אם כבר עדיף להעביר למשרד הבריאותגם אני אכלתי איגלויים
אחד סגול היה זוועה הרגשתי שזה מקולקל.- טעם לוואי ודוחה
ואכלתי אדום היה טעים
אחר כך ניגשתי מלכתחילה לאדום שוב טעם חמוץ ומגעילללל עברתי לצהוב
ולא יותר טוב.
לדעתי פשוט נעביר אליהם את האשכול...
אפשר גם וגםאם כבר עדיף להעביר למשרד הבריאות
שיחייבו אותם לעשות ריקול
לא הייתי סומך עליהם שיעשו זאת מעצמם
ברור בנוסף להודעה שאני כותבת אני מציינת שאני אוספת את כל התגובות היישר למשרד הבריאות.אם כבר עדיף להעביר למשרד הבריאות
שיחייבו אותם לעשות ריקול
לא הייתי סומך עליהם שיעשו זאת מעצמם
עדיין שכולם היתלוננו!!ברור בנוסף להודעה שאני כותבת אני מציינת שאני אוספת את כל התגובות היישר למשרד הבריאות.
שיתכוננו...
הצחקת אותי. קוקה קולה שומרים בחוץ אריזות ריקות. תראה את הוידיו שלהם.(כמו קוקה קולה בבני ברק)
מה פתאום? אני זוכר שיש שם משטחים של פחיות...הצחקת אותי. קוקה קולה שומרים בחוץ אריזות ריקות. תראה את הוידיו שלהם.
אבל אל תקנה כי הם נגד הרפורמה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: