התלמיד חכם איתמר
משתמש רשום
אולי SX900 או SX700
SX יותר חדשני מPSRאז להתמקד בזה
psr sx 700?
זה לא קשור כי SX זה בסדרת של ג'נוס שהם מסך מגע וPSR-S הם בסדרה של טיירוס שהם לא מסך מגעSX יותר חדשני מPSR
כןאז להתמקד בזה
psr sx 700?
הדגימות של קורג הרבה יותר איכותיות מימאההאם קונים ומוכנים להשקיע כדאי מאוד לקנות את PSR SX 700 הוא אורגן מעולה ומתקדם מאוד.בימהה איכות הסאונד ודגימות הצלילים טובות בהרבה מקורג.בקיצור ממליץ עליו אבל הוא עולה בסביבות ה-7000.
ועוד הבדל בין ימאהה לקורג זה שימאהה פחות רגישאז להתמקד בזה
psr sx 700?
האם אתם רוצים למכור את האורגן?הבן שלי בן 12.5 מנגן על אורגנית למתחילים של ימהה psr e443
לאאאאאא!טיירוס 3 עדיף?
אלה שמשתמשים בקורג זה בעולם החתונות ששם צריך אורגן שיודע להקפיץ ובקורג יש סאונד שמתאים מאשר בימהה.אבל מבחינת איכות וכמובן דגימות וצלילים ימהה הרבה יותר איכותי.וזה לא אני אומר המוזיקאים הטובים אומרים את זה, ולי אישית גם כן יש ניסיוןהדגימות של קורג הרבה יותר איכותיות מימאהה
וכוונון הסאונד הרבה יותר טוב בקורג
(גם בימאהה אפשר להגיע לכוונון טוב אבל מצריך הרבה יותר עבודה ומקצועית)
אתה יכול לראות שלכל המוזיקאים באמת יש קורג ובכלל בעולם קורג עולה על ימאהה בהרבה
זה לא סותר שיש גם הרבה יתרונות לימאהה
לא נכון... ברוב החתונות משתמשים דווקא בימאהה (טיירוס 5, גנוס...)אלה שמשתמשים בקורג זה בעולם החתונות ששם צריך אורגן שיודע להקפיץ ובקורג יש סאונד שמתאים מאשר בימהה.אבל מבחינת איכות וכמובן דגימות וצלילים ימהה הרבה יותר איכותי.וזה לא אני אומר המוזיקאים הטובים אומרים את זה, ולי אישית גם כן יש ניסיון
אני התכוונתי שמשתמשים בקורג על פני ימהה PSR 900/700 בגלל שהוא יותר בנוי לזה.לא נכון... ברוב החתונות משתמשים דווקא בימאהה (טיירוס 5, גנוס...)
תלוי איפה בארץ יותר ימאהה ובחו"ל רובם ככולם בקורגלא נכון... ברוב החתונות משתמשים דווקא בימאהה (טיירוס 5, גנוס...)
במחיר הזה קנינו חדש בדיאזאמרתי בסביבות! צפה בקובץ המצורף 1562388
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: