דרוש מידע אטרקציות בבית שמש והסביבה

זהבית87

משתמש מקצוען

Sara10

משתמש פעיל
מי היה בלונה-פארק 770?
איזו האוכלוסייה?
מה המחירים?
איך העומס מבחינת קורונה?
האוכלוסיה - מגוונת כולל חילונים, בכלל יש שם מוזיקה רועשת וכל מיני משחקי וידאו מהסדרות, אוירה לא הכי היימיש... אבל סביר (תלוי בסגנון שלכם)...
המחירים - משהו מורכב, קונים כרטיס ב5 ש"ח מטעינים כמה שרוצים, ובכל מתקן משלמים בנפרד.

הילה פוטוגרפי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לאילו גילאים?

מי היה בלונה-פארק 770?
איזו האוכלוסייה?
מה המחירים?
איך העומס מבחינת קורונה?
אני היתי עם הבנים שלי נהנו עד לב השמיים אפילו לא חלמתי שכל כך יהנו הגדול שלי לא מפסיק לספר על זה ולא מאד צפוף שם בכל מתקן הבנים שלי היה לבד זה באמת קצת חילוני אבל כשאני היתי היה שם הרבה חרדים וגם היימיע משפחות אני ממליצה בחום

דשי

משתמש פעיל
אני היתי עם הבנים שלי נהנו עד לב השמיים אפילו לא חלמתי שכל כך יהנו הגדול שלי לא מפסיק לספר על זה ולא מאד צפוף שם בכל מתקן הבנים שלי היה לבד זה באמת קצת חילוני אבל כשאני היתי היה שם הרבה חרדים וגם היימיע משפחות אני ממליצה בחום
אפשר פירוט מחירים?

מה הענינים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
לתשומת לבכם, יש שם צפרדעים בתוך הדשא, אני אישית תפסתי 2 תוך עשר דקות

teacher

משתמש מקצוען
למשהו יש מידע על מסלול אפניים באזור בי"ש
השכרת אפניים?

תודה מראש על כל מידע!!

mmbbcc

משתמש פעיל
למי שזוכרת מהילדות את פינת החי של דוידה
היום זה שונה ומוצלח לגמרי

ולימי שזוכרת את גן הפלסטיק \ האקליפטוס
היום זה סתם גינה מוזנחת

mmbbcc

משתמש פעיל
מישהו יכול לפרט בבקשה מחירים בפארק 770 לכל המתקנים?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה