אטופיק דרמטיטיס אצל תינוקות קטנים!

amaizing

משתמש רשום
חשוב לי לשמוע מכם האם הייתן נעזרות בגמח מסוג כזה? או שרק אני מתלהבת מהרעיון?
אני חושבת שהרעיון מעולה, צריך רק לחשוב איך מבצעים אותו למעשה. לי נגיד יש בבית כ''כ הרבה סוגי קרמים ומשחות שחלק מהם עלו הון.. ובסוף לא התאימו לי, ממש כאב לי הלב לזרוק אותם, זרקתי רק כשכבר פג תוקף.
אבל הייתי שמחה לתרום או למכור במחיר סמלי.
אפשר אולי על הרעיון הזה.. אני בטוחה שיש עוד כמה שנתקעו עם קרמים לא מתאימים ולאחרים זה כן מתאים

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
אפשר אולי על הרעיון הזה.. אני בטוחה שיש עוד כמה שנתקעו עם קרמים לא מתאימים ולאחרים זה כן מתאים
אבל פתוח בשום אופן לא הייתי מעבירה מילד לילד. דווקא ילדים אטופיים יותר נוטים לתפוס חיידקים ופטריות.
לכן זה חיב ללכת רק עם דוגמיות סגורות.

חמנ

משתמש רשום
שמעתי שיש אפשרות לקבל מקופ"ח החזר עבור נופש בים המלח
(כמובן לצורך הרגעה וריפוי)
עבור ילד הסובל מאטופיק.
אשמח לשמוע אם יש למישהו מידע בעניין.

תותחינוס

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עבור ילד הסובל מאטופיק.
ממה שאני יודעת זה רק לפסוריאזיס.

עורכת,
עשינו את זה
זה היה די סיוט
התייאשנו אחרי כמה ימים
חום איימים, שמש על הראש
וכמובן שאין אפשרות להתקרב למים.

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
עבור ילד הסובל מאטופיק.
כמה דברים על זה:
1. לגבי החזר - זה נמצא בסל לפסוריאזיס בלבד ולא לאטופיק.
2. זה הכי לא נופש שאפשר לדמיין. ליויתי משפחות במחזור אחד שהעמותה לאטופיק הוציאה לשם. היה יותר סיוט מנופש, למרות שזה עוד היה בקבוצה, מה שדי מקל על העניין.
תפסנו פינת חוף שקטה, ואז התחיל הטקס: מריחת שמנים - יציאה לשמש לפרק זמן קצוב - כניסה לצל לפרק זמן כפול 4 בערך - שוב מריחה - שמש - צל - ככה ארבע פעמים.
הילדים בלבנים או טיטול לבד. צריך למנוע מהם לגרד. אם יש לכם ילד אטופי אני לא צריכה להסביר לכם מזה למנוע מילד לגרד..... אז לא לעשר דקות של מקלחת. לשעתיים וחצי של טיפול! להתחרפן.
אחרי תום הטקס, חזרה לדירת האירוח (בערד, זה גם זמן נסיעה), מקלחות, מריחת משחות, ומנוחה.
כל האימהות היו הרוגות וממוטטות אחרי כל סשן.
3. הדובדבן שבקצפת - לרוב הילדים זה לא עזר. סטטיסטית אחוזי ההצלחה הם 50%. אולי סתם היתה לנו קבוצה חסרת מזל, או שבגלל שהגיעו רק אטופים קשים במיוחד, זה לא יכל לעזור מספיק. קשה לדעת.

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
למישהי יש ניסיון עם המשחות והסבון של פוראוור לאטופיקים?
בזמנו כשהיה פרסום מאד מסיבי הרבה הורים בקבוצה של האטופים ניסו. לא היו פידבקים חיוביים רבים. בהשוואה למוצרים כמו א-דרמה וליפיקאר, בוודאות פחות.

יעל213

משתמש רשום
קופצת על האשכול
צריכה בדחיפות המלצה לקרם לחות לתינוקת בת שנה עם אטופיק
מה מהם הכי מומלץ?
Dermacol,
cream Aqua, סטלטופיה, א-דרמה, אוון קסרה קאלם, ליפיקאר באום, ביודרמה.
תזכו למצוות

יעל213

משתמש רשום
מקפיצה, ממש דחוף לי!!
לצערי אני חדשה בתחום.. :(
אשמח גם להמלצות לגבי כיבוס הבגדים שלה
וגם לסתם טיפים ועצות להקלה מנסיונכם...
תודה!

ווילי וונקה

משתמש מקצוען
זה נורא אינדיווידואלי
תצטרכי לנסות ולמצוא לבד את הקרם שהכי טוב לה ואת האיזון
וגם הגוף מפתח עמידות לתכשירים...
אני כרגע מרוצה מא-דרמה

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
Dermacol,
cream Aqua, סטלטופיה, א-דרמה, אוון קסרה קאלם, ליפיקאר באום, ביודרמה.
Dermacol - בסיסי וטוב. יוצר את שכבת ההגנה הנדרשת.
cream Aqua - דומה. יותר מיימי. בסך הכל נראה לי שאנשים יותר מרוצים מרמקול. סטלטופיה - מכיל כל מיני שמנים ותוספים שמזינים את העור. בגדול יותר איכותי מהראשונים.
א-דרמה - בנוסף לשמנים מכיל שיבולת שועל. איכןתי וטוב.
אוון קסרה קאלם, ליפיקאר באום, ביודרמה. שלושתם מכילים פרוביוטיקה ומאד נחשבים, אבל נוטים גם יותר לשרוף כשמורחים אותם. בגדול למבוגרים עם אטופיק הם ממש מומלצים. לתינוקות - באן אישי חושבת שנכון יותר למרוח תכשירים שלא שורפים, גם בשביל שיתוף פעולה עתידי - מאד קשה למרוח לילד מתנגד, וגם בגלל סיבות יותר עמוקות של חווית הילד בעולם.

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
מקפיצה, ממש דחוף לי!!
לצערי אני חדשה בתחום.. :(
אשמח גם להמלצות לגבי כיבוס הבגדים שלה
וגם לסתם טיפים ועצות להקלה מנסיונכם...
תודה!
לכבס בתינוקלין בלי מרכך. בגדים, מצעים, מגבות. אם ישנה עם ההורים אז גם את המצעים של ההורים.

טיפים פזורים פה בהמון אשכולןת.... תשקיעי זמן בקריאה ותשאלי על מה שלא מובן. יהיה יותר קל לענות על שאלות ספציפיות.

ריקי שחור

משתמש מקצוען
אפשר גם שאלה?
מנסה לעבור לבגדים 100% כותנה, בשביל בן 4.
מכנסי קורדרוי של נקסט, שכתוב עליהם 98% כותנה ו-2% אלסטן, זה אומר שהבד עצמו אינו 100% כותנה, או שמתייחסים גם לגומי וכאלו?
יש גם דגם של 100%, אבל הוא עומד ממש פחות יפה. (לא כזה קריטי לי, אבל אם יש בזה באמת טעם)

אלי @@@

משתמש מקצוען
אפשר גם שאלה?
מכנסי קורדרוי של נקסט, שכתוב עליהם 98% כותנה ו-2% אלסטן, זה אומר שהבד עצמו אינו 100% כותנה, או שמתייחסים גם לגומי וכאלו?
יש גם דגם של 100%, אבל הוא עומד ממש פחות יפה. (לא כזה קריטי לי, אבל אם יש בזה באמת טעם)
רק בשביל הידע בתור אטופיק אזורי החיכוך הם מקומות קריטיים וגומי באזור המותן יכול להציף את הכל מחדש

MAOF

משתמש רשום
לכבס בתינוקלין בלי מרכך. בגדים, מצעים, מגבות. אם ישנה עם ההורים אז גם את המצעים של ההורים.

טיפים פזורים פה בהמון אשכולןת.... תשקיעי זמן בקריאה ותשאלי על מה שלא מובן. יהיה יותר קל לענות על שאלות ספציפיות.
מרכך מיוחד לתינוקות גם לא טוב?
תודה.

DvoraVidman

משתמש סופר מקצוען
אפשר גם שאלה?
אני חושבת שזה הרכב הבד. לרוב הילדים האטופיים 2% לפה או לשם לא יעשו הבדל גדול.
אם את אוהבת בפער את המכנסיים האלה, לא חושבת שיש מה לדאוג.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  3  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה