את מציירת על לוח דיגיטלי?בכיף,
רק איך מעלים?
אני לא מצליחה להעלות את המברשת מהורדות
את יכולה ליצור איתי קשר באישי, בכיףאת מציירת על לוח דיגיטלי?
אשמח שתמליצי לי היכן ללמוד את התחום ואיזה ציוד(חברה וכד')
אז הנה המעלה הוא @אלביליה נתנאל.כאן יש את הכל,
פשוט נרשמים בחינם ונהנים מכל המברשות של קייל לפוטושופ.
Recources - Adobe Photoshop Brushes New Kyle Webster Brush Megapack +Free Download
Download exclusive brushes from Kyle T. Webster. Access over 1,000 brushes from award-winning illustrator Kyle T. Webster. After you download the brushes you want, launch the Adobe brush files (.ABR)* while Photoshop CC is running, and they'll be automatically added to your Brushes panel. Most...
howtomedia.co
תודה על ההסבר המפורטקונטו כריו,
משהו כזה, - קיילס דררקינג בוקס, קונטו כריו
(אין לי כח לאיות באנגלית..)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: