<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> ~ Taglesswigs.com ~ 058-402-4200 פרטים של טגלס |
גם אני מצאתי שם בעקבות המלצות כאן ומאוד מרוצה. לאור אשכול ההמלצות והדיס חייבת לציין שאין לי שום היכרות איתה , הגעתי בעקבות ההמלצות כאן והיתה קנייה מצוינתנכתב ע"י תו;n5059798:קניתי לפני שנה במודיעין עילית. (נסעתי רחוק... אני בכלל לא גרה שם! ולדעתי היה שווה) טלפון 08-6636144 או 052-7116477. אמריקאית יש לה גם פאות חדשות מיובאות וגם מוכרת יד שניה מ-500 ש"ח. אני רכשתי ב-700 (מחיר של בגד...) פאה של 'שבי' קצרה שהתאימה לי בול בצבע ובעיצוב. יצאתי איתה עלי בלי תיקון בכלל. וכאן המקום להודות שוב לה'! כי חשבתי שאצטרך לצבוע/ לעצב וכד'. את צריכה לבדוק טוב את הסקין/ הרשת/ אם יש קרחות. ועדיף אם יש חברה פאנית או מבינה יותר שמסכימה לבוא איתך כדי לבחון במקצועיות את השיער. במחיר כזה כיף לחדש בתדירות גבוהה!!!!!!!!!! ממליצה!
נכתב ע"י Mix;n5066718:תגידו, כל המכירות האלו גם קונות פאות? יש לי 2 שאני רוצה למכור
נכתב ע"י חנה פכמן;n5061755:מפרסומים -
יש בבית שמש אחת שמפרסמת - אורלי.
ויש את "טגלס" - נראה לי בירושלים.
(אם תרצי פרטים, אוכל לבדוק לך)
נכתב ע"י GRN;n5072739:עדכון:
היינו בטגלס. המבחר גדול מאוד, אבל גם המחירים גבוהים ממה שציפינו. אבל יש שירות מצוין.
אמשיך לעדכן...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: