בתור טבריינית אומרת לך שאין!!אשמח לרעיונות לאטרקציות בטבריה
[לא אבובים בננות וכו וגם לא אקווה כיף]
תודה!
בתור טבריינית אומרת לך שאין!!אשמח לרעיונות לאטרקציות בטבריה
[לא אבובים בננות וכו וגם לא אקווה כיף]
תודה!
א. כיום ביער שוויץ יש שיפוצים ולכן העניסה רק ברגל (כך הבנתי מהפרסומים)יער שווייץ -סמוך לטבריה עילית
נשמע מעניין ויפה.
יש למישהו פרטים נוספים מכאלה שהיו שם?
הקישור למפת היער https://www.kkl.org.il/files/accessible-maps/swiss-forest-map-nov-2013.pdf
אין איזה הבדל מטורף.מה זה יותר משייט רגיל?
זה קישור לאתר שלהם רשום שם את הפרטיםהאם יש צורך להזמין קודם?
בסיעתא דשמיאזה קישור לאתר שלהם רשום שם את הפרטים
זה עד שבע אנשים בסירהבסיעתא דשמיא
חסום לי האתר
אשמח לקבל מידע כמה אנשים נכנסים בסירה
ואיך מגיעים לנקודת ההתחלה בתחבורה ציבורית
תודה.
ממש לא מפחיד..לא מפחיד השיט הזה?
שנמצאים לבד בכנרת ובלי מדריך....
כן.האם יש צורך להזמין קודם?
לאיפה הגעת בכינרת?ולעומת זאת הגעתי ביום שישי האחרון בבוקר אל הכנרת. יישר זינקו עליי - מרבבות דוכנים מאולתרים וצפופים שמתחרים זה בזה - פעילים שניסו למשוך אותי אליהם.
תכל'ס בדקתי מחירים, אחד אמר מאתיים לחצי שעה (לא תמצא יותר זול. לא קיים) - ממשיך עוד דוכן והוא אומר לי מאה עשרים לחצי שעה (...), מיקוח קטן וסגרנו - מאה עשרים לארבעים דקות.
קיבלנו סירה חביבה עם מוט של גז, כמה אזהרות ויצאנו... נסיעה נחמדה. כלום לא מעבר. אין שטח לשוט בו, ממש אקוורים. ישנם מצופים שמגבילים את השטח המותר, והעובר אותם במטר - מוחזר מיידית לחוף...
וגם ככה, הוא הספיק לצעוק ולגדף, לומר שאחזור מיד. וכו' וכו'....
למותר לציין שלא היה טאבלט מסודר, ולא לחצן מצוקה.
כנראה המחיר הזול הצדיק את עצמו.
מסקנה: לזוג עם ילדים זה מצויין וחווייתי. לזוגות עם ילדים גדולים או ללא ידלים - אפשר לקחת משהו יותר עם 'עקשן'. אם רוצים כמובן....
מה המחיר?זה עד שבע אנשים בסירה
צריך להזמין מראש
לא היה רשום שם איך מגיעים בתחבורה ציבורית אבל הם רשמו שזה ברכב צריך להגיע ל:לחניון מלון נוף גינוסר באמצעות Waze ועקבו אחר שלטי ההכוונה למתחם חווימה.
המס שלהם הוא: 072-331-7825
תהנו
לשייט של השעה בעיקרון 840מה המחיר?
היינו עשינו את רמה 5/6 ועדיין היה מפחיד...(זה חלק מהאקשן)אני הייתי בטבריה בטיילת במבוך האימה.
ממליצה בטרוףףף!!
לא לבעלי לב חלש, אצלינו חלק ממש פחדו עד כדי רעידות מלחיצות וחלק לא דיגדג להם.
עשינו רמה 6/7 כי 7 זה הרמה הכי גבוהה שחרדיות יכולות לעשות כי 8 זה עם חטיפות(נגיעות של גברים) ו9 זה כנ"ל כולל שוקר חשמלי.
בהנאה!!
זה המחיר ל7 נפשות?לשייט של השעה בעיקרון 840
יש כרגע מחיר השקה
ודרך החווית של כאל זה 600 שח
כןזה המחיר ל7 נפשות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: