד
פעם ספרתי בכל העיתונים שהיו לי זמינים (וזה הרבה לא רק בעברית)נכווון לא באלי להכפיש אבל במגזין חג שעבר היה 96 עמודי פרסומות אם אני לא טועה
ואז הם דיללו ורק עמוד כן עמוד לא של פרסומות.... ממש לא אהבתי
נכון, ביחס זה יכול להיות כך (לא בדקתי)פעם ספרתי בכל העיתונים שהיו לי זמינים (וזה הרבה לא רק בעברית)
והיחסיות בין פרסומות מול עמודי תוכן (כתבו וסיפורים וכו') נע אצלם (במשפחה) בין כמו עיתונים אחרים לבין יותר תוכן לעומת פרסומות.
אז נכון שיש שם המון פרסומות אבל יש שם גם משמעותית יותר תוכן.
נכון מאוד.נכון, ביחס זה יכול להיות כך (לא בדקתי)
אבל כשהם משוויצים שיש להם 300 עמודי חג זה לא כל כך נכון בלשון המעטה..... (כמעט חצי פרסומות!!)
זאת הקדמה למה שהולך להיותמרתק, אבל בעיקר לצעירות אמא שלי כמעט השתגעה כשהיא ראתה ש3 טורים מדברים ברצף רק על ליפגלוס...
ואם היא רוצה לקנות את זה לאמא שלה לדעתי פחות עדיף...
חוץ מזה ממש כתבות מעניינות ומגוונות!!!
בלי קשר לדיון הנוכחי, רק על האמירה הזו...לכן עשיתי בספוילר.....
כבר הרבה זמן לא היה סיפור של @Ruty Kepler, וחבל.סופרות מהשורה הראשונה רותי קפלר דבורי רנד וכו'
התקלת אותימה שנכון נכון די משעמם - כרגע
פרקים שלמים על שיחות של זו''צ.. וויכוחים..
ויש עוד סיפור בהמשכים משהו עם רימונים
מלא דמויות ולא מובן.
50:50 ממש מענין
לדעתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: