אני הסרתי.תקלה של כמה שעות לא סיבה למחוק
זה כמו לזרוק רכב למגרטה כי יש בעיה שיש נורה אדומה.....
תמיד אפשר להתקין שוב.
אני הסרתי.תקלה של כמה שעות לא סיבה למחוק
זה כמו לזרוק רכב למגרטה כי יש בעיה שיש נורה אדומה.....
תודה ענקית...פיתרון יותר פשוט מאשר למחוק את התוכנה
אפשר פשוט להשתיק את ההתראות וזה פשוט מפסיק
כנסו תפריט ולאחר מכו להגדרות ואז להודעות ושם תמצאו את האופציה להשתיק התראות
ומאז שקטטטטטט.
כל הברכות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בתפריט התחל חפשו "הוסף או הסר תוכניות"
אם זה לא עובד משם אפשר לנסות כאן
כאשר החברה מסירה את הזיהוי השגוי מהמאגר שלה זה משפיע על כל הלקוחותיש אפשרות בתוכנה עצמה לשנות שלא יעלו הודעות.
תודה...בעקבות פנייתי החברה הסירה את החסימה
מצורף צילום מסך מההודעה המתורגמת
יש לכם עדיין את הבעיה בפרוג?גם לי הפריעה הבעיה הזאת.
ניסיתי לפתור אותה כמו שאמרו כאן, להסיר את ההתקנה.
נפתח לי חלון שלהם שמציע לי לעבור למצב פסיבי.
האם זה מספיק יעיל?
מישהו ניסה?
הבעיה שלי היא לא דווקא בפרוג.יש לכם עדיין את הבעיה בפרוג?
בתפריט התחל עומדים על התוכנה הרצויה ולוחצים לחצן ימני בעכבר ולוחצים על הסר ואז יפתח דףעם כל התוכנות שמותקנות במערכת מחפשים את התוכנה הרצויה לוחצים עליה ואז על הסר והתוכנה תימחק, אין מה לחשוש מזה זה סתם פרסומת כדי שיפחדו ויקנו את התוכנות שלהםאשמח לפרוט היכן ממוקם ה'אנטיוירוס' שבסעיף - לא מתמצאים מידי במחשבים...
אבל לא אמור למצוא אתזה אולי י תוסף שהוא מזהיר ממנו, ולכל וינדוס יש אנטי וירוס אם את מחוברת לרשת צריך לודא שהוא מעודכן ואם לא אז צריך פעם אחת לנקות ואז אין מה לחשוש (במדה שלא מכניסים הרבה און קי)כנ"ל לפחות כבר כמה שבועות , די התיאשתי כי הוא מוצא אצלי את הוירוס בדפדפן של GOOGLE!
ניסיתי ידנית להכניס לרשימה של התעלמות ולא עוזר!
יאוש מוחלט! ,אני עדיין פוחדת להסיר את האנטי וירוס ולהישאר בלי
למישהו יש עיצה?
איך אני יכולה לבדוק איזה תוסף זה?אבל לא אמור למצוא אתזה אולי י תוסף שהוא מזהיר ממנו, ולכל וינדוס יש אנטי וירוס אם את מחוברת לרשת צריך לודא שהוא מעודכן ואם לא אז צריך פעם אחת לנקות ואז אין מה לחשוש (במדה שלא מכניסים הרבה און קי)
בסמל של הפאזל שנמצא בצד שמול בסרגל בגוגל נמצאים כל התוספים בדרךכלל גוגל עצמו מתריע על תוספים לא אמינים אוליתשלחי לי תמונתמסך של האזהרה ואני ינסה להבין במה מדובראיך אני יכולה לבדוק איזה תוסף זה?
בסמל של הפאזל שנמצא בצד שמול בסרגל בגוגל נמצאים כל התוספים בדרךכלל גוגל עצמו מתריע על תוספים לא אמינים אוליתשלחי לי תמונתמסך של האזהרה ואני ינסה להבין במה מדובר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: