אמונה וביטחון
משתמש מקצוען
איך עושים את זה?בטמו אפשר להביא קישור למוצר זהה והם משוים את המחיר וגם אם קונים יותר יקר לפעמים יש הורדת מחיר ומחזירים את ההפרש.
איך עושים את זה?בטמו אפשר להביא קישור למוצר זהה והם משוים את המחיר וגם אם קונים יותר יקר לפעמים יש הורדת מחיר ומחזירים את ההפרש.
בהחזרות יש אופציה להחזיר כי מצאת מחיר יותר זול הם כותבים לך מה המחיר הכי זול שלהם ואם את רוצה את ההפרש או להביא קישור למוצר דומה במחיר יותר זול ואז מכניסים את הקישור.איך עושים את זה?
תודה רבה עשיתי את זה עם מוצר מאלי וקיבלתי 22 שקל (לפעמים צריך לריב איתם קצת וזה עוזר מאוד חשוב להם היחס ללוקוחות)בהחזרות יש אופציה להחזיר כי מצאת מחיר יותר זול הם כותבים לך מה המחיר הכי זול שלהם ואם את רוצה את ההפרש או להביא קישור למוצר דומה במחיר יותר זול ואז מכניסים את הקישור.
אני לא יודעת איך עושים את זה לפני הקניה מסתבר שיש אופציה
הם אמורים לכתוב לי במייל או מה ?בהחזרות יש אופציה להחזיר כי מצאת מחיר יותר זול הם כותבים לך מה המחיר הכי זול שלהם ואם את רוצה את ההפרש או להביא קישור למוצר דומה במחיר יותר זול ואז מכניסים את הקישור.
אני לא יודעת איך עושים את זה לפני הקניה מסתבר שיש אופציה
הם אמורים לכתוב לך אם יש מחיר יותר זולהם אמורים לכתוב לי במייל או מה ?
כי ביטלתי ונתנו לי ללכת ככה
כל המוצרים?אם כבר קונים בTEMU אז שווה ממש להיכנס דרך אתר הקאש באק הזה https://did.li/12temu
נרשמים, ואז מחפשים ברשימת החנויות את טמו - ונכנסים וקונים כרגיל
12% מהקניה חוזרים אליכם ישירות לפייפאל
כיף ושווה!
כרגע נראה שכן, אפשר לעשות חיפוש באתר https://did.li/12temu על החנות TEMU ולראותכל המוצרים?
שבועיים בערךתוך כמה זמן מגיע מטמו עכשיו?
את קיבלת?אם כבר קונים בTEMU אז שווה ממש להיכנס דרך אתר הקאש באק הזה https://did.li/12temu
נרשמים, ואז מחפשים ברשימת החנויות את טמו - ונכנסים וקונים כרגיל
12% מהקניה חוזרים אליכם ישירות לפייפאל
כיף ושווה!
שיין זה אתר עם איכות בקרשיםהכי נח ומסודר היה שיין אבל אני עדיין בדעה שצריך להחרים אותם על חשבון הנוחות האישית...
לא בהכרח יש שם הרבה חברות וחלקם ממש איכותיות וטובותשיין זה אתר עם איכות בקרשים
מדברת על ביגוד
המחיר בעלי הוא 23 שקלעלי אקספרס חד משמעית יותר זול מטמו.
מצו"ב קישור על פנס שמחירו בטמו הינו 30 שקלים, כשבעלי אקספרס המחיר הינו... 4 שקלים!!!
הקישור לעליאקספרס.
הקישור לטמו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: