דרוש מידע [ איגוד הגננות יוצא לדרך ] ביקשו לפרסם

מצב
הנושא נעול.

גננת עשוקה

משתמש רשום
מה זה בדיוק הארגון, משהו חוקי סוג הסתדרות וכדו'? או סתם ארגון להוצאת קיטור
וכן נשמח לדעת מי הרבנים שעומדים מאחורי היוזמה.
[כי בהתארגנויות קודמות שהיו הרבנים ברחו ראשונים והכל התמסמס]
חוקי לגמרי.

גננת עשוקה

משתמש רשום
סיכוי לזה שמשהו כאן ישתנה.
אין לי מושג כמה מרוויחה גננת, אבל צריך לצעוק בקול רם את המצב שלהם.
וגם תחושה היא לא דבר של מה בכך...
אבל צריך להאמין שהדבר הוא בר שינוי.
גננת בהרבה מהעמותות מרוויחה גם אחרי ותק של עשרים שנה 5000 שקל נטו. וסייעת מרוויחה כ 4000 שקל.

אסתי בראון

משתמש מקצוען
דיברתי עם חברה גננת והעברתי לה את הפרטים
הגננות חוששות מאד להצטרף- או להיות זו שמאגדת את הגננות ברשת להצטרפות
מציעה לבעלי היוזמה לערך כנסים מסודרים ולצרף חברות חדשות לאיגוד בסיום הכנס
יקבלו מידע על המטרה והיעדים ועל כך שיש מאחוריהן גב חזק
זה שנפתחה כזו יוזמה זו ברכה אך בגלל המצב הקיים רבות חוששות להצטרף שמא ינזקו

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
מרגש. מחזיק לכם עשרים אצבעות, של הידים ושל הרגליים.
ויהי נועם ד' עליכם, ומעשי ידיכם כוננה עליכם.

מלבד סולידריות עם העשוקות, אני חושב שזה אינטרס עליון של כל מי שצאצא שלו מעביר חלק גדול מחייו אצל אחת מהגננות.
כל אחד כזה צריך לשאוף שיהיה לה משכורת מכובדת, ויחס מכובד והוגן.

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
אגב, נכנסו פה לבחירות. (וחבל)
אני גם לא אוהד גדול של פעילות המיועד להיות ח"כ בקשר לגננות שהעסיק.

אבל אני יודע שעתידן של הגננות יהיה טוב יותר דווקא עם הוא ומפלגתו יחזיקו במושכות הפוליטיים, ולא מירב מיכאלי.

אדם בוגר צריך לקחת את הבחירות שלו לפי ריאל פוליטיק, בבחירה בין האופציות העומדות לפניו.

עימוד נקי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים

גננת עשוקה

משתמש רשום
אגב, נכנסו פה לבחירות. (וחבל)
אני גם לא אוהד גדול של פעילות המיועד להיות ח"כ בקשר לגננות שהעסיק.

אבל אני יודע שעתידן של הגננות יהיה טוב יותר דווקא עם הוא ומפלגתו יחזיקו במושכות הפוליטיים, ולא מירב מיכאלי.

אדם בוגר צריך לקחת את הבחירות שלו לפי ריאל פוליטיק, בבחירה בין האופציות העומדות לפניו.
מעניין שכבר קרוב לשני עשורים לא זז בעניין זה שום דבר. למרות שרוב הזמן הנציגים החרדים היו בקואליציה.

גננת עשוקה

משתמש רשום
מכתב מהגאון הרב שפרן שליט"א שכתב בעבר על הצטרפות לאיגוד עובדים.

קבצים מצורפים

• מכתב הרב שפרן שליט''א.jpg
    מכתב הרב שפרן שליט''א.jpg
    2.7 MB · צפיות: 85

אפרסמון2

משתמש סופר מקצוען
מעניין שכבר קרוב לשני עשורים לא זז בעניין זה שום דבר. למרות שרוב הזמן הנציגים החרדים היו בקואליציה.
כתבתי רק שאם מירב מיכאלי ולפיד היו בקואליציה בתקופה הזו, המצב היה לא יותר טוב - ומן הסתם יותר גרוע.

אגב באופן כללי בהקשר עמותות החינוך החרדיות. אני מסרב לקבל את הסיפור השטחי, שיש כאן כביכול המון כסף, שצד אחד (מנהלי העמותות) עושק אותו מצד ב' (הגננות). מי שנהנה לספר לעצמו סיפור של שחור ולבן - שודדים ועשוקות - שיהנה.

הסיפור הרבה יותר מורכב, ותחילתו בתקצוב חסר ע"י הרשויות.

ברור שהגננות הן הצד המוחלש בסיפור. ולכן ברור שהם צריכות להתאגד ולעמוד על זכויותיהן בכל הכח.

אבל הסיפור כולו מורכב מאוד.

(לי עצמי יש רעיון אחר. כשיהיה לי זמן אולי אכתוב אותו)

גננת עשוקה

משתמש רשום
כתבתי רק שאם מירב מיכאלי ולפיד היו בקואליציה בתקופה הזו, המצב היה לא יותר טוב - ומן הסתם יותר גרוע.

אגב באופן כללי בהקשר עמותות החינוך החרדיות. אני מסרב לקבל את הסיפור השטחי, שיש כאן כביכול המון כסף, שצד אחד (מנהלי העמותות) עושק אותו מצד ב' (הגננות). מי שנהנה לספר לעצמו סיפור של שחור ולבן - שודדים ועשוקות - שיהנה.

הסיפור הרבה יותר מורכב, ותחילתו בתקצוב חסר ע"י הרשויות.

ברור שהגננות הן הצד המוחלש בסיפור. ולכן ברור שהם צריכות להתאגד ולעמוד על זכויותיהן.

אבל הסיפור כולו מורכב מאוד.
אחד הדיינים המפורסמים אמר. שנכון שלעמותה שיש מעט גנים אין אפשרות לשלם שכר מלא לעובדות. אבל הוא הוסיף ואמר. מדוע צריך שלכל עשרה גנים יהיה מנהל שהוא גם הבעל הבית. כמו שלחינוך העצמאי יש מנכ"ל אחד. ותחתיו יש מנהלים שכירים. גם בגנים כך צריך שיהיה.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
אחד הדיינים המפורסמים אמר. שנכון שלעמותה שיש מעט גנים אין אפשרות לשלם שכר מלא לעובדות. אבל הוא הוסיף ואמר. מדוע צריך שלכל עשרה גנים יהיה מנהל שהוא גם הבעל הבית. כמו שלחינוך העצמאי יש מנכ"ל אחד. ותחתיו יש מנהלים שכירים. גם בגנים כך צריך שיהיה.

או שיעבירו את הגנים לעיריה.
כך יתייתר הצורך במנגנונים כפולים ומסורבלים.

לורנס

משתמש מקצוען
האם זה גם לגננות של מוסדות אחרים? לא בתי יעקב?

ואגב, הערה קטנה, הגרפיקה של המודעה להצטרפות עושה קצת רושם של פישקוויל זול. או של פלאיירים של ועדות הצדקה למיניהם.
למה לא לעשות מסמך יותר רשמי, מכובד, שיתן הרגשה של ארגון ברמה?

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה