מה הטלפון של החברה?כבר התלוננו
אבל אם מדובר בתופעה רחבה כל כך
הם חייבים לעשות ריקול על כל הסחורה
זה מאיגלואים שהתפוצצו בחבילה, אני בודק קבוע אם אין נוזלים בחבילה ורק אז קונה...סתם בכללי כל פעם שפותחים את החבילה יש צחנה מהאריזה.....
יש כזה דבר?אני בודק קבוע אם אין נוזלים בחבילה ורק אז קונה...
אחרי הרבה חיפושים, כןיש כזה דבר?
כשמדובר בכמות כל כך גדולהאולי הם עמדו בשמש הרבה זמן?
בשביל זה יש חומר משמראולי הם עמדו בשמש הרבה זמן?
זה עמיד בחום של 35 מעלות?בשביל זה יש חומר משמר
אם איגלואים התפוצצו בחבילהזה מאיגלואים שהתפוצצו בחבילה, אני בודק קבוע אם אין נוזלים בחבילה ורק אז קונה...
זה לא הדבר היחיד שעומד בחום של 35 מעלות.... לעניות דעתי חומר משמר אמור לעזור.זה עמיד בחום של 35 מעלות?
אני לא דיברתי על התופעה החדשה, דיברתי סתם בכללי מאז ומעולםזה לא אמור להחמיץ את האיגלואים שנשארו סגורים
אולי זה עמד בחצר של המפעלבחנויות מסודרות שהמוצרים לא עומדים בשמש
יכול להיות, א"כ מעניין מדוע לאחרונה התחילו בכרמית לשים את האיגלואים בחצר של המפעל...אולי זה עמד בחצר של המפעל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: