דווקא בשנים האחרונות הוא עלה בכמה וכמה רמות לדעתי [ולא רק]אני מנויה כבר 4 שנים למשפחה
אבל מרגישה לאחרונה שבתוך נהיה רדוד יותר
תשקלו טוב
אני שוקלת עם לעזוב את משפחה
דווקא בשנים האחרונות הוא עלה בכמה וכמה רמות לדעתי [ולא רק]אני מנויה כבר 4 שנים למשפחה
תשקלו טוב
למה??אני מנויה כבר 4 שנים למשפחה
תשקלו טוב
מה הקשר? אני בעד לכאלה כתבותלמה??
ביגלל שפירסמו השבוע נושאמסוים(פגיעות...)??
סתם שאלתימה הקשר? אני בעד לכאלה כתבות
אבל העיתון פחות מעניין , הסיפורים די משעמים לעומת מה שהיה בעבר
לאט לאט כבר מכניסים יותר נושאים .קטיפה מאוד יאכנע! מזכיר עיתון של סמינר חמים ותמים
בעיניי בקטיפה זה לגמרי לא קשור רק ליאכנע, אלא לגיוון וחידושלאט לאט כבר מכניסים יותר נושאים .
מי שרוצה יותר שמור אז קטיפה ומי שלא אכפת לה עוד נושאים אז משפחה
תודה על העדכוןאגב, לכל המנויים למשפחה.
שימו לב שכל שנתיים אפשר לקבל את המתנות שהם נותנים למנויים חדשים ובתמורה מתחייבים לשנתיים מנוי.
כן אפשר לקבל את המתנות והמחיר של המנוי עולה למחיר של מנוי חדשאגב, לכל המנויים למשפחה.
שימו לב שכל שנתיים אפשר לקבל את המתנות שהם נותנים למנויים חדשים ובתמורה מתחייבים לשנתיים מנוי.
אני לא מבינה מה אתן מדברות על הסיפוריםתודה על העדכון
ולמי שאמרה שהסיפורים ב'בתוך' עכשיו משעממים, שמתי לב במהלך תקופתי הארוכה כקוראת של העיתון שזה בגלים ואני מאמינה שתיכף הסיפורים יחזרו לרמה הגבוהה.
לא שאני מבינה למה זה קורה, אבל שמתי לב שזה חוזר על עצמו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: