התייעצות איזה אתר יותר זול TEMU או ALIEXPRESS??

חלה מתוקה

משתמש רשום

s.y

משתמש מקצוען
שימו לב שיש דברים שעולים באליאקספרס 3 שקל לדו' אבל המשלוח עולה 50
ובטמו משלוח לא עולה כלום אז המחיר הוא כמו שכתוב

י ס

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
אני נראה לי מצאתי אולי מוצר אחד שהיה יותר זול בטמו, ובדקתי עשרות.
חוץ מזה שאפשר לקנות שם רק מסכום של 130 ש"ח, אז זה כבר לא שווה את העסק...
יש לי כבר כמה שבועות כמה מוצרים בעגלת הקניות בטמו, ואני מדי פעם בודק אם יש אולי בכל זאת משהו שווה לקנות שם...

נפטון

משתמש מקצוען
אני נראה לי מצאתי אולי מוצר אחד שהיה יותר זול בטמו, ובדקתי עשרות.
חוץ מזה שאפשר לקנות שם רק מסכום של 130 ש"ח, אז זה כבר לא שווה את העסק...
יש לי כבר כמה שבועות כמה מוצרים בעגלת הקניות בטמו, ואני מדי פעם בודק אם יש אולי בכל זאת משהו שווה לקנות שם...
גם אחרי ה20% הנחה? אז כנראה אנו קונים דברים שונים...

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
גם אחרי ה20% הנחה? אז כנראה אנו קונים דברים שונים...
בסוף אחרי כל ההנחות, האמת שלא עשיתי חשבון מדויק אחרי ההתאמות מחיר של ההזמנה היחידה שכן עשיתי
בתחום של אלטרוניקה (דיסק אונקי, כרטיסי זיכרון, אוזניות בלוטוס) יש פער עצום לטובת אלי
במה יש לטמו יתרון?

נפטון

משתמש מקצוען
בסוף אחרי כל ההנחות, האמת שלא עשיתי חשבון מדויק אחרי ההתאמות מחיר של ההזמנה היחידה שכן עשיתי
בתחום של אלטרוניקה (דיסק אונקי, כרטיסי זיכרון, אוזניות בלוטוס) יש פער עצום לטובת אלי
במה יש לטמו יתרון?
1. לא יודע כמה אתה מזמין אבל אנחנו מזמינים המון! ובשלל קטגוריות. העובדה שכל הזמנה מגיע ארוזה יחד עד הדלת זה יתרון עצום!

2. ההנחות זה 20 אחוז עד לתקרה של 96 ש"ח כלומר בכל הזמנה של 300 ש"ח יש הנחה של 60 שקל קופונים אפשר לקבל בערך םעם בחודש.

3. התאמת מחיר זה יתרון עצום, במידה ועל פריט יש מבצע לכמה ימים אז כמובן נקבל את ההפרש חזרה, עד 30 יום מההזמנה. זה מאוד משמעותי בסכומים גדולים.

4. החזרות ושירות. יש להם קטע שהם הרבה פעמים נותנים החזר כספי גם ללא החזרת מוצר במידה ולא מרוצים. כמה דברים היה משהו תקול או מידה לא נכונה והם החזירו לי את הכסף בלי בעיות ותוך שניות. יש להם שירות צ'ט שמאוד יעיל בכל הקשור להחזרים זה גם פלוס עצום.
באליאקספרס אני זוכר שביקשתי כעני בפתח החזר מהספק על משהו תקול וכל מה שהסכים לתת לי זה לינק לרכישת המוצר בהנחה של 50%

מי שקונה פה ושם פעם בחצי שנה בשביל הספורט לא צריך להיות הבדל משמעותי מי שקונה קנייה חודשית, ביגוד כל עונה ציוד משרד כלי עבודה כלי מטבח וכו' אז אחרי תקופה קצרה בטימו לא ניתן לחזור לאליאקספרס המיושן.

ואגב לא רק פה, את כל העולם הם כובשים, ולא בכדי.

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
1. לא יודע כמה אתה מזמין אבל אנחנו מזמינים המון! ובשלל קטגוריות. העובדה שכל הזמנה מגיע ארוזה יחד עד הדלת זה יתרון עצום!

2. ההנחות זה 20 אחוז עד לתקרה של 96 ש"ח כלומר בכל הזמנה של 300 ש"ח יש הנחה של 60 שקל קופונים אפשר לקבל בערך םעם בחודש.

3. התאמת מחיר זה יתרון עצום, במידה ועל פריט יש מבצע לכמה ימים אז כמובן נקבל את ההפרש חזרה, עד 30 יום מההזמנה. זה מאוד משמעותי בסכומים גדולים.

4. החזרות ושירות. יש להם קטע שהם הרבה פעמים נותנים החזר כספי גם ללא החזרת מוצר במידה ולא מרוצים. כמה דברים היה משהו תקול או מידה לא נכונה והם החזירו לי את הכסף בלי בעיות ותוך שניות. יש להם שירות צ'ט שמאוד יעיל בכל הקשור להחזרים זה גם פלוס עצום.
באליאקספרס אני זוכר שביקשתי כעני בפתח החזר מהספק על משהו תקול וכל מה שהסכים לתת לי זה לינק לרכישת המוצר בהנחה של 50%

מי שקונה פה ושם פעם בחצי שנה בשביל הספורט לא צריך להיות הבדל משמעותי מי שקונה קנייה חודשית, ביגוד כל עונה ציוד משרד כלי עבודה כלי מטבח וכו' אז אחרי תקופה קצרה בטימו לא ניתן לחזור לאליאקספרס המיושן.

ואגב לא רק פה, את כל העולם הם כובשים, ולא בכדי.
נראה לי ששכחתי לכתוב את העיקר...
במה טמו יותר זול?

י ס

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
במה יש לטמו יתרון?
@נפטון צודק. יש לטמו יתרון ענק מבחינת שירות ומשלוח.
ובדיוק בשביל השאלה שלך כתבתי את המאמר שלי - טמו VS אליאקספרס.
במה טמו יותר זול?
טמו יותר זולה בהמון מוצרים!!!
מנסיון.
לדעתי טמו זולה יותר מאלי.
וחוץ מזה שלא מודדים אתר רק לפי המחיר של המוצרים...

נפטון

משתמש מקצוען
במה טמו יותר זול?
תוכל לעלות קישורים לפריטים שרכשת באליאקספרס? אשמח לראות פער עצום לטובתם.
בזמנו כשהתחלתי לקנות עשיתי השוואה וטימו ניצחו במחיר.
בלי להזכיר את הזמן והדלק ללקט את המוצרים מכל המוקדים שאליאקספרס מפזר זה המון כסף במצטבר

איש אחד הלך

משתמש סופר מקצוען
תוכל לעלות קישורים לפריטים שרכשת באליאקספרס? אשמח לראות פער עצום לטובתם.
בזמנו כשהתחלתי לקנות עשיתי השוואה וטימו ניצחו במחיר.
בלי להזכיר את הזמן והדלק ללקט את המוצרים מכל המוקדים שאליאקספרס מפזר זה המון כסף במצטבר
אני לא הצלחתי למצוא שום אוזניות בטמו בפחות מעשר שקל, באלי יש בשפע.
כנ"ל דיסק אונקי 64 ג'יגה USB3, כנ"ל כרטיסי זיכרון קיבולת הנ"ל.

נפטון

משתמש מקצוען
אכן דוגמה מצוינת.
כשהאשכול נפתח זה היה המחיר וגם אז בטימו זה היה יותר זול כי כשקונים עם הקופון 20% זה יוצא 110....

ואם המחיר הזה ירד תוך 30 יום מההזמנה אז יצא עוד יותר זול.

רק מראה כמה זה משתלם טימו

י ס

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
אני לא הצלחתי למצוא שום אוזניות בטמו בפחות מעשר שקל, באלי יש בשפע.
כנ"ל דיסק אונקי 64 ג'יגה USB3, כנ"ל כרטיסי זיכרון קיבולת הנ"ל.
בבקשה
וגם
וגם
ואם אתה מחפש ממש 10 -

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה