מדובר על לונה פארק, ולא פארק...תודה רבה,
אבל אני לא רואה מידע לגבי פארק 770 שהמליצו עליו באשכול זה
נמצא כעת בביג בתקופת בין הזמנים
מדובר על לונה פארק, ולא פארק...תודה רבה,
אבל אני לא רואה מידע לגבי פארק 770 שהמליצו עליו באשכול זה
היינו שם בשבוע שעבר עם הילדים.מישהי יכולה להמליץ על 770 פארק מנסיון?
יקר?
איזו אוכלוסיה?
כמה מפוצץ?
דומה לירכא או לא בכיוון?
היכן ממוקם היער?ארץ אילים- בתוך יער טבעי, הצופה לנוף עוצר הנשימה של עמק האלה, נמצאת חווה המרכזת בתוכה מגוון אטרקציות מתחומים שונים. חי בר ענק, פינות ליטוף והאכלה, מתקני ספורט אתגרי מהגדולים והמרשימים בארץ: קירות טיפוס, אומגות, נדנדת 360 מעלות, בנג’י טרמפולינה, פיינטבול, קליעה למטרה, טיולי שטח 4X4, והאומגה הכי ארוכה בארץ 400 מטר אורך, 120 מטר גובה מעל קניון מרהיב.
זה נמצא בכפר עציוןהיכן ממוקם היער?
האם ידוע לכם יש גישה עם תח"צ?
פארק 770 זה ממש ליד הרכבת.לבית שמשים,עזרתכם, אם אני מגיע ברכבת לבית שמש איך מגיעים לפארק נחל ירמות או 770[מה עדיף?]
קו 12/14/15פארק 770 זה ממש ליד הרכבת.
חוצים את הכביש ומגיעים לקניון שערי העיר, וזה שם.
זה בתשלום.
להגיע לפארק ירמות צריך לקחת אוטובוס (או שתיים, לא זוכרת), ולנסוע איזה חצי שעה או יותר עד רמה ג'.
שם יש מדשאות ומתקנים וזה חינם. פארק ענק.
לא יודעת מה עדיף.
תלוי גילאים.
לבית שמשים,עזרתכם, אם אני מגיע ברכבת לבית שמש איך מגיעים לפארק נחל ירמות או 770[מה עדיף?]
קו 12/14/15
ולא הזכרתם את פארק התפוח או שאני טועה?
ויש עוד פארק ברמה ג' שכחתי מה שמו, לא ירמות!
גם גדול ומעניין.
נברר
פארק מבוא השמש
פינת יחזקאל יונה בן אמיתי ברמה ג'
מאוד מוצלח,
פארק שנבנה על עתיקות, ומשמר מאוד יפה את האזור
יש מתקנים, פינות יפות, חידות על הרצפה..
קו 4 עדיף בהרבהקו 12/14/15
קו 4 הכי מהר!!!!לבית שמשים,עזרתכם, אם אני מגיע ברכבת לבית שמש איך מגיעים לפארק נחל ירמות או 770[מה עדיף?]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: