נ.ב. מן הראוי לעשות גילוי נאות על קשר עסקי בין בית הארחה לעמותות.העמותה מסייעת גם לאטופיק ליצירת קשר 0504181722
רק מאירה את תשומת הלב.
נ.ב. מן הראוי לעשות גילוי נאות על קשר עסקי בין בית הארחה לעמותות.העמותה מסייעת גם לאטופיק ליצירת קשר 0504181722
אסרוק ואשלח תודה על הרצוןזה לא צריך להיות מסכן בפועל ,מספיק שזה עלול לסכם חיים ,אם עשיתם בדיקת REST ויש לכם תוצאות אשמח לסייע בהמשך ( יש לי ניסיון בזה ,כך שכל אלו שביררו כנראה לא קיבלו הדרכה) ואני מכיר כמה שכן מקבלים ,ממש חבל לא לנסות ! באישי אוכל יותר להדריך
ומה כתבת עכשיועל אף שהסכוי לא מאד גבוה יש אנשים שרוצים לנסות.
אז בבקשה לידיעתך אין לי כל קשר עסקי או אחר לעמותהנ.ב. מן הראוי לעשות גילוי נאות על קשר עסקי בין בית הארחה לעמותות.
רק מאירה את תשומת הלב.
המספר טלפון שכתבת הוא של בית עסק.תראי מה כתבת בהתחלה
ומה כתבת עכשיו
אז בבקשה לידיעתך אין לי כל קשר עסקי או אחר לעמותה
פשוט יש לי ילד אטופי כפי שכבר כתבתי וחבל שאנשים לא ינסו זה כל כך עזר לנו
חבל שהילדים יסבלו אם יש פתרון ועוד ללא ללא עלויות
תראי מה כתבת בהתחלה
ומה כתבת עכשיו
אז בבקשה לידיעתך אין לי כל קשר עסקי או אחר לעמותה
פשוט יש לי ילד אטופי כפי שכבר כתבתי וחבל שאנשים לא ינסו זה כל כך עזר לנו
חבל שהילדים יסבלו אם יש פתרון ועוד ללא ללא עלויות
המספר טלפון שכתבת הוא של בית עסק.
גוגל אמר לי.
אז אין לי בעיה שזה לא העסק שלך, ואין לי בעיה שמישהו ירויח , רק שיבדילו בין עסק עם כוונת רווח לבלי.
תודה על ההסבר ועל הגילוי הנאות.תקון טעות:
מספר הטלפון ש @prozt כתבה הוא אכן שלנו - "אחוזה בהר"
מספר הטלפון של הארגון "שמש צדקה ומרפא" שאנחנו אכן עובדים איתו בשת"פ
הוא: 052-7668014 או 058-3219827.
הארגון עוזר לחולי פסוריאזיס, היו גם מעט חולי אטופיק שנעזרו בארגון וב"ה זכו גם הם להקלה רבה.
בברכת "והסירותי מחלה מקרבך"
ר. מנלה - "אחוזה בהר"
אני יכולה להעביר את המידע שקיבלתי בזמנו מד"ר הררי (מכלי שני):למישהו יש לתת בבקשה הדרכה מדויקת לים המלח?
מלחיץ?נשמע קצת מלחיץ..
אז חבל על הכסף, המאמץ והטרחה.מלחיץ אם לא יעמדו בהוראות..
כנראה שהכותב הספציפי אלרגי לתירס.בפטנט רשום בהמודיע פורסם ש...תירס הוא הגרוע ביותר לאטופיק דרמטיטיס כולל כל הקשור לתירס קורנפלור וכדו' צריך להסתכל טוב ברכיבים. מעדויות של הסובלים ממי שהתנזר ועזר פלאים.
למישהו יש לתת בבקשה הדרכה מדויקת לים המלח?
ואחר כך תצרו קשר עם ד"ר הררי.תוכלי להתקשר לארגון "שמש צדקה ומרפא" הם ידעו לתת לך הנחיות מדויקות מתוך הניסיון.
המספר שלהם: 052-7668014 או 058-3219827.
יש על זה פה אשכולות שלמים ...יש אירגון שנקרא ״קומי עורי״ הם עושים בשויץ בדאבוס מעין מחנה למשפחות או לבודדים עם אטופיק דרמטיטיס רואים שם ניסים ונפלאות ,צריך להיות באויר ודווקא של דאבוס מינימום 3 שבועות ורואים שיפור מדהים! ישכאלה שצריכים לעשות את כמה פעמים ויש כאלה שמספיק להם נגלא אחת והם יוצאים מזה. האירגון נותן סיפסוד גדול למי שיש לו את הקריטריונים לקבל שווה לבדוק!
מצטרפת לכל מילה.אני יכולה להעביר את המידע שקיבלתי בזמנו מד"ר הררי (מכלי שני):
הקדמה - העונות המתאימות לטיפול הן עונות המעבר - סתיו ואביב בלבד. בקיץ השמש מדי חזקה, בחורף היא מדי חלשה.
א. הנקודה שהוא הכי הדגיש - לשהות בגובה פני הים (גובה פני ים המלח) במשך ארבעה שבועות ברצף.
דווקא שם.
בלי ביקורים או שבתות בירושלים למשל...
ב. הטיפול בחשיפה לאור באזור ים המלח. להזהר מכל מגע עם המים. רצוי לשהות בשטח מרוצף כדי למנוע מגע גם מהחול.
ג. החשיפה היא לשמש ולצל לסרוגין במינונים הולכים ומשתנים.
המינון המדויק נקבע לפי מצב הילד.
זה יכול להיות בהתחלה 5 דקות בשמש ו 55 דקות בצל, כפול ארבע פעמים ברצף. ואחרי יומיים שלושה 10 דקות ו 50 דקות, וכו.
ד. החשיפה, גם בעור וגם ובצל, היא ללא בגדים (לבוש מינימלי בלבד).
(הערה שלי: כל מי שניסה להפשיט ילד אטופי בלי שיפצע את עצמו תוך כדי, מזהה פה את האתגר הכי קשה בסיפור...)
ה. לפני כל יציאה לשמש מורחים שמן - הכי המליץ לנו על שמן אבוקדו.
ו. בחזור לאכסניה שוטפים את הגוף היטב במים זורמים ומורחים בפנטן פלוס מעורבב ביחד עם משחת בפנטן (עוד הערה שלי: מתכון שיוצר שילוב משחות מעולה. מאז אימצתי אותו בעוד הרבה הקשרים).
ולסיום,
למי הטיפול לא מתאים?
לאטופיים שרגישים לגופרית,
ולאלו שרגישים לאור/שמש.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: