למישהי יש פרטים ?יש טרקטורונים ליד טבריה במגדל שווה מאוד (אין לי פרטים)
אפשר גם בנהיגה עצמית וגם עם נהג של המקום
האם יש לשם תחבורה ציבורית?
למישהי יש פרטים ?יש טרקטורונים ליד טבריה במגדל שווה מאוד (אין לי פרטים)
אפשר גם בנהיגה עצמית וגם עם נהג של המקום
לא נורא פרוץ שם? (היינו באביב וחשבנו לבוא בקיץ, אבל לא יודעים אם מתאים לבוא)קיבוץ גינוסר.שזה יתרון גדול בעיני.
במקום אפשר להתמקח על המחיר (לא יודעת איך זה עובד עם קופונים)יש למישהו מידע עדכני על שייט בכנרת (שם, טלפון , מיקום) נעים ולא יקר למשפחה עם ילדים, שומר שבת?
תודה רבה
אולי אתם מגיעים מירושלים לטבריה? https://www.prog.co.il/threads/מגיעים-מירושלים-לטבריה-נשמח-לעזרתכם.800767/תודה רבה!
כמובן יש חוף שצריך להתרחק ממנו.לא נורא פרוץ שם?
זה לא צמוד? אנשים לא מסתובבים כך בכל האזור?כמובן יש חוף שצריך להתרחק ממנו.
לא נכחתי שם מעולם אחרי רדת החשיכה.האזור מואר בערב?
אכן קרוב,לא חושב שאפשר להגיד צמוד.זה לא צמוד?
כמו כל גינה חילונית.רק "קצת" חם.בגינה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: